Reklama

Reklama

Odebrat z přátel

  • USA Unfriended (více)
Trailer 3

Laura Barns byla obyčejná středoškolačka, dokud se na internetu neobjevilo video, které do nechutných detailů prezentovalo, jak se sťala na jednom večírku. Dříve všemi obletovaná kráska veřejnou potupu neustála a spáchala sebevraždu. V den výročí její smrti se partička jejích spolužáků „sejde" na videochatu, kde řeší obvyklé teenagerovské problémy, dokud se do jejich skupiny nenabourá neznámý uživatel s přezdívkou Billie227. Kromě toho, že ho nejde ze soukromé diskuze vyhodit, je na tomto uživateli zvláštní i to, že ho velmi zajímá, kdo nahrál na internet ono nelichotivé video. A pak se do diskuze zapojí i jejich mrtvá spolužačka... Pocit, že jde o nechutný vtip, brzy vystřídá absolutní zděšení všech zúčastněných. Neznámý uživatel totiž nezůstává jen u slovních výhrůžek a za pravdou jde doslova přes jejich mrtvoly. (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (440)

JASON_X odpad!

všechny recenze uživatele

Nepochybuju, že forma tohohle teenagerského "PC filmu" spoustě náctiletých diváků sedne a budou ji dokonce velebit a opěvovat. A co na to my staří filmoví konzervativci? Já osobně považuju tuhle experimentální záležitost za nekoukatelnou, nejsem ještě asi dost zmutovaný ke konzumaci podobných moderních humáčů. A zatímco loňským Pytlíkovým Open Windows jsem dal aspoň dvě za originalitu, tomuhle dementnímu shitu hážu bez váhání odpad! a okamžitě s ním do koše. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $1miliónTržby USA $32,482,090Tržby Celosvetovo $62,882,090Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,019,480 //počet predaných kusov 51,423Tržby za predaj DVD v USA $1,407,964 //počet predaných kusov 89,809║ jednoznačne ide o dobrý námet, s ktorým sa troška dalo viac pohrať, lebo dialógy a schéma pomsty fungovala, patričné vydesenie skype-júcich(alebo postupne skapajúcich) a napätie bolo dosiahnuté, len to duchovno tam až tak moc nesedelo ale aj tak výsledok uspokojivý /50%/ ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Docela povedená vyvražďovačka, ke které bych snad ještě přidal kolonku komedie. Na to, že se celej film odehrává na jedné ploše počítače s několika rozkostičkovanými webcam záběry na vyděšené teenage xichty, ani na chvilku nenudí a dementní je takovým tím zábavným způsobem. Pěkně je ten duch potrollil jen co je pravda. A film zas trollil mě, neustále jsem házel film na lištu s tím, že mi někdo píše. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Tak co tu máme... Bolestivě pomalý (cca. 1/3 filmu trvající) rozjezd, během kterého jsem měla nutkání "Unfriended" několikrát vypnout, "sexy" teenagery, kteří ve 21. století věří na duchy (LOL) a především NESKUTEČNĚ IRITUJÍCÍ sekání obrazovky notebooku. Odkud si proboha volají, z Aljašky?! (Sebe)vraždy jsou ale cool, vypsýchování je celkem uvěřitelné a překvapivě zemře Oggy i škodíci, takže minimálně v tomhle jsem byla morbidně spokojená.;-) ()

luka4615 odpad!

všechny recenze uživatele

Začínám čím dál tím častěji pozorovat, že standardy moderního hororu velmi markantně upadají. Unfriended je totiž jenom nudnou záležitostí bez kapky atmosféry, kde neustále zní vyzvánění Skypu a šest hysterických teenagerů. Upřímně nechápu některé uživatele, kteří tomuto "hororu" dali více jak dvě hvězdy. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (14)

  • Vraždy vo filme boli inšpirované skutočnými samovraždami Amandy Todd a Audrie Pott. (Game90)
  • Filmári vytvorili pre film falošné rozhranie Skype, aby sa predišlo technickým problémom a lagom. (Game90)
  • Film se natáčel v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama