foto

Elden Henson

  • nar. 30.8.1977 (39 let)
    Rockville, Maryland, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Hunger Games: Síla vzdoru 2. část
2014 Hunger Games: Síla vzdoru 1. část
2013 jOBS
2011 The Death and Return of Superman
2010 El Dorado: Chrám Slunce (TV film)
Honba za klenotem Eldorada (TV film)
2009 Láska si nevybírá
2007 Oběť: Lovec krve
2006 Déjà Vu
2005 Legendy z Dogtownu
Moguls, The
Škola tance a šarmu
2004 Osudový dotek
2003 Bitva o Shaker Heights
Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda
Dobyvatelé vesmíru
Pod toskánským sluncem
2002 Pack of Dogs
Spolek machrů
2001 Bláznivý
"O"
2000 Trosečník
1999 Dar z lásky (TV film)
Ruka zabiják
Taková normální holka
1998 Max a Kevin
1996 Foxfire
Šampióni 3
1994 Šampióni 2
1992 Radio Flyer
Šampióni
1990 Marilyn Hotchkiss' Ballroom Dancing and Charm School
1989 Turner a Hooch
1988 Elvis and Me (TV film)
1987 Čelisti IV: Pomsta

TV seriály

2017 The Defenders (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2016 Daredevil (TV seriál)
A Cold Day in Hell's Kitchen (S02E13)
The Dark at the End of the Tunnel (S02E12)
.380 (S02E11)
další epizody (13)
2015 Daredevil (TV seriál)
Daredevil (S01E13)
The Ones We Leave Behind (S01E12)
The Path of the Righteous (S01E11)
další epizody (13)
2014 Inteligence (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Smith (TV seriál)
1985 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Mumie tatínkem (S01E04)

TV pořady

2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace