Reklama

Reklama

Králové hor

  • Rakousko Brothers of the Wind (více)
Trailer 1

Mládě orla je svým starším bratrem vyhozeno z hnízda, a tím odsouzeno k smrti. Chlapec Lucas (Manuel Camacho) nezná lásku, ani teplo domova. Po smrti matky se jeho otec (Tobias Moretti) uzavřel do sebe a utápí se v zármutku. Osud svádí Lucase a orlí mládě dohromady. Chlapec ptáče zachrání a pojmenuje ho Abel. Tajně se o něj stará, krmí ho. Ve společnosti mladého dravce nachází lásku a přátelství, které mu doma tolik chybí. S pomocí starého lovce Danzera (Jean Reno) učí Abela létat a lovit. Jak dravec roste a sílí, blíží se den, kterého se Lucas bojí. Den, kdy bude muset svého opeřeného přítele vypustit zpět do volné divočiny. (Bioscop)

(více)

Diskuze

MikeCool

MikeCool (hodnocení, recenze)

Na Silvestra do hradeckého Cinestaru (od 15:00). :-) Už se těším. :-)

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

''Příběh o silném přátelství chlapce a orla. Mládě orla je svým starším bratrem vyhozeno z hnízda, a tím odsouzeno k smrti. Chlapec Lucas (Manuel Camacho) nezná lásku, ani teplo domova. Po smrti matky se jeho otec (Tobias Moretti) uzavřel do sebe a utápí se v zármutku. Osud svádí Lucase a orlí mládě dohromady. Chlapec ptáče zachrání a pojmenuje ho Abel. Tajně se o něj stará, krmí ho. Ve společnosti mladého dravce nachází lásku a přátelství, které mu doma tolik chybí.''

Už jenom tenhle Obsah po přečtení ve mě vyvolal vlnu natěšení a zvědavosti o tenhle film, a proč? no asi proto protože se taky jmenuji Lucas(Lukáš) protože mám neuvěřitelně moc v lásce všechna zvířata (a orly nejvíce ze všech ptáků) protože mám nesmírně rád herde Jean Reno a protože prostě takové filmy o velikém a silném přátelství mezi člověkem a zvířetem fakt miluju a můžu. Teď už jenom aby se ve filmu zahrálo na tu spravně silnou vlnu emocí společně s minimálně stejně silnými hereckými výkony a budu nadmíru spokojen a budu mít úsměv od ucha k uchu protažený štěstím a blahem. Ovšem nesmím zapomínat že pokud to takhle dopadne tak konec kterému se prostě nebude dát vyhnout mě doopravdy dojme až k slzám. Podle traileru právě nedokážu moc říci zatím jestli se mé sny naplní ale věřím tomu že ano.

Reklama

Reklama