Reklama

Reklama

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (148)

NikaIn 

všechny recenze uživatele

Halóóó ľudia hodnotíte tu komédiu,nie psychologickú drámu.Podľa mňa veľmi slušná zábavná komédia.Ak už máte plnú hlavu starostí a chcete sa odreagovať,táto komédia je ideálna.Vtipná,nenásilná,zábavná a v slabích chvíľkach aj hĺbavá.Ja som sa bavila úžasne aj mozog som vypla úplne,doslova som zrelaxovala,však o tom komédia je.Námet dokonalý,poznám toľko nespoločenských samotárov,alebo ľudí obklopených nekomunikatívnymi individuami,že si viem živo predstaviť zabehnutie dokonalého svedka v praxi :) ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Priemerná komédia, ktorá ma nemilo prekvapila svojou normálnosťou. Vážne, okrem pár scén so psom je až príliš zdržanlivá. Veď už len tá jeho partia mala väčší potenciál, ktorý je nevyužitý. Dej neprekvapí, ale zas ani neurazí. Na odľahčený večer dobrá voľba, avšak nič pamätné tu nie je. Ak však nerátam lietadlovú scénu, tá rozosmeje snáď každého :) ()

Reklama

ondrula 

všechny recenze uživatele

Další přitroublá americké komédie, která má všechno, co má mít: spoustu fekálního "humoru", politicky korektní obsazení, hraní na city a především vyžranýho americkýho troubu, kterýho si přes jeho loserovitost všichni zamilují a začnou ho obdivovat. Taky nějaký rednecky, pěkný auta, pěkný holky, spoustu muziky a hlavně páááártyyyy! Přes veškerou snahu pobavit diváka, jsem se jako obvykle u týhle americký komedie solidně nudil a poslední třetinu ani nedokoukal. Nejvíc bolí takový to jímavý vyznávání citů, promlouvání do duše, vzájemné narovnávání sebevědomí a hlavně neuvěřitelný bizarnosti - např. když se luxusní kurva během chvilky zamiluje do trouby Douga poté, co jej chvíli profesionálně ošmatává na jeho rozlučkový párty (během níž se Doug buď chová jako kokot anebo je všeobecně zesměšněn nechutnou zoofilií a zraněným dickem). ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $23miliónovTržby USA $64,460,212Tržby Celosvetovo $80,168,908Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,003,818 //počet predaných kusov 96,665Tržby za predaj DVD v USA $3,159,467 //počet predaných kusov 162,605║ až nečakane bavilo, podarený námet, trefné obsadenie a ani zvrhlí humor nevadil /65%/ ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tak akorát zábavná komedie, která stojí nikoli na chemii hlavní dvojice, ale pouze na charisma Kevina Harta a několika známých ksichtů v rolích vedle. Pokud máte slabost pro něj, není podle mě co řešit, pokud ne a navíc jste znudění vším s nálepkou "comedy" co pochází z US, nemá vůbec smysl pouštět. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Po závěrečných titulcích následuje krátká scéna, kdy hlavní hrdinové filmu hrají tenis. (tb_23)
  • Na konci filmu herec Jorge Garcia povie hlášku: „I've got a bad feeling about this flight.“, čo je narážka na seriál Lost (od r. 2004), v ktorom povedal to isté. (Jump3r2)

Reklama

Reklama