Reklama

Reklama

Boar

Trailer 1

Neďaleko malého mestečka v Austrálii sa objaví monštruózny diviak. Zviera je odhodlané zničiť všetko, čo sa mu postaví do cesty, takže sa miestni obyvatelia ocitnú v obrovskom nebezpečenstve. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (64)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Klasický odpad jak zo syfy channelu, s nehanebným castingom a hercami, a jednou vyslovene odpudivou plastikou, ktorá tomu panoptiku kraluje. O žiadnych filmárskych kvalitách sa tu nedá ani uvažovať, ešte aj hudba je trapas, iba tá sviňka, tá to drží nad dnom. S výnimkou záverečného trikového faux pas ma potešila zakaždým, jak prikrochtala do záberu. Ňuňu :3 ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Boar se v rámci hororů s přerostlými zvířaty s nevídaným apetitem řadí spíše k těm horším kouskům. Největší slabinou filmu je špatný scénář a ne úplně sympatické postavy, kterým člověk téměř přeje, aby je ten obří uchrochtanec sežral. Co se vizuálního ztvárnění divočáka týká, tak sice nebyl tak špatně udělaný jako většina monster od Asyla, nicméně oproti takovému Jezeru s krokodýlem zde byl cítit značně upnutý rozpočet. Vesměs podprůměrný film s nadprůměrně hladovým monstrem v hlavní roli, ve kterém se o sebe tříská jedno klišé za druhým. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Už mě unavují režiséři, kteří mají tu možnost, tu neskutečnou možnost točit filmy a všechen čas a peníze investují do bezduchých sraček a producenti jim tu jejich zoufalost stále financují. Sun je sračka bez talentu a všechny jeho filmy jsou naprosté žvásty, ve kterých svým neumem a lajdáctvím ničí slušný potenciál. Tihle nevděční zmrdi mi jako režijnímu nadšenci pijou krev. Dialogy jsou jedno veliký WTF, herecký výkony jsou naprosto příšerný, film nemá žádnou dynamiku a jen se vleče žumpou nesnesitelných dialogů, toporných herců a trochy slušného gore od obřího prasete, Doufám, že Sun už nic nenatočí.25%. ()

Claw 

všechny recenze uživatele

"Boar" jsem měl už dlouho ve watchlistu, tak jsem se dnes na to konečně podíval. Na jednu stranu rozumím místnímu nízkému hodnocení a ne-nadšení většiny uživatelů, na druhou stranu musím napsat, že to bylo stejně super! Ono jde o to, jak na to člověk dívá. Pokud to bere jako film konkurující celosvětové vysokorozpočtové produkci, pak je mi jasné, že mu asi spadne nad prasetem čelist nepochopením a nepřijetím... Ale pokud to bere jako oslavu tzv. klasických "ozploitations", zejména těm z 80. let a sleduje, s jakým nadšením a vervou ten film byl natočen, pak ho to může zaujmout a bavit. Je to prostě nízkorozpočtové béčko, které se nebere moc vážně, ale ten "drive" tam prostě je. Obrovitý Nathan Jones potěšil, vysoký počet mrtvých také (chvílema jsem měl pocit, že to prase sežere veškerou populaci Austrálie), herci hráli dobře... no prasečák se moc nevyvedl, to je pravda. Ale byla s ním sranda a myslím, že právě souboj na férovku Nathana a divočáka ve stodole se zapsal zlatým písmem do dějin australského akčního filmu a hororu (v tom dobrém i zlém). Ano, přiznám se, že jsem brečel smíchy... ale to se taky počítá. Ale nakonec to byl docela pěkný zážitek. Vyšší hodnocení dát nemohu... každopádně i ty 3/5 jsou vysoce kladným ohodnocením ode mě, nikoliv záporným... /55%/ ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

...A bude mít ty velký zahnutý zuby nahóru ...musíš vydržet a budou i zuby. V tomhle animal attacku na postavy i na divákův vkus bude útočít mega obří (ka)kanec. Film mě ani tak nenalákal na obřího vraždícího divočáka jako spíš na účast Bill(a) Moseley(ho). Už dlouho jsem s ním nic neviděl a jelikož je to můj oblíbenec tak jsem začal brouzdat jeho filmogfrafií a vylosoval jsem si právě tenhle kousek. Bill Moseley dostal ale zatraceně málo času. Vidíme ho prakticky pár momentů na začátku a potom až v padesáté minutě. A to jen pár minut. Navíc hraje spíš takovýho ňoumu. V záporných rolích ho mám radši. I tak jsem ho ale rád viděl. Celkem mě potěšila účast John(a) Jarratt(a) pro hororové fandy známější spíš jako Mick Taylor z Wolf Creeku a jeho pokračování. Ten toho prostoru ve filmu ale taky moc neměl. Ale ani jeho postava zdaleka nepůsobí tak zlověstně jako ve Wolf Creeku a jeho pokračování. Hraje tady spíš neškodnýho opileckýho vidláka. Je evidentní, že film měl nižší rozpočet a místy je to pravdu znát. Ale jak už tu psali jiní. (Ka)kanec má celkem apetit, krve je taky celkem dost a sem tam nakoukne i obstojný gore. Na můj vkus se ale bere snímek až moc vážně přitom je ale bez větší atmosféry a o napětí taky nemůže být ani řeč. Trochu humoru by podle mě neuškodilo. Ale nemyslím tím nechtěnej humor v podobě občas trapných útoků divočáka. Nebylo to tak debilní jak by se na první pohled mohlo zdát ani mě to nějak extra nenudilo, ale víc jak 2 hvězdy nedám.....chro....chro ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Když jede Bernie (Nathan Jones) Jeepem, tak začne hrát známá píseň od Vanilla Ice – „Ice Ice Baby“, kterou zároveň i začne zpívat. (Yoshimitsu)

Reklama

Reklama