Reklama

Reklama

Pět nejlepších

  • USA Top Five (více)
Trailer

Obsahy(1)

Komedie Chrise Rocka PĚT NEJLEPŠÍCH šlape v rytmu jeho stand-up vystoupení a nabízí i něco navíc: mísí jeho hvězdné komické úlety s neodolatelnou romantikou.
Film sleduje život newyorského komika André Allena, ze kterého se postupně stává filmová hvězda, ale nečekané setkání s novinářkou (Rosario Dawson) ho donutí znovu se vydat na dráhu stand-up komedie, kterou už považoval za minulost. Scénář napsal, film režíroval a v hlavní roli vystupuje Chris Rock. Pět nejlepších je průlomová komedie, kterou kritici nazvali „oslnivě a bouřlivě vtipnou". (Magic Box)

(více)

Videa (22)

Trailer

Recenze (38)

Seti 

všechny recenze uživatele

Tak když se podívám, co dosud Chris Rock ve filmové branži vyplodil, tak je jeho režisérská prvotina docela povedenou záležitostí. Dramedie, která přibližuje svět moderního zábavního průmyslu, problematiku škatulkizace jeho hvězd a absurdní faleš dnešních televizních show, se však nebojí ani závažnějších témat v podobě démonů a závislostí, jež se za úspěchem táhnou. Vším nás provází odlehčený Rockův scénář trefující se celkem obstojně do mé noty (jen pořád moc nechápu tu americkou slabost pro stand - up výstupy). Nelze nezmínit ani skvěle přihrávající Rosario Dawson, která zde opět prokazuje svůj komediální talent (zdravím Clerks), a jíž to náramně sekne i v tomhle progresivním účesu. Jen jsem asi úplně nepochopil roli v názvu se objevivší topky, jelikož mi přišlo, že ve filmu to byl zcela okrajový a pominutelný faktor. ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele

Řeknu to upřímě možná jsem viděl nejhorší komedi s Chrisem... Moc mluvení málo vtipu, jediné co se tomu nedá upřít je hodně slušné obsazení herců...Sem tam se člověk zasměje ale rozhodně ne tak jak bych si od věci typu ,,komedie" představoval... Rosario Dawson mi od začítku byla povědomá, pak jsem si rozklik kde vlastně hrála a vzoměl jsem si na Alexandra a její luxusní postavičku, škoda že se tady neukázal v plavkách třeba... ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Pět nejlepších je docela zvláštní film.Pořád se tam mluví a je to opravdu ukecaný film co má asi afroamerické publikum rádo,ale jinak je to o tom jak se komediální herec snaží uplatnit jako vážný představitel.Podle mě si Chris Rock tak trochu natočil svůj vlastní příběh a přizval k tomu kamarády ,aby se pobavil.Za mě hodně velký průměr a celkově 50 % a tři hvězdy. ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Chrise Rocka mam proste rad. Stejne jako mam rad hip-hop. Mozna proto si uzivam o neco vic zminovane zebricky, souvislosti nebo i cameo ala DMX. Chris starne, mozna i trochu moudri, mozna proto i to tema abstinence. Postupy ale ve svych filmech pouziva stale stejne. Bud je mate radi anebo ne. Ja patrim mezi ty, co ano. Milou konverzacni komedii s vtipne ukecanym Rockem a krasnou Rosario Dawson jsem si uzil. Cenim i vkusne nevtiravy konec. Tri hvezdy za filmove kvality, jedna navic za osobni sympatie. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Premise docela rozumim: komik, co ztratí chuť pod vlivem omamných látek věčně šaškovat a chce začít dělat seriózní umění, neustále naráží na vlastní úspěšnou minulost. Problém tkví v tom, že tohle východisko neni samo o sobě světaborný, a taky že se na něm staví jedině prostřednictvim Rockova více či méně otravnýho (a více či ještě více egocentrickýho) tlachání. Nic potom nezachrání ani Rosario Dawson, která na mě celou dobu působila jako ženská, co byla omylem dosazená do chlapský role. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama