foto

Zbigniew Czendlik

  • nar. 6.9.1964 (51 let)
    Brenna, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Fotograf
2009 Veni, vidi, vici

Dokumentární

2011 24 hodin s... (TV seriál)

TV pořady

2016 Galavečer k 50. Lucie Bílé (TV pořad)
2014 Nikdo není perfektní (TV pořad)
Zlínský festivalový galavečer 2014 (TV pořad)
2013 Copak bych vám lhal? (TV pořad)
Česko vaří s Pohlreichem ŽIVĚ (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
Nejlepší scénka (TV pořad)
QI - na vše máme odpověď (TV pořad)
QI XL (TV pořad)
2012 Živě na jedničce (TV pořad)
2011 Pokondr live (TV pořad)
Uchem jehly (TV pořad)
U Pastýře (TV pořad)
Vínečko (TV pořad)
2010 Mamba show (TV pořad)
Prostřeno! (TV pořad)
2009 Cesta k andělům (TV pořad)
Zázraky přírody (TV pořad)
2008 Mr. GS (TV pořad)
Putování za písničkou (TV pořad)
TOP STAR magazín (TV pořad)
2006 Před půlnocí (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2001 Bárymetr (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
Lucie na bílo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace