Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezinárodní zločinec Beaupre se dohodne na „obchodu“ s ukradeným raketovým čipem. Se svými komplici – Alicí, Jerniganem a Ungerem – ho na tejné schůzce získá a ukryje ho do hračky, dálkově ovládaného autíčka. Při celním odbavení na letišti dojde k záměně tašky, kterou si do Chicaga odveze paní Hessová. Zločinci znají jen přibližně její adresu, a tak musí prozkoumat několik vilek na tichém předměstí. Osmiletý Alex, který dostal od paní Hessové autíčko, je nemocný a dalekohledem podezřelé osoby pozoruje. Vždy zavolá policii, ale zločincům se podaří včas zmizet a nikdo mu nevěří. Alex pochopí, že proti zločincům mezinárodního formátu, kteří mají k dispozici nejmodernější techniku, musí bojovat jenom svým důvtipem – vybaven tím, co mu poskytne dům a jeho skříň s hračkami… (TV Prima)

(více)

Recenze (504)

Slintiik odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel tento "film" (záměrně v uvozovkách) je výsměchem předchozím (jinak pohodovým a příjemným) dvoum dílům, na kterých se snaží nestydatě parazitovat. Kdepak, tohle se vážně nepovedlo. Film se utápí ve své trapnosti a omezenosti hlavních "padouchů" a naprosto stupidním příběhu. Nezbývá tak, než rychle zapomenout, že jste něco takového kdy viděli, i když věřím že své diváky si tento snímek jistě najde - v nějakém sanatoriu pro duševně choré, možná... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Nick Glennie-Smith: 1. My Town - Cartoon Boyfriend [3:18] ,2. All I Wanted Was a Skateboard - Super Deluxe [2:34] ,3. I Want It All - Dance Hall Crashers [3:19] ,4. Almost Grown - Chuck Berry [2:20] ,5. School Day (Ring! Ring! Goes the Bell) - Chuck Berry [2:42] ,6. Bad Bad Leroy Brown - Jim Croce [3:00] ,7. Green Eyed Lady - Sugarloaf [3:40] ,8. Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow - Dean Martin [1:56] ,9. Home Again - Oingo Boingo [5:26] ,10. Nite Prowler - The Deuce Coupes [1:45] ,11. Tall Cool One - The Wailers [2:34] ,12. Home Alone 3 Suite - Nick Glennie Smith [8:00], ()

Reklama

902 10 

všechny recenze uživatele

oba dily home alone byly obrovskym uspechem, nebylo tedy divu, ze producenti, kteri mezitim prisli o vsechny penize natacenim artovych snimku, svolili s pokracovanim. jenze ouha - maculay culkin ted travil nejvic casu s hlavou zaborenou v zachodove mise a znicena nosni prepazka od snupani koksu a omitky mu uplne znicila detsky look. misto nej byl potulnym hledacem talentu najat alex d.(osadte podle nalady) linz, ktery se producentum zdal natolik roztomily, ze si samou radosti prostrelili koleno. s nejakym tim pribehem uz si nebylo treba lamat hlavu. maly geroj (aka maculay jr.) ovlada dokonale veskerou techniku i rucni prace se drevem, zpusobne se chova ke starsim lidem a kdyz je nejhur, vytasi se s nejakym tim zenovym moudrem. v ceste mu stoji skupina vpravde elitnich teroristu, kteri si nedokazou zavazat tkanicku u bot, aniz by jim na hlavu padla cihla a do rozkroku zehlicka. maculay jr. (aka captain fuckhead) jim agilne corne taaakhle supertajny mikrocip (ktery vypada jako cartridge od nintenda), coz oba hlavni tabory svede dohromady v rade vtipnych a neokoukanych scenek. tvurci si uvedomili, ze to mozna nebude uplne stacit, a prihodili scenku s nahou scarlet johansson, kterou cpt. fuckhead iniciativne chodi ocumovat do sprchy. film nakonec (kupodivu) prilis neuspel, alex debille linz si strihl rolicku ve velkem prusvihu maxe kyblika (pozor, tohle neni vtip!) a s novym sestrihem a nezletilou cinskou milenkou zmizel v propadlisti dejin. dakujeme. ()

filmsim 

všechny recenze uživatele

Pouhopouhá vykrádačka prvních dvou dílů. Ještě bych překousl, že zde nahradili M.Culkina, tak nesympatickým hlavním hrdinou, ale to, že je to celé bez nápadů a nudně natočené, vě mně po celou dobu vzbuzovalo pocit nepříjemného přiživování na popularitě stejnojmených snímků. Nic zde není originální či ozvláštňující. Žádný mimořádný herecký výkon či nápaditá kamera. Zkrátka nudná zbytečnost. 2/10 ()

PanFilmov 

všechny recenze uživatele

Tak toto už nie je ono, vôbec nie také vtipné a ani náhodou originálne ako prvé dva diely SÁM DOMA s Macaulayom Culkinom. Síce sa tam nájde zopár vychytených scén ale to je všetko, výrobcovia úplne odbočili od pôvodneho "Sám Doma" :((( 2* som dal len preto lebo som veľký fanúšik predošlých dvoch filmov. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (8)

  • O tomto filmu se uvažovalo jako o posledním dílu série, který bude promítaný v kinech. (Cheeker)
  • Natáčelo se v Chicagu, Evanstonu a Skokii ve státu Illinois. (Cheeker)
  • Macaulay Culkin odmítl hrát v tomto filmu, protože ho role Kevina (z prvních dvou dílů) omrzela a měl pocit, že by do filmu neměl čím přispět. (Cheeker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno