foto

Sherri Shepherd

  • nar. 22.4.1967 (49 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Jean of the Joneses
Poldův švagr
2015 Phenom
Woodlawn
2014 Pět nejlepších
2012 Abducted: The Carlina White Story (TV film)
Slečna nebezpečná
Soul Man, The (TV seriál)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
2009 Precious
Sherri (TV seriál)
2008 Madagaskar 2: Útěk do Afriky
2007 Wedding Bells, The (TV seriál)
Who's Your Caddy?
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)
2005 Hádej kdo?
Salon krásy
2004 Brandy & Mr. Whiskers (TV seriál)
Cellular
2002 Holla (TV seriál)
Kim Possible (TV seriál)
Less Than Perfect (TV seriál)
Wednesday 9:30 (8:30 Central) (TV seriál)
2001 Emeril (TV seriál)
2000 King of the Open Mic's
1998 Holding the Baby (TV seriál)
1997 Claude's Crib (TV seriál)
1996 Správná Susan (TV seriál)
1995 Cleghorne! (TV seriál)

Dokumentární

2012 Occupy Unmasked
2011 (A)sexual - a.z.
2009 Why We Laugh: Black Comedians on Black Comedy

TV pořady

2015 Talk show s Joy (TV pořad)
2014 Celebrity Name Game (TV pořad)
2013 Real, The (TV pořad)
The Queen Latifah Show (TV pořad)
2011 The 38th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2009 BET Awards 2009 (TV pořad)
2008 The 35th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
Wendy Williams Show, The (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace