Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý majster sveta v kickboxe Eric Sloan (Darren Shahlavi) dostal ponuku, ktorá sa neodmieta: za 400 tisíc dolárov zápasiť v Thajsku s miestnym šampiónom v thajskom boxe Tong Pom (Dave Bautista). Ponuku príjme, no netuší, že zápas skončí horšie ako predpokladal - jeho smťou. Ericov mladší brat Kurt (Alain Moussi) túži po pomste a po nevydarenom atentáte na Tong Poa vyhľadá uznávaného majstra bojových umení Duranda (Jean-Claude Van Damme), aby ho pripravil na súboj, v ktorom bude môcť vraha svojho brata poraziť čestne a férovo. (m.a.t.o.)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (113)

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Není to úplně zlé. Dave Bautista je tu brutální záporák. Van Damme tu hraje trenéra, takže lepší comeback v už x-tém pokračování filmu v názvu "Kickboxer" nemohlo být lepší. Hlavní hrdina už tak sympatický není. To podle mě film strhává spolu s trapnou policíí, která to táhne dolů. Šlo to udělat daleko lépe. R.I.P. Darren Shahlavi ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Van Damma opravdu už nechápu. Kdysi zničili kult prvního Kickboxera naprosto debilní pokračování, kde nechali postavu Kurta zavraždit protože se jim na to Jean vysral a o dekádu později si sám Van Damme zabije šanci to všechno napravit. Kickboxer z roku 1989 je vůbec můj nejoblíbenější film s Van Dammem, skvělá atmosféra 80.let, výtečná choreografie, přehledné akční scény, fantastický Hertzogův soundtrack a Michel Qissi jako démonický Tong Po. Prostě nesmrtelná klasika VHSesek našeho dětství, kult, parádní akční béčko a nový Kickboxer je naprostý brak, scénářem vesměs kopírující vesměs se snažící o něco nového, ale bez švihu, s naprosto tragickým tvůrčím týmem a nulovým zapálením. Souboje sou strašný, hudba jak z déčkovýho porna, logika naprostá nula, idiotské chování postav (hlavně té policajtky a vůbec všech těch podivných rádoby fízlů.) Braková kamera a stupidní dialogy. Van Damme sice kope docela slušně, ale co tam dělá, proč tam vůbec je...to je věc druhá, navíc je v půlce scén předabovaný bůh ví proč nějakým mutantem. Prohra a bolestivá snad až na dvě nebo tři slušný bitky a finální likvidaci té nepohyblivé opice Bautisty, který nemá na Qissiho ani omylem. Všechno prostě špatně. Atmosféra neexistuje, nic, akčňáky z osmdesátejch a devadesátejch měly prostě šmrnc, tohle bylo k zblití. Přitom stačilo najít lepšího režiséra a netočit to jako remake, ale jako pokračování které ignoruje všechny díly po jedničce a Van Damma prostě v ústřední roli, místo toho jde bokem a mentoruje Sashu Mitchella s Dawnovým syndromem a hereckým nadáním larvy. Zklamání na celé čáře a a děsim se druhého dílu, i když trailer vypadá docela nadějně...jenže u Van Damma mi už ta naděje nějak dochází. Každou hozenou pomocnou ruku totiž použije aby si s ní vytřel prdel bez papíru a spláchne jí do hajzlu.30%. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

|27%| Po dlouhých 27 letech uplynula doba, kdy vzniklo legendární béčko s JCVD, Kickboxer. Byl to první film, který jsem v dětství s Jean-Claudem Van Dammem viděl. Srdcovka, která mě neomrzí nikdy. Viděl jsem ji nesčetněkrát. Mám na VHS, DVD či kdykoliv na film narazím v tv, okamžitě se zadívám a užívám si snímek prakticky stejně skvěle. Když jsem se dozvěděl, že se chystá remake, nechalo mě to ocelově klidným a moc jsem od toho nečekal. Trochu mi vadilo, že se zde JCVD bude vyskytovat v roli trenéra. JCVD je furt ve skvělé formě, předvede i pár soubojů, i dobrý trénink zde má s novým hlavním hrdinou. Ale tím to končí, jeho role byla tak jako tak divná a i herecky se moc nepředvedl. Další klady tohoto filmu jsou vcelku dobré souboje. Jasně, mohli být lépe natočeny, ale přesto mě celkem bavili. Bylo jich tu dost. Ale jakmile se film blížil ke konci, už mě moc nenadchli. Hlavně ten finální s Bautistou. Tam nebylo cítit prakticky nic. Toto videobéčko nenabídlo žádné emoce, napětí, postavy nic moc, příběh byl podán stejně jako scénář otřesně. Hned od začátku jsem si říkal, sakra jak debilně to ale začíná. Je tu celkově dost hloupých scén. I bych řekl, že je to celé pojato dost parodicky. Nějaká pomsta či co? To snad není ani myšleno vážně, ne? Původní film je pro mě 100% pecka! Ale at už tohle beru jako remake či samostatný film, je to bída a utrpení. Původně jsem dal slabé 2*, ale nyní musím snížit na tu 1* páč takhle debilní béčko s ještě debilnějším dějem a scénářem jsem dlouho nezažil. Narychlo splácaná sračka používající značku Kickboxera, takže takhle ne. Už tak mám dost nevydařených akčních béček a tohle se může v pohodě k nim připojit. Nerad, jsem tak kritický, jsem až až tolerantní k spoustu béček, které jsou většinou považovány za braky. ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Na takové klasiky by měl být přísný zákaz pro jakékoliv restartování. JCVD byl sice v pohodě, dělal co dělal, kopal a trénoval, ale bylo to málo.Ti co to tady měli táhnout totálně vyhořeli. Tong Po ? Proč ? Vím, že je tady nová generace zápasníků co se z ringu dostává k filmu a chcou se širšímu světu více ukázat. Osobně na mě to neplatí a já si okamžitě pouštím Kickboxera v rychlodabingu a budu se náramně těšit z každé další scény. Jediným pohodovým plusem byly závěrečný tanec Alaina Mousii ala JCVD v hospodě. Sara Malakul Lane je pěkná, pěkňůčká. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Kluci z Moviezone snad dostali zdarma trénink s Van Dammem, jinak nechápu, co je vedlo k hodnocení 6/10. Kickboxer Vengeance je neuvěřitelně zbytečný film, ve kterém nefunguje vlastně téměř nic. Tak předně z Bautistova Tong Poa nevychází ani charizma, natož hrůza, maximálně tak zápach z nandrolonového opojení. Moussi, Shahlavi, St-Pierre něco umí, ale to je tu zase Střihač s Kameramanem, alias Skřípač s Hematomem, kteří bojovou akční scénu skřípnou do spárů tety Horskádráhahadr a zbyde po ní jenom modrozelená podlitina. No a Žán Klód tu vystupuje v podivné roli mentora, né že bych mu to nevěřil, ale ty pochcaný sluneční brejle mě fakt srali a on je né a né z té palice sundat. Takovej mistr nemistr, namistrovanej ministr. Choreografie Larnella není špatná, ale není možno si jí užít, neb Skřípač s Hematomem blbnuli jako dva tamaríni o poslední kus švestky. Chceme se účastnit dalšího dílu, který má přiletět hned příští rok?? Režisér LogoTetris naverboval islandské pohoří Bjornsson, americký růstový hormon Shaw a Lorda Raidena. Malou šanci tomu dám :) ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • V roli Kurta Sloana (Alain Moussi) se měl objevit britský herec Darren Shahlavi, bohužel zemřel ještě před začátkem natáčení ve spánku na předávkování léky. (korbitch22)

Reklama

Reklama