Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepříčetný Ray plánuje pomstít svou napadenou snoubenku Nikki. Policistka Gloria mezitím Emmitovi vyzradí, že ho bratr nejspíš plánoval okrást. Pro Emmita bratrova zrada představuje hluboké lidské zklamání, proto se rozhodne poštovní známku vrátit a ukončit tím vzájemnou nevraživost. Snaha o vstřícný krok ovšem končí nečekanou pohromou. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát jsem se dočkal velice kvalitní epizody. Děj nabírá spád na všech frontách a všechno směřuje stále rychleji k očekávanému závěru. A přestože je naprosto jasné, že bude Fargo zakončeno tradiční krvavou lázní, těším se jako malý na to, jak přesně to tvůrci vyřešili. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvorcovia sa prekonali, perfekcionizmus bolo cítiť nielen z postáv, ale aj z nich, posledných 10 minút to bol priam orgazmus, škoda len tej hlúpej chyby, ale bez nej by sme zase nevideli taký výnimočný herecký, kamerový a scenáristický (hlavne v dialógoch) koncert. Beethoven už je len čerešničkou a umocňuje tento nádherný cinefilný zážitok. ()

Reklama

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minule spadly sračky do větráku, nyní rychlým sešupem dopadly na zasněženou půdu z níž vyrostl jeden z nejlepších zvratů celého seriálu. Smutné, nasranost přivádějící leč dokonalé a podvraťácky Fargovské. Jdu si pustit Appassionatu na uklidnění. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cítiť, že seriál sa prehupol do druhej polovice a hneď tu máme niekoľko zásadných zvratov, ktoré rozhodujúcim spôsobom prehodia figúrky na hracom poli. Je tu aj zopár napínavých slovných aj neslovných konfrontácií, hlavne sa ide ale pomalším tempom, čo sérii nikdy neškodilo. No a každý tu má aj tú svoju chvíľku, niekedy dokonca viacero. Asi zatiaľ najlepší diel série, stále ale dávam "iba" štyri hviezdy s očakávaním "nabúchaných" záverečných epizód. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama