Reklama

Reklama

Richard (Pierce Brosnan) je úspěšný univerzitní profesor, který se vzdá svého zaběhléno životního stylu – krásných vysokoškolaček na jednu noc - kvůli o mnoho let mladší Kate (Jessica Alba), se kterou čeká dítě. O tři roky později se Kate zamiluje do někoho jiného a odstěhuje se. Zároveň posílá svou sestru Olivii (Salma Hayek), aby zkontrolovala, jestli se Richard dobře stará o jejich syna. Je totiž přesvědčena, že se Richard vrátil ke svému nezodpovědnému bonvivánskému životu. Jenže Olivia se do něj ke svému velkému překvapení sama zamiluje... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (73)

Phietros 

všechny recenze uživatele

Zamotaný příběh o jedné romanci učitele a sexy žákyně Alby, která našeho profesora poblázní a ten se vzdá všech záletů, udělá si s ní dítě a spokojeně věří v dlouhý život. Nicméně o dost mladší Kate zjistí za pár let, že si ještě dost neužila a zamiluje se do svého kolegy. Do celé situace se přimotá její sestra, která by měla na našeho profesůrka dohlídnout, jak mu jde výchova, ale osud to chce jinak. Zamilují se do sebe a vzniká nám nový románek, který však netrvá dlouho.. Richard za nedlouho musí kvůli přestupkům opustit zemi a i ty co miloval... 60% ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Úplně ta stejná letní jízda jako v After The Sunset, akorát o 12 let později s více prošedivělým Brosnanem, který je stále stejně charizmatický a nestárnoucí Salmou, strkajíc do kapsy o 15 let mladší Jessicu Albu. Namísto lupičské komedie tu máme lamentování o životě věčného záletníka, který je v jádru vlastně fajn. Občas legrace, ale povětšinou je to absurdně přitažené za vlasy s nulovou gradací děje. Pár prosluněných záběrů to nezachrání. Oddychovka na úrovni se příliš nekoná. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nijak objevná ani výjimečná, spíše velmi tradiční romantická podívaná, která bohužel ani není příliš vtipná a troška drzosti navíc by jí prospěla. Nicméně sledovat Salmu Hayek a Pierce Brosnana je zábava a Jessica Alba by měla naštvané ženy hrát častěji, protože je to mnohem zajímavější než zářivé úsměvy a rozjuchané zaláskované hopsání (jako v úvodu filmu). ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tentokrát jsem měl výjimečně při výběru filmů v RegioJetu šťastnou ruku. Tenhle film se sice tváří jako romantická komedie, ale v podstatě je docela sžíravou kritikou rozdílů mezi pojetím radostí života v Anglii a v USA. Mezi místem, kde jedna pinta znamená dobrou zábavu, a místem, kde vás za její požití zatknou, vláčejí nápravnými kurzy, přišijí vám kde co, dítě odeberou, deportují, a kde mimochodem studenti jsou jen blbí a blbější. Nehrát v tom Pierce Brosnan a Malcolm McDowell, šel bych s hodnocením níž, už jen proto že obě femme fatale jsou mi tady z duše protivné - a taky už holky stárnou, takže jim tu sesterskou lásku plnou hašteření moc nevěřím. Jinak se to rozjíždí dost pomalu, začátek mne moc nenadchnul, ale pak jsem zjistil, oč tvůrcům šlo a jde, a od té chvíle mne film začal bavit. A protože to jako má být romantická komedie, je jasné, že všechny prohry a průšvihy pana profesora jsou přechodné a že se k synovi zase vrátí - a o to víc je to potěšující. Včetně toho, který celý život na rodinu kašlal, aby ji pak nakonec spojil poněkud neobvyklým způsobem. ()

ZnalecH 

všechny recenze uživatele

Stačí se podívat na herecké obsazení a víte, do čeho jdete. Bohužel je tu ještě obsazení, které filmu bohužel také odpovídá, ale není to zas tak strašné, jak to vypadá. Já jsem byl smířený s tím, že budu celý film koukat na Salmu Hayek nebo Jessicu Albu a nemusel jsem (přestože jsem to dělal). Nějaký děj tam byl, nějaká zápletka a nějaký nápad jsem tam taky zahlédl. Mně se hlavně líbila bojovnost postav, za kterou dávám body navíc. ()

Galerie (189)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama