Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezinárodní zločinec Beaupre se dohodne na „obchodu“ s ukradeným raketovým čipem. Se svými komplici – Alicí, Jerniganem a Ungerem – ho na tejné schůzce získá a ukryje ho do hračky, dálkově ovládaného autíčka. Při celním odbavení na letišti dojde k záměně tašky, kterou si do Chicaga odveze paní Hessová. Zločinci znají jen přibližně její adresu, a tak musí prozkoumat několik vilek na tichém předměstí. Osmiletý Alex, který dostal od paní Hessové autíčko, je nemocný a dalekohledem podezřelé osoby pozoruje. Vždy zavolá policii, ale zločincům se podaří včas zmizet a nikdo mu nevěří. Alex pochopí, že proti zločincům mezinárodního formátu, kteří mají k dispozici nejmodernější techniku, musí bojovat jenom svým důvtipem – vybaven tím, co mu poskytne dům a jeho skříň s hračkami… (TV Prima)

(více)

Recenze (504)

higuain 

všechny recenze uživatele

Nedoceněný film. Tenhle Sám doma totiž rozhodně není špatný. Je to poslední díl, který ještě napsal John Hughes a ať se na mě nikdo nezlobí, podle mě je to znát. Je v tom určitě hodně nostalgie, protože jsem na tom vyrůstal (tak jako na prvních dvou filmech), ale i když se na to podívám dnes, kdy už dávno nejsem cílovka, tak mě to prostě stále baví. Pro mě Vánoční klasika. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Co to? 30. nejhorší film? To jako proč? Vždyť se na to dá koukat. Je to sice slušná hovadina, těžící ze skvělé jedničky a dvojky, ale mě to celkem bavilo a zkouknul jsem to celé. Pobavení nebylo sice nic extra, ale i tak bych to nezařadil tak nízko mezi tragické filmy. Zkuste se na to podívat z jiného úhlu pohledu, jako na rodinný film pro děcka. 45% ()

Reklama

draggo 

všechny recenze uživatele

Tak nepředstavitelně debilní, až je to jistým zvráceným způsobem i vtipné. Hlavní hrdina je až obdivuhodně neschopný, nesympatický a protivný. 4 padouši jsou zase tak krásně vypatlaní jak furt někam padaj, jak je furt něco bouchá do hlavy... Ano, je to zneuctění povedených prvních dvou dílů, průhledná komerční sračka atd. Ale ty dvě hvězdy si to zaslouží, tak upřímně debilní film se jen tak nevidí. /viděno v TV: 30% a 2*/ ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Je to zbytočný film s kopu klišé a trápneho humoru, ale deti (ktoré nepoznajú klasiku) by ho mohli zhltnúť... A možo aj nie... ________Napokon som zvládol aj druhé pozretie a opantaný debilitou vianočnej produkcie dávam prckovi dve hviezdy... Ale vidieť škaredú Scarlett Johansson sa určite oplatí... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ja bych to zas tak tragicky nevidel. Samozrejme je to uz zbytecny pokracovani a bez puvodni party v cele s Culkinem a dvojkou lupicu byl naprosto dementni napad jit do dalsiho dilu, ale kdyz nebudu porovnavat s prvnima dvema dilama, porad z toho vychazi uchazejici rodinna komedie. Problem je v lupicich. Uvodni vysvetlovani o co jde je zbytecny a ackoliv se vsichni ctyri chovaj jako naprosty profici a maj supermoderni hracky, stejne je vsechny malej harant nachyta a oni se zacnou vsude mozne valet a nekam padat jak hovada. Coz by se jeste dalo, problem je, ze to neumi poradne podat a jejich nehody a vyhrozovani nepusobi dvakrat vtipne. Nicmene sem tam se nakej vtipek podari a detskej predstavitel, ackoliv chaba nahrada za Culkina, tak zas tak silenej neni a je tu mladicka Scarlett a na chvily i Neil "Uklizec" Flynn. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (8)

  • O tomto filmu se uvažovalo jako o posledním dílu série, který bude promítaný v kinech. (Cheeker)
  • Macaulay Culkin odmítl hrát v tomto filmu, protože ho role Kevina (z prvních dvou dílů) omrzela a měl pocit, že by do filmu neměl čím přispět. (Cheeker)

Reklama

Reklama