Reklama

Reklama

Batman: Útok na Arkham

  • USA Batman: Assault on Arkham (více)
Trailer

Gotham se dostal do velkého nebezpečí, když vláda dala dohromady skupinu zločinců s názvem jednotka Sebevrahů a nutí je, aby se vloupali do Akrhamského nápravného zařízení, kde mají získat tajné informace ukradené Riddlerem. Situace nabere nečekané obrátky, když jeden ze Sebevrahů osvobodí Jokera, který má v plánu zničit Arkham a Gotham. Batman bude muset opět použít všechny své schopnosti, aby zastavil jak Jokera, tak Sebevrahy. (sh3riff)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak toto je spíš takový akční animovaný film ze světa DC než ty jiné,které jsem například viděl ve stejné době viděl.Jako je Batman vs Red Hood atd.No,ale to nic nemění na kvalitě.Za mě velká spokojenost.Je to něco jako trochu jiná verze Sebevražedného oddílu co jsme mohli vidět v hrané verzi.Zde je akorát více postav a to je dobře.Co jsem si užil byl Joker,ten se jim opravdu povedl :-) .Za mě tedy celkově 80% a čtyři hvězdy. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Estetika arkhamovských her, kde místo Netopýra sehrávají hlavní roli tým Suicide Squad. Assault on Arkham je hodně vyvedená komiksová jízda, která skvěle vychází z komiksů a zároveň je podobně "hustá" jako slavné videohry s Batmanem. Je to stylové a o něco dospělejší než klasické superhrdinské animáče, a to především díky občasné brutalitě a nějaké - i když jen naznačené - nahotě. Postavy jsou velmi dobře vystihnuté. Především Batman ve vedlejší roli je skvělý, ale i celý tým Sebevražedného oddílu funguje přesně tak, jak by měl. Vyvedený akčňák. (8/10) ()

Reklama

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Chutný predkrm pred hranými Suicide Squad. Ako (takmer) nekritický fanúšik antagonistov som si zgustol a s brutálnym koncom plným tých najväčších "hviezd" som výsostne spokojný. Len krôčik k dokonalosti a dokonalé navnadenie na ďalšie animáky z Netopierovho univerza. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nikdy som nebol a zrejme ani nebudem priaznivcom kreslených animákov o hrdinských bojovníkoch s nadľudskými schopnosťami, ktorí zasvätili svoj život nekonečnej vojne so zlom. Komiksy sú však aj napriek tomu nepopierateľný fenomén, čo sa v posledných rokoch začalo čoraz výraznejšie prejavovať aj na plátnach kín. Netopierí muž v čiernom však na filmový pás prišiel oveľa skôr, než nastal boom všetkých Spidermanov, Hulkov, X-Menov a ďalších. Ak snímka veľmi získava na výbornom vykreslení psychológie postáv a uveriteľnosti pohnútok k ich činom, tak naopak menšej kritike musím podrobiť akčné scény. Hlavne momenty boja muža proti mužovi sú niekedy dosť neprehľadné a aj keď tvorcovia stavili na v súčasnosti veľmi obľúbenú tematiku orientálnych bojových umení, ich choreografia nepatrí práve k tým najpodarenejším. Batman: Assault on Arkham sa možno nestane najlepším animovaným filmom podľa komiksovej predlohy, ale rozhodne má kvality na to, aby sa o ňom ešte dlho hovorilo ako o jednom z najvydarenejších. ()

Cartmof 

všechny recenze uživatele

Když nám za pár měsíců má vyjít Suicide Squad hra, která spadá do Arkhamverse, rozhodl jsem se oprášit tenhle animák, který taktéž spadá do tohoto vesmíru. A to hlavní, představuje se zde Suicide Squad. DC se opravdu překonalo a díky nové hře si v tomhle vesmíru udělali takovej bordel, že by se v tom musel vyznat leda maniak (i ten je na to krátký). Nicméně když člověk přehlédne, jaký paskvil v tomhle vesmíru vlastně je, dostane kvalitní animák, který za tu hodinu docela uteče. V týmu si každý najde víc sympatičtějších postav a zápletka taky není vycucaná na poslední chvíli. Design postav a celkově "art style" filmu taky není k zahození, přesto že je film dost plochý, co se barev týče a celou dobu si drží takový šedý styl, který mi tu částečně sedl. Až na pár momentů je film fakt povedený a pokud nejste nějak náročný divák, film si podle mě užijete. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu si můžeme všimnout odkazu na film Batman se vrací (1992). Když Batman zneškodní Victora Zsasze, který drží rukojmí, naprosto stejným způsobem, jakým zneškodnil netopýři hrdina klauna ve snímku Batman se vrací. (TwoFace)
  • Film vychází z populární videoherní série o Batmanovi, která má k dnešnímu dni již čtyři hry (Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City, Batman: Arkham Origins, Batman: Arkham Knight). (Claude Speed)

Související novinky

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Comicsoví kriminálníci od Ayera

Comicsoví kriminálníci od Ayera

21.09.2014

Režisér David Ayer se doteď soustředil na policejní thrillery. Letos ale tenhle žánr výjimečně opouští, a po Drsných časech, Street Kings, Patrole a Sabotage uvidíme jeho tankový akčňák Železná srdce… (více)

Reklama

Reklama