Reklama

Reklama

Musím tě svést

všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Ve své komedii rozehrává scenáristka a režisérka Andrea Sedláčková příběh podivného manželského trojúhelníku. Autorka, která střídavě žije v Praze a v Paříži, nalezla inspiraci ve skutečném případu, který se odehrál na francouzské politické scéně. Události kolem pokusu o diskreditaci vrcholné političky přesadila do domácích reálií. Ministryně Martina žije v neuspokojivém vztahu s neúspěšným manželem Karlem, kvůli své politické kariéře však odmítá rozvod. Karel společně s cynickým kamarádem Otou nastrojí léčku, jejímž cílem je Martinu zkompromitovat. Jednotliví aktéři se ale do bezohledné hry o city zapletou více, než původně zamýšleli. Film stojí především na hereckých výkonech ústředního trojúhelníku – Ivany Chýlkové, Jana Krause a Ivana Trojana. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (164)

cab 

všechny recenze uživatele

Komorni drama da se rici o trojuhelniku hercu, kteri si (ne)chtene zkomplikuji zivot perverznim napadem jednoho z kamaradu, ktery chce opustit svoji zenu. V nekterych momentech mi bylo az lito protagonistu, jak se placaji ve svych polohach a filmu nedodavaji zadny impuls nebo naboj, ktery by kohokoli sledujici jejich pocinani prikoval k zidli ci jenemu mistu u obrazovek. A byl jsem tak zvedavy a nateseny. 45% ()

FuLister 

všechny recenze uživatele

Moc vlastně nevím, co si o tomto filmu, mám myslet. Spousta záběrů na noční Prahu a aut, co po ní jezdí, to je asi to hlavní, co si z toho odnesu. Jinak hrozně zvláštní a pro mě i rozporuplný. Tak chtěl se s ní rozvíst nebo ne? No, nakonec dvě hvězdičky za Trojana a ten konec, který jsem tedy moc nečekal. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Vďaka tomuto filmu bola kedysi v časopise Premiere napísaná jedna luxusná hláška. Recenzent písal, že vo filme sa toľko jazdí autom, že názov filmu nebol myslený sexuálne, ale čisto motoristicky. V odporúčaní bolo, že treba vidieť, jedine ak doma nemáte televíziu. Keď som film videl o dva roky neskôr v tej televízii, musel som mu dať za pravdu. Žiaden z hercov nie je sexy, takže vidieť ich vzájomné zvádzanie nebolo nič pre mňa. No a adaptovať novinový článok z francúzskej tlače asi nie je tá pravá práca pre českého scenáristu. ()

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to takové "od ženy ženám o ženských věcech". Tedy nic proti ženám, ale předvádět, jak je hrdinka neuvěřitelně hluboká a citlivá, zatímco 2 mužší hrdinové jsou naprosto ploší, to za chvíli začne nudit. Jsem jedinej, kdo z toho konce nebyl zrovna moudrej? Třeba už se píše druhá část... Za čtvrt hodiny může být hotová. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Kraus by se neměl "uvolňovat" od Uvolněte se, prosím, měl by zvolnit ve svých bujarých fantaziích, uvolnit se a věnovat se Uvolněte se, prosím...tak se do toho trochu zamotávám, každopádně tenhle film se mi nelíbil, i když pro Krause to musela být velká výzva - svést manželku na filmovém plátně a ještě se ji pokusit znásilnit, no o tomhle snad sní každý muž ne?? Tak ne, já fakt ne...! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (6)

  • Film se měl původně jmenovat „Utajené známosti“ nebo „Musím tě mít“. (Duoscop)
  • Jan Kraus, hrající roli programového svůdce Oty, je ve skutečnosti životním partnerem Ivany Chýlkové, která si s chutí zahrála citově frustrovanou političku. (Taninaca)

Reklama

Reklama