Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick prichádza v deň svojich 23. narodenín za svojou matkou do nemocnice pre duševne chorých. Napriek dlhej dobe, čo s ňou nekomunikoval, jeho zámer je jasný. Rád by sa dozvedel pravdu o svojom otcovi. Namiesto toho, aby sa dostal bližšie k poznaniu, odchádza ešte viac zmätený. Na jednej strane mu matka tvrdí, že si ho nepamätá, na strane druhej ho varuje, aby si pred ním dával pozor. Osem mesiacov po matkinej tragickej smrti zdedí Nick starý rodinný dom. Rozhodne sa ho spolu s niekoľkými priateľmi navštíviť, aby získal odpovede na svoje nezodpovedané otázky. (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (48)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Variace na Omen a Rosemary má děťátko zkombinovaná s lesními slashery a Robinem Hoodem. Zpočátku vypadá film značně ošoupaně, postavy moc sympatií nepobraly (zejména Nick), ale pak přijde les, dům, ohrožení. Bokem běhající houmelesáci se sekerami (jejich pravá totožnost mě pobavila ještě více) vzbuzují široký úsměv, jak ale začnou létat sekery vzduchem, situace mírně zvážní. Fajn gore (zejména rozervané hrudníky), slušná hudba i kamera. Škoda, že Lilith se více nevybarvila. Jen mi nechtějte namluvit, že blbá blondýna přežije....(třeba ne, páč ona je v závěru fakt blbá). Žádná bomba, ale příjemný horůrek na dobrou noc - 3,5*. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

I loňská čarodějnice z The Wicked byla strašidelnější než démoni z Dark House. Victorova další zastávka před třetím Jeepers Creepers dopadla ještě hůř, jak jeho sousedský thriller Rosewood Lane. Tahle novinka totiž selhává jako horor ve většině aspektech, zejména pak v budování mysteriózní aury onoho domu, absenci napětí, nebo jakéhokoli překvapivého zvratu. Dark House se vlastně nikdy nerozjede, spousta okecávání a odkrývání "zakopaného psa" mu doslova házejí klacky pod nohy. Armáda vlasatých "negga" démonů se sekyrami je postupem času pak vyloženě k smíchu. Jediným fajn charakterem zůstal pouze Jigsaw. Takže bohužel, tohle se nedá doporučit ani fandům light horroru. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Téda já jsem mile překvapen. Za mě asi nejlepší Salvův horor. Od 30 minuty se film svižně rozjede a nepoleví. Dark house je na jednu stranu strašně hloupý a primitivní film, ale na druhou neuvěřitelně zábavný, napínavý, maskérsky perfektně zvládnutý a jistá originalita se filmu určitě upřít nedá. Již zde níže zmíněný excelentní "sekerkový tanec" byl parádní over the top! Bavil jsem se. 65% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Victor Salva zažil svoje maximá a minimá. Osobne sa domnievam, že jeho Jeepers Creepers bolo trochu šťastným víťazstvom, pretože Salva sa absolútne pokúša obnoviť tú istú nezávislú hororovú vibráciu. Šialenci, ktorí majú sekeru na všetkých štyroch hrdinov, prenasledujú našu skupinu obetí, lovia ich a tento pokus Salvy sa stáva krutejším hororom, než aké od neho poznáme. Herci neznámi, ale podávali veľmi slušné výkony. Temný dom končí ako dokonalý nápad, ale vedie točivú, spletitú cestu, aby dosiahol náš cieľ. Musíte sa do tohto snímku naozaj vcítiť aby vás zaujal ako mňa. Ja rozhodne oceňujem snahu o takýto typ hororu. Bravó. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NEBOJ SE. TĚCH 23 DÁME. ZNOVU POVSTANEŠ. MY VŠICHNI POVSTANEME.“… /// Mámě hráblo, když mu bylo 8. Teď vidí divný věci (když se tě dotkne vole…). Dlouhá, záhadu slibující půlhoďka, zakončená hezkou sekerovou lesní pasáží. To už ďábelskej plán jednoho baráku (dobrá, možná trochu kecám…) naplno nabírá na vobrátkách. Ano, je to poněkud natažená procházka světem démonů, ve který ovšem chování není až tak úplně debilní (jen trochu…), nikdo nechce voslnit řezničinou, ale (aspoň doufám) příběhem, kterej se na konci dá - při troše dobrý vůle, vocenit. Škoda, že to má blíž k k rejžovejm hororovejm pokusům, než k Běláskovi. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Parchant nám začal malovat barák. Furt jeden a ten samej.... 2.) Nepoznám, kdy se z mýho rodnýho domu stává barák na vodstřel. 3.) Thx za titule ,,mirinkat“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Greenville v Mississippi v USA. (rafix)

Reklama

Reklama