Reklama

Reklama

Jigsaw

  • Česko Příchozí (více)
Trailer 6

VOD (1)

Zohavená těla se začnou objevovat na různých místech ve městě. V průběhu vyšetřování všechny důkazy jednoznačně ukazují na jednoho muže: Johna Kramera. Jak to jen může být možné? Muž zvaný Jigsaw je totiž více než 10 let po smrti. Pokračování známé hororové série SAW je tu znovu.... Těšte se, budete se bát. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 6

Recenze (376)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Now, the game's simple. Best ones are. You want mercy? Play by the rules. Musím říct, že za mě těch sedm let je znát. Zatímco já se považuji za fanouška celé série, tak musím říct, že Saw 6 a Saw Final Chapter přitlačili na pilu tak moc, že už to bylo za hranicí únosnosti. Strašně moc bych si přál, aby se celá série vrátila do počátků, kdy krev ještě netekla hektolitry a hravě si film poradil bez kyseliny a trhání kůže. Jigsaw naštěstí vzali jiný tvůrci trošku jinak a je kladen důraz víc na detektivní zápletku. První juhů! Dokonce tvůrci přišli s tím jak oživit Johna Kramera (Tobin Bell). Druhé juhů! Příběh má díkybohu i zajímavý a nečekaný twist na konci! Třetí juchů! A já se dokonce parádně bavil. Čtvrté a poslední juhů! Jigsaw rozehrál zajímavou hru a když pominu kyselinu, tak to naštěstí nepřepískl jako v posledních dílech hlavní řady. Za mě rozhodně solidní pokračování, které staví na pevných základech a pokouší se opět o mrazivou hru plnou hádanek. A to se mu daří až do posledního puzzlíku. Skvělý návrat do série. (80 %) ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Z Pily je teď Vykružovací pila, ale kruh se ještě evidentně zdaleka neuzavřel a mačkání dávno vyšťaveného citrónu urputně pokračuje. Ne, že by to bylo úplně na kyselé xichty, ale připadalo mi to, jako by se scénárista snažil deseticentimetrovým šulínkem umrdat dvoumetrovou babu. Dělal sice rutinérsky ramena, ze všech sil se stavěl na špičky a vypínal srolovanýma ponožkama vycpaný rozkrok, avšak když došlo na věc, holka se jen soucitně usmála a řekla, že esteticky proti tomu vcelku nic neměla, ale ať už jí příště nevolá, protože se teď musí skáknout dorazit salátovkou. Já se musel dorazit jedničkou. Prostě takové pěkně vypadající a vcelku odsejpající ždímání dávno suchého hadru s nedostatečně doPilovaným zvratem pro mongololidi, málo syrové, s až směšnou digitální brutalitou v nenápaditých nástrahách, nedomrlé a krátké, takže to o géčko ani neštrajchlo a z takto mohutné značky se jen tak povrchně vylízat nelze. Je to přesně na 2,500012474156289 hvězdy. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Miluju tuhle sérii už od prvního dílu. Když se dostalo ven, že bude i 8. díl, nemohl jsem tomu uvěřit a těšil jsem se jak malej pičus. Po 7 letech tu tedy máme konečně další skládačku, ale po skončení cítím obrovské zklamání. Čekal jsem opět vraždy, při kterých budu zase přizavírat oči, pasti nejsou vůbec tak super, jako v předešlých dílech, Gore prostě slabé, postavy mi byly u prdele. Byl jsem si téměř jist, že po 7 dlouhých letech čekání, nám naservírují brutální podívanou a ono nic. NEJSLABŠÍ DÍL ZE SÉRIE. Škoda, tohle asi pro mě zůstane jako největší zklamání pro rok 2018 !!! ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nie som veľký fanúšik série, no v rámci častí, ktoré som už videl to nebolo najhoršie. Samozrejme ale na prvú časť sa to nechytá. V podstate za najväčší klad snímku a vlastne i celej série považujem, že jednotlivé diely stále dokážu priniesť nové a nové rafinované spôsoby zabitia, čo je pochopiteľne zároveň pre diváka i to najatraktívnejšie. No keby sme sa mali baviť len o príbehu a pánkovi Jigsawovi, tak to je veľká slabota. Našťastie núdza o napínavé chvíľky tu nie je. Lepší priemer. 65/100 ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nejsem znalec série, nebyl jsem svědkem údajného pozvolného úpadku a vyčerpání Saw, možná i proto se mi osmý (Jig)Saw poměrně líbil. Ačkoliv mě v první hodině vyloženě iritovala detektivní zápletka, ke konci se to tak nějak hezky skloubilo dohromady a k mé plné spokojenosti jistě i dopomohl fakt, že to skončí za klidných 90 minut a lehce to uteče. Sice by mě mohl vyloženě popudit cliffhanger jako vrata, ale tak nějak mi to k podobně dojeným sériím sedí. A milovníci krve, neopodstatněného násilí a vyložených nechutností jistě budou i tentokrát spokojeni, resp už byli v kině. ()

Galerie (118)

Zajímavosti (14)

  • Dlouhá odmlka od posledního dílu byla údajně zapříčiněná scenáristy, kteří potřebovali čas na vytvoření kvalitního scénáře. (ČSFD)
  • Ôsmy Saw predpovedal už v roku 2010 horor Insidious. Bola v ňom použitá kresba postavičky klauna s tabuľou a číslicou 8 pod ňou. (WalterIK7)
  • Toto je druhý film Saw, na jehož konci nikdo neřekl „Game Over“, přičemž prvním filmem je Saw 5 (2008). (ČSFD)

Související novinky

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Na třetí Cloverfield si počkáme

Na třetí Cloverfield si počkáme

09.12.2016

Filmy z thrillerové antologie Cloverfield (Monstrum a Ulice Cloverfield 10) měly v únoru dostat nového kamaráda. Ze sci-fi God Particle, v níž se posádka vesmírné stanice potýká se zmizením Země, se… (více)

Kdo natočí osmý díl Saw?

Kdo natočí osmý díl Saw?

15.07.2016

Velké značky v Hollywoodu prakticky neumírají. Dokud na něco diváci slyší, točí se další a další díly, takže vás asi nepřekvapí, že bude pokračovat i Saw. Hororová série, jíž nastartoval James Wan (V… (více)

Reklama

Reklama