Reklama

Reklama

Boar

Trailer 1

Neďaleko malého mestečka v Austrálii sa objaví monštruózny diviak. Zviera je odhodlané zničiť všetko, čo sa mu postaví do cesty, takže sa miestni obyvatelia ocitnú v obrovskom nebezpečenstve. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (64)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Klasický odpad jak zo syfy channelu, s nehanebným castingom a hercami, a jednou vyslovene odpudivou plastikou, ktorá tomu panoptiku kraluje. O žiadnych filmárskych kvalitách sa tu nedá ani uvažovať, ešte aj hudba je trapas, iba tá sviňka, tá to drží nad dnom. S výnimkou záverečného trikového faux pas ma potešila zakaždým, jak prikrochtala do záberu. Ňuňu :3 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na celom tom kvázi horore bol najtrápnejší diviak. Ako nič v zlom, umelá krv v hektolitroch, to ešte prežijem, ale prečo sa toto monštrum podobá na dinosaura z Cesty do praveku? Aj tie pohyby a hýbanie hlavou, to fakt Zeman v roku 1955 natočil niečo oveľa efektnejšie. A vidím, že ma to nenapadlo ako jediného. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Chris Sun šokoval filmem Daddy's Little Girl a byl jsem plný očekávání co přinese zatím jeho poslední Horor Boar. Bohužel to ale není vůbec dobrý. Postavy vám jsou od začátku úplně u prdele, protože pomalu ani nevíte, kdo je kdo, divočák co je rychlejší než F1, kdy nejste schopni si ani všimnout, že běží ze strany, zezadu či zepředu, přitom dupot, jak od stáda koní. Když neprobíhají zrovna prasečí hody, je to strašně ukecaná nuda o ničem. Hody - Gore, je celkem dobré, ale většina je v noci. Snad jediný taťka přišel o hlavu za denního světla, ale ty efekty .. takže na druhou stranu chápu, proč za tmy. Tohle ee, ještě se v budoucnu vrátím k Charlie's Farm, tam snad budu spokojenější. (266. hodnocení) ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Ťažko si pri tomto horore nespomenúť na kultový (a tiež austrálsky) "Razorback", ktorého som si zhodou okolností akurát včera zopakoval. V novodobom 4K blu ray remasteri ešte viac vynikla jeho prelomová audio-vizuálna stránka, atmosférický apokalyptický nádych a veľké zabijácke prasa, ktoré z neho urobili originálny zážitok. "Boar", ktorý bol zo začiatku mylne označovaný ako Razorbackov remake, originálny nie je, audio-vizuálne unikátny tiež nie a kultom sa určite nestane – ale v dnešnej dobe sa ním už nestane takmer nič. Film trpí podobnými nedostatkami ako režisérove predchádzajúce kúsky a to občasnou rozvláčnosťou a nezaujímavými postavami, no okrem toho je to obstojný animal-horror; o chlp slabší ako napr. nedávny, holandský "Prooi". ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Já jsem celkem spoko. Nemůžu říct, že bych se vyloženě nudil nebo se mlátil do hlavy pokaždé když prasátko Babe přišlo na scénu. Chvála patři hlavně za praktické efekty. Monstrum je živé, jde osahat a rozhodně se Sun pochlapil. Samozřejmě, že malý rozpočet je znát v některých částech, ale budiž, jsou i horší kusy. Díry v logice či postavách neřeším, protože mi nešlo o postavy, ale jen o to jak kdo umře. Sun umí pracovat s gore a díky tomu se na film kouká zas o něco snáze. Po Tatínkové holčičce sice odklon do průměrnějších vod, přesto koukatelný kousek. Snad Sun Soon vydá něco dalšího. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Když jede Bernie (Nathan Jones) Jeepem, tak začne hrát známá píseň od Vanilla Ice – „Ice Ice Baby“, kterou zároveň i začne zpívat. (Yoshimitsu)

Reklama

Reklama