Reklama

Reklama

24 hodin

  • Česko Hra o dítě (více)
Trailer

Obsahy(1)

Někteří zločinci ovládají své řemeslo tak dokonale, že za sebou zanechávají pouze vyděšené oběti neschopné vypovídat. Mezi takové patří i Joe (Kevin Bacon) a Cheryl Hickeyovi (Courtney Love), kteří s Joeovým bratrancem Marvinem vymysleli bezchybný plán, jak vymámit peníze z bohatých rodin. Drze, brutálně a hlavně úspěšně vydírají bezmocné rodiče. Ale tentokrát si vybrali špatnou rodinu. Rodinu, která se rozhodla, že vezme záchranu dcery do svých rukou... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

Anderton 

všechny recenze uživatele

V kine určite veľký prúser, na dvd mierny podpriemer, ako film týždňa na nejakej komerčnej televízii rozčarovanie, ale ako malý filmík na neskorý večer sa tento akože triler dá pozreť bez ujmy na zdraví. No a keďže spadám do poslednej diváckej kategórie, dávam mu vysoko nadhodnotených 60%. Asi iba zo súcitu. Jeho akčný záver mu bohužiaľ veľmi ubližuje, ako taká atmosféra je v čudu a celkový dojem z 24 Hodín je u mňa podobný asi ako pri ľubovolnom kanadskom televíznom filme. ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

Psychycky labilní kočka, retard co musí odvést tu špinavou práci a velkej drsoň, co všechno plánuje a dokáže maximálně psychycky šikanovat nebohé matky - rozehrají na třech místech tři rozdílné dramata, kde za zmínku stojí jen to mezi šéfem a nebohou matkou. Celkově nesoudržný příběh kde ke konci zjistíte, že vlastně o výkupné skoro vubec nejde... ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Určitě ne nezajímavý thriller, který začne dosti svižně, aby i dosti matně skončil. Může za to především okoukaný a nedopečený scénář, který má několik logických lapsů. Jenže pokud je něco před půlnocí a vám se nechce zrovna příliš přemýšlet, je možné, že si tuhle nenáročnou látku užijete. „Profesionální“ únosce dětí má spadeno na dcerku úspěšného lékaře, jeho neobjevné techniky ale zdaleka neuspokojí divákovo očekávání. Pomáhá mu v tom zvrhlá manželka a ňoumovitý bratranec. Podprůměrný mexický tvůrce zvolil „dynamické“ tempo, které se přelévá do tří různých prostorů a náležitě pošlapal i své herecké star – Charlize Theron ještě pod tlakem situace herecky ujde, ale její životní partner Stuart Townsend i Courtney Love doplácejí na chatrně napsané postavy. Nenudil jsem se, ale Trapped jakoby se bál vystoupit z průměru, i když má na place Kevina Bacona, který by si za všechny svoje psychopaty zasloužil absolutorium. A poklonu si zaslouží i mladičká Dakota Fanning, což ale není zásluha Mandokiho. Oddychovka, co jede na půl plynu!! A mohla být mnohem víc drzá.. takhle slabší 3*. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Po přečtení komentářů, které ve většině případů snímek zcela kriticky potopily a nešetřily negativy v každé větě, jsem přemýšlela, jestli se na něj mám vůbec dívat. Zvítězila touha vidět Kevina Bacona. Jeden z případů, kde nechápu slabé hodnocení a tak velkou kritiku. Mně se Hra o dítě líbila, a zvláště Kevin opět předvádí svého ukázkového "Bad boye," tak jak to umí jen on. Rovněž mě zaujala výrazně fungující chemie mezi ním a Charlize Theron. V některých scénách mě zkrátka dostal. Když spojí to své drsňáctví a nebezpečnost s sexy pohledy a sváděním, tak mě dostává pokaždé:) I když film jistě oplývá spoustou klišé, či, jak zde většina zdůrazňuje, haldou nelogičností (já si jich všimla jen v pár scénách) jedná se pro mě o, možná průměrně vydařený, ale nenudící film, který rychle uteče. "Napadlo tě někdy, že chlap jako já tohle nedělá pro peníze?" ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Koukám, že jsem býval pěkně nekritický týpek, když jsem i k tomuto filmu kdysi dávno choval nějaké sympatie. Na tři hvězdičky, kterými jsem ho původně ohodnotil totiž neměl ani náhodou. Celý scénář na mě působil poněkud naivně, Stuart Townsend mě vůbec nebavil a logika místy silně pokulhávala. Hlavnímu záporákovi připravil scénárista dvě základní výhrůžky: "Když mě zastřelíš, tvá dcera zemře." a pro intimnější chvíle: "Když mi ho uřízneš, tvá dcera zemře.", a na tom se podle mého celovečerák postavit nedá. Dva kousky hlavně za Kevina Bacona A Charlize Theron. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (11)

  • Film se měl původně odehrávat na jihu, ale kvůli filmovým lokacím se děj přesunul do Seattlu. (HappySmile)
  • Během autonehody uvolňuje Charlize ženu z převráceného auta a potom běží přes hráz směrem k silnici, ale když se tam dostane, můžete si všimnout, že jí nechtěně podklouzne levá noha na mokré vozovce. Režisér v komentáři k filmu říká, že i když Charlize trpěla strašnou bolestí, přinutila se dojít zbytek cesty, aby dokončila scénu. Až ve chvíli, kdy se řeklo "střih", se zjistilo, jak vážně je její koleno zraněno a musela být hospitalizována. (HappySmile)

Reklama

Reklama