Reklama

Reklama

Zóna smrti: Čas odplaty

  • Hongkong Sha puo lang 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Spletitý příběh o boji syndikátu obchodujícího s lidskými orgány na jedné straně a proplétajícími se policisty z Číny a Thajska na straně druhé. Kříží se zde nejrůznější zájmy v různých prostředích. Šéf syndikátu chce pro sebe sehnat náhradní srdce, čínský policista Kit (Jacky Wu) se snaží dostat v utajení do syndikátu, jeho strýček Wahn (Simon Yam) se pro změnu snaží svého synovce z operace zachránit. Thajský policista Chain (Tony Jaa) potřebuje sehnat dárce kostní dřeně pro svoji dceru... Nakonec se všichni střetnou ve velkém strhujícím finále. (Tamten)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (75)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Prosím doplniť do žánrov "dráma" a to poriadne hutná. Toto bola vážne pecka. Možno od veci zrovnanie, ale tak ako bolo pri Passengers sci-fi len pozadie v podstate romantickom filme, tak tu bola akcia pozadím neskutočnej a pritom strašne skutočnej a realistickej drámy. K najväčším bombardérom súčasnej čínsko-honkongskej akcie už chýba len Donnie Yen, ktorý si úlohu strihnul v predchodcovi, ktorý je predchodcom našťastie len v názve. Tony Jaa, Jacky Wu a neprekonateľný Max Zhang. Dovi dopo. Dráma až na kosť, príbeh v prvom rade, ale keď dôjde na akciu, tak je neskutočná a záverečný súboj suverénne s geniálnym hudobným podmazom, to si nedovolí hocikto. Toto bolo fakt silné. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Po trojce jsem si dala opáčko dvojky a musím říct, že z toho vychází líp. Příběh je propracovanější, líbil se mi propletenec osudů, které na konci pěkně do sebe zapadnou, a akce je mnohem, ale mnohem lepší. Louis Koo sice ve trojce překvapil, že taky něco umí, ale s tím, co tu předvádí Toník, Jacky, Max a další, se to nedá srovnat. Plusem pro mě byla i pěkná hudba. ()

Reklama

Fordzy 

všechny recenze uživatele

Kromě pár herců nemá dvojka z jedničkou nic moc společného a není to pokračování kvůli kterému by jste museli vidět první díl. Jacky Wu tentokrát z role záporáka z jedničky, přesedlal na hrdinu a přizval si Tonyho Jaa z Thajska. Spolu v akčních scénách roztáčí hotové wuxia peklo ( kritici drátových wuxia scén budou prskat) s dokonalou choreografií za doprovodu drátů, CGI krve, jednoho CGI vlka a občasného přispění postaršího Simona Yama se sekyrkou v ruce. Příběh mi přišel zajímavý a má přednost před akcí ale to neznamená, že by akce bylo málo. Akční finále je doslova vrcholem celého filmu a s perfektní hudbou spolu tvoří epické zakončení. (Také si uvědomíte proč hrdinové používají Sony telefony a záporáci Iphony a Samsungy.) 70% ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Den pro mou lásku meets Serbuan Maut 2. Film stojí za doporučení, jelikož se zde setkává několik současných špiček asijského akčního žánru, tj. Hongkong a Bangkok respektive zde konkrétně Hongkong vs. Bangkok. Z celé té mely kolem transplantace orgánů nedobrovolných dárců vznikne vskutku napínavá podívaná. Kupodivu to je napínavé nejen při akci, ale i v těch kecacích scénách, třeba tehdy, kdy holčička pátrá po svém dárci, který zrovna prošel kolem jejího pokoje... Za zmínku stojí i superzáporák, super tvrdý číman... teda Číňan, Max Zhang, elegán zabiják. Finální souboj s parádním hudebním doprovodem je nesporné TOP z celého jinak zdařilého filmu. ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Jako asi mohli tvůrci ubrat na dojení emocí a lacinejch vábničkách, ale chápu, že když máte takovéhle esa v rukávu, tak scénář dvakrát nečtete. Film dávkuje akci pomalu a jistě potutelně naznačuje, že je to vlastně jen teaser na akční finále. Svět obchodů s orgány nabízí dost drsné pozadí, aby hlavním hrdinům prošlo vlastně všechno a skloubení osudovosti, vážné hudby a akční choreografie se o husí kůži postará. Prostě vystřihat malé děti a digitální vlky a nebude to mít chybu - Jo a spoustu dalších rolí pro Tonyho... 80% ()

Galerie (126)

Zajímavosti (2)

  • Ko Hung (Jin Zhang) ve filmu ovládá legendární bojové umění Bak Mei. Mohli jsme ho už vidět ve filmu Kill Bill 2 (2004), kde ho postava Pai Mei (Chia Hui Liu), taktéž ovládala. Bojové umění Bak Mei, se od jiných čínských bojových uměních, odlišuje tím že se zaměřuje tlakové body na těle a ne na svalové, jak to bývá u jiných bojových umění. (Yoshitsune)

Reklama

Reklama