Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Les Charlots mají plné zuby Paříže. Čeká je slunce, moře a ohnivé flamenco... Větší nudu, než být zaměstnancem pařížské městské hromadné dopravy členové skupiny Les Charlots snad ještě nezažili. Je horké léto, tak co se mořit s turisty v Paříži. Moře volá, proč tedy nezkusit slunné Španělsko. Ale vysněná dovolená se brzy změní v noční můru. Cestovní kancelář všechny podvedla. Spolu s ostatními dovolenkáři se ocitnou na pobřeží bez hotelu, bez peněz, ale s odhodláním se nevzdat a rozhodně se nevrátit. Jejich drobná zaměstnání obvykle končí katastrofou a útěkem, náhodná setkání i lásky také, ale aspoň si přitom všem užijí dobrodružství a legrace. Bažanti jedou do Španělska je jednou z řady komedií, kterými se proslavili francouzští komici známí jako Les Charlots. (Česká televize)

(více)

Recenze (70)

Santino7 

všechny recenze uživatele

Bažanti sú v podstate hrozne jednoduchí, no dokážu obstojne pobaviť. Samozrejme ak vám nevadí tento druh humoru a tiež na to musíte mať náladu. Filmy, pri ktorých proste treba vypnúť a nerozmýšľať, to by ste nevydržali. Ale inak sú Les Charlots vcelku sympaťáci, výlet do Španielska je tiež viacmenej fajn. :-) 2/5 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tentokrát je to slabota. Aby populární komici Les Charlots byli opravdu dobří, musí je vést schopný režisér a Jean Girault tím typem režiséra není. Snad až příliš se spoléhal na to, že mu to ti čtyři vitální komici zahrají sami a tak jim dal dostatek prostoru pro jednotlivá komediální vystoupení. Jenže z toho je jen sled trapných scének, které postrádají většinou ráz a smysl. Prostě je to servírované bez ladu a skladu. A přitom řada situací, do kterých se naši hrdinové ve Španělsku dostali, přímo volala po dobrém komediálním vyznění. Jenže to zkrátka nepřišlo a obehrané vtípky to nespasí. 40% ()

Reklama

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Svěží komedie s oblíbenou hudební skupinou. Nemá to děj (nač taky), jen spoustu veselých situací a prostě gagů. Ty se na diváka sypou jeden za druhým, nikde žádné složitosti, psychologie, nic. Nádherná ukázka toho, že lze natočit kvalitní komedii i za pár šupů. Nelze jinak než doporučit.201503038218/8356 ()

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Série drobných gagů, při některých se člověk od srdce zasmál, ze Španělska toho moc ukázáno nebylo, Charlots se především otáčejí za hezkými dívkami a přitom prožívají na své cestě řadu trapasů a jiných problémů, z nichž vyplývá dobré i méně dotažené komično. Girault je zde mnohem slabší než v sérii o Četníkovi, dokonce se opakuje (mejdan na cizí jachtě). Ovšem dobrý oddechový film na nedělní odpoledne, kdy nechcete moc zapínat mozkové závity. ()

RAPTTTOR 

všechny recenze uživatele

Ať už jdou Bažanti do boje na stadion nebo na Drákulu, je to stále stejné… asi jako náš Kameňák - jeden gag střídá druhý, mnohdy bez ladu a skladu. Jsou to většinou kraviny, které nemají za úkol, dle mého soudu, nic jiného, než nás za minimum peněz maximálně pobavit a to se někdy méně, někdy více daří popravdě (a pokud budete upřímní, nezbude Vám, než se mnou souhlasit) znám spoustu mnohem, mnohem dražších filmů, které jsou (řekněme to slušně) mnohem, mnohem horší. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama