Reklama

Reklama

To byl zítra flám 2

  • USA Hot Tub Time Machine 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když je Lou, který se stal "otcem internetu", zastřelen neznámým útočníkem, Jacob a Nick se znovu vracejí strojem času ve vířivce do minulosti, aby zachránili svého přítele. Nechtěně však přistanou v budoucnosti s Adamem juniorem. V pokračování originálního komediálního hitu teď musejí změnit budoucnost, aby zachránili minulost - což je vlastně přítomnost. (HBO Europe)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (96)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Jednotku som nevidel, ale rýchlo som pochopil, o čo v nej išlo. Dvojka má svoje svetlé momenty, prízemný humor, hlášky a perfektnú výrivku. Hlavne to drží ukecaný Corddry, ktorý je rebel, robí si srandu zo všetkých a všetkého. Ako oddychovka na občasné uchechtnutie fajn, inak to dojem nezanechá. 2 z 5 ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

U jedničky jsem se vážně hodně bavil. Fekální a úchylné vtípky měli své opodstatnění a zapadli do příběhu. Čekali jste časové zvraty. Důležitým faktem byl návrat do 80´, kde jste kýčovitost čekali. Dvojka není vtipná, nemá žádné odkazy na známé filmy, příběh je o ničem... Trošku se divím, že se John Cusack objeví v cameo roli, to bylo pod jeho úroveň a myslím, že i pod Chevyho... ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Pokračování komedie to byl zítra flám se v podle mě tedy moc nepovedlo.Jedna oproti prvnímu dílu ,kterému jsem dal tři hvězdy tu chybí evidentně nějaký nápad co by nepůsobil tak křečovitě.Za druhé je tu opravdu až moc humoru za hranou a spíš to působí trapně než vtipně.Za třetí neúčast Johna Cusacka ( i když to není můj oblíbenec a ty dvě vteřiny co se tu mihne nepočítám) filmu škodí.Celkově jsou pro mě nejvtipnější asi dva momenty.První je přirovnání cestovaní časem k Terminátorovi a druhá závěrečné titulky.Za mě tedy celkově 35% a dvě hvězdy. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Paradoxně snesitelnější než první díl. Nechutná fekální hovadina je to řádná, scény plné blití, spermatu a perverze jsou tu stále (TV show), ale díky zasazení do budoucnosti a jakémusi pokusu o příběh je to sledovatelné. Ke konci mě ty postavy začaly i celkem bavit, asi jak si člověk zvykne na retardovaného, ale vtipného a věrného kámoše. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Bohužel i zde se objevil neduh druhých dílů u komedií. A to tvorba příběhu, který většinou za moc nestojí a nikoho nezajímá, na úkor vtipných vtipů/dialogů/scén. Jinak pojetí budoucnosti docela odpovídá včetně televizní zábavy, která jde ke sračkám stále víc. Jinak ve filmu jsou narážky na další "cestovatelské" filmy a hlavní logiku si bere z Návrat do budoucnosti. Hodnocení: 36/100. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • V tejto časti sa už neobjavil herec John Cusack, pretože jeho postava bola nahradenou inou. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama