Reklama

Reklama

Daredevil - Season 3

(série)
Trailer 1
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2018, 11 h 9 min (Minutáž: 46–55 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Wilson Bethel, Vincent D'Onofrio, Joanne Whalley, Geoffrey Cantor, Jay Ali, Peter McRobbie, Danny Johnson (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Zatímco Wilson Fisk získává čím dál větší moc, zničený Matt Murdock se zvedá z životního dna a je připraven udělat pro ochranu Hell's Kitchen cokoli. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (87)

Soweek 

všechny recenze uživatele

Daredevil se ve třetí sezóně vrací s charismatickým D Onofriem, tentokrát v ultimátní podobě Wilsona Fiska, tedy Kingpina samotného a dělá rozhodně dobře. Daredevil jako takový je zde trochu potlačen a hlavní prostor je dáván zloduchům a dotváření totálně zkorumpované atmosféry. Spíše si pak připadáte, že koukáte na kriminálku typu Training Day než na superhrdinský seriál, což je určitě také výrazný plus, jelikož vám to typické "marvelovství" stále někdo nevnucuje. Abych ale jen nechválil, i přes velmi povedenou sérii to opět nebude na plný počet, jelikož se seriál stále drží svých bezpečných hranic, které prostě nehodlá překročit. Jako divák tak předem tušíte, jak hlavní či vedlejší linka dopadne, protože víte, co si seriál může a nemůže dovolit. Daredevilovo kodex je ještě navíc velmi pochybný. Místy je až skutečně trapné jak vlastní rukou nezabije, ale nemá problém zmanipulovat několik lidí tak, aby se zabíjeli navzájem. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je opravdu neuvěřitelné, jak se skvěle povedlo zakončit trilogii. Když si teď vzpomenu, jak mě tenkrát mrzelo, když kvůli vrácení práv Marvelu byl zrušen dlouho připravovaný a nekompromisně vyhlížející filmový projekt, vůbec mě to netrápí. Jediné, co mě trápí jakožto komiksového fanouška po dokoukání, nikoliv při sledování, je to, že tvůrci jsou si plně vědomi seriálové šablonytovosti, tím spíše té na Netflixu, který vychrlí celou řadu najednou a není tudíž kam spěchat a laskat diváky vděčnými záběry, aby se za týden zas vrátili...a komiksovost jde na druhou kolej. Vždyť jsme čekali tři roky na moment, kdy se konečně zrodí Kingpin, nebezpečný král zločinu v bílém, ovšem jakmile se tak stalo, měl jsem celý díl husinu. Vincent D’Onofrio už předtím dvakrát dokázal, že je (nejen) v této roli naprosto úžasný a ačkoliv nemá tolik akčních scén, kolik si žádám, ta finální bitka mě skutečně naprosto odrovnala. Ovšem mužem číslo jedna této řady je navenek obyčejný Fbi agent Ben Poindexter (mrk mrk), který má sice lehce nepřesvědčivou proměnu, ovšem herec je vybraný naprosto dokonale a typově to skvěle ladí. S agentem Nadeemem tvoří skvělou dvojku nováčků. Nicméně kvůli tomu, bohužel záměrnému držení se zpátky, ta třetí sérka nepřekonala dokonalou a akčnější druhou, niceméně jsem strašně rád, že se to povedlo, recenze jsou skvělé a jestli neudělaj další pokračování, tak se vzhledem k tomu nádhernému pomrknutí na konci (nikoliv cliffhangeru) asi půjdu zastřelit. Dokonalost sama a bojím se, že po ukončení seriálu neméně výborný Charlie “Daredebil” Cox upadne v zapomnění. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Původně jsem tomu nevěřil, ale třetí sezóna Daredevilovy cesty je opravdu tou nejlepší nejen kvůli návratu Kingpina, ale i díky nově vyvstávajícímu záporákovi a jedné z ústředních postav, které až do konce nevíte, zda máte fandit nebo ji máte nenávidět. Nebudu se bránit Daredevilově resurekci pod záštitou Disney+, ale pokud k tomu nedojde, tenhle třísériový zážitek mi bohatě stačil. [viděno na Netflixu] ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat ke kořenům. Ninjové a Elektra byli fajn, ale konfrontace s Fiskem je pro Murdocka přece jen mnohem osobnější. Třetí série je hodně ponurá, plná ztráty, je o odhalování bolestivé pravdy. Psaní... skvělé, i přes pár zkratek perfektně zachycuje vývoj postav od sebevražedných depresivních stavů k vyrovnanosti a naopak. Spousta emocionálně vyhrocených scén. Představení Bullseye funguje (Bethel hraje výborně) i když se svému komiksovému předobrazu podobá jen trochu. Konfrontace obou protivníků jsou ukázkové a bitky znovu berou dech. Televizní špička. ()

Lexonka97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak já tento seriál miluji! Třetí série Daredevila je skvělé pokračování a ještě lepší ukončení seriálu. Poslední série si drží laťku stále stejně vysoko jako dvě předchozí a není pro mě nejlehčí určit, která z nich se mi líbila nejvíce a která nejméně. Zničený Matt Murdock hledající smysl života je perfektní! Foggy, Karen, Fisk a spousta dalších jsou výborně napsané postavy pozvedávající sérii a vlastně i celý seriál čím dál výš. Co se týče Dextera, měl jsem s ním chvíli problém, ale někdy po třetině série jsem si ho oblíbil a chci ho někdy vidět znovu. To samé platí i o Nadeemovi. Akce znovu perfektní, hudba znovu perfektní, scénář znovu perfektní,... prostě vše tu šlape tak, jak má. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (22)

  • Otec Foggyho (Elden Henson) před vypitím svého panáka pronese slovo „Sláinte“. Jde o galské slovo znamenající „Na zdraví!“. (NiWi)
  • V jedné ze scén dá Vanessa (Ayelet Zurer) Wilsonu Fiskovi (Vincent D'Onofrio) do klopy saka růži (v angličtině „rose“). V komiksech je jejich syn známý jako kriminální lord s přezdívkou The Rose. (NiWi)
  • Na zdi v tělocvičně, kam se přesune Matt (Charlie Cox), je vidět plakát s nápisem „Carl Crusher Creel vs. Battlin' Jack Murdock.“ Crusher Creel je v komiksech známý jako padouch "Absorbing Man" a v hrané podobě se už objevil v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. (od r. 2013), kde ho ztvárnil Brian Patrick Wade. (NiWi)

Reklama

Reklama