Reklama

Reklama

Patnáctileté dívky Colleen Collette (Lily-Rose Depp) a Colleen McKenzie (Harley Quinn Smith) jsou posedlé jógou, milují své smartphony a nenávidí svou brigádu v obchodě se smíšeným zbožím Eh-2-Zed v Manitobanu. Ale když pradávné zlo povstane zpod kůry Kanady a ohrozí jejich vytoužené pozvání na velkou párty, děvčata spojí síly s legendárním lovcem lidí Guyem Lapointem (Johnny Depp), aby společně bojovali o své životy. (noelcoward73)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (66)

hansel97 odpad!

všechny recenze uživatele

Snažil jsem se brát Yoga Hosers s nadhledem a i jsem se na ně těšil, ale strašně mě film zklamal. Bylo mi jasné, že to bude příběhově naprostý úlet, ale tohle není úlet, tohle je kravina prodávaná jako nějaký hlubokomyslný kousek. Výkony jsou všechny parodické a praktický nic nefunguje, ať už vizuální efekty, tak jakýkoliv vtípek. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Infantilnost v Kanadě, nepřidá na náladě." Poněkud zdivočelý spin-off mrožího detektiva Guye Lapointe aneb to bylo tenkrát, když DNA měla žně. Další kolo "zábavného" pořadu Točí celá rodina, konkrétně Deppovic a Smithovic famílie. Z každého milimetru filmového pásu, z každého popkulturního odkazu i ze všech protikanadských fórků je cítit, jak se všichni královsky bavili. Bavil se režisér, i Depp coby "Gay" Lapointe si užíval setkání s Ex, bavil se i celý filmový štáb, určitě i včetně osvětlovačů a klapky. Nejvíc se vyřádily obě slavné ratolesti, ať už při esoterické joudajóze nebo s mikrofonem v kotěcích tlapičkách. Myslím, že se bavili i ti zdivočelí mininácíčci plnění zelím (mistr Pohlreich by zaplakal). Zkrátka všichni si to natáčení parádně užívali. Škoda, že zapomněli pozvat diváky, nebo aspoň mě, moc rád bych se bavil taky. Tak nic, snad až příště. Cvičení jógy skončilo, jen dvě srolované karimatky se krčí v koutě. P.S. Abych snad nedejbože nevypadal, že mám něco proti vražedným minináckům, to jen tady. Např.  Puppet Masters: The Littles Reich jsem dal 4* ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Subjektívne znesiteľnejšie ako režisérov predošlý počin, ktorý sa bral navyše zbytočne vážne, no objektívne ešte horšie. Taký úpadok sa len tak nevidí - Yoga Hosers má možno o niečo sympatickejšie postavy a dva obstojné hudobné čísla, ale po skutočnom humore tu nie je ani stopy, bizarnosť je na maxime a zápletka nedáva ani najmenší zmysel. Vidím len dve možnosti - buď sa Kevin Smith zbláznil, alebo ide o úmyselný no veľmi nešikovne vztýčený prostredník klasickej hollywoodskej tvorbe. Smutné sú každopádne obe možnosti. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Občas se mi u některých filmů stane, že mám dost velké problémy o nich vůbec něco napsat. Především pak slušnou formou. Kevin Smith se coby režisér zapsal do mé paměti především filmem Tusk (Mroží muž) – a to hlavně svým netradičním námětem a zpracováním. Mám rád bizarní zápletky, ale nakonec jsem odcházel s dosti rozporuplnými pocity. Nicméně už v té době se nechal slyšet, že hodlá natočit „Kanadskou trilogii“ a Yoga Hosers je tedy dalším v pořadí. S Tuskem toho má společného víc než by se zdálo na první pohled, nejen že v něm hraje několik stejných herců, ale objeví se zde i pár stejných postav. Ovšem kvalita zde šla rapidně dolů a celkově je film mnohem trapnější, než tomu bylo minule. Obě děvčata se mihla i v již zmíněném Mrožím muži, ale zde dostala mnohem více prostoru a to byla ta největší chyba. Nechci se dotknout obou začínajících hereček, ony v tom byly totiž i dost nevině (zvlášť samotný scénář je jedna velká katastrofa), ale docela by mě zajímalo, jaké pouto pojí Kevina Smitha a Johnnyho Deppa, že se tento skvělý herec nechal ukecat, aby a to doslova „šaškoval“ v jeho filmech i s celou svojí rodinou. O hororové atmosféře zde nemůže být ani řeč, přestože je tento žánr u tohoto filmu kromě několika jiných rovněž uveden. Údajně mělo jít převážně o komedii, jenže dost ujetou a svým způsobem hlavně trapnou. Nevím, možná někoho tato pokleslá forma zábavy nadchne, ale já mezi její obdivovatele určitě patřit nebudu. Klobásoví (digitální) náckové s ksichtem samotného Führera občas rozesmát dokázali, ale že by šlo o nějaké umělecké dílo, se říci rozhodně nedá. Slabý je ovšem celý film, takže tohle nebyla jediná kaňka na celém filmu. Uvidíme, s čím Kevin Smith přijde do třetice. Nicméně toto se mu moc nepovedlo. Nebylo to zábavné a už vůbec ne hororové. Lily-Rose Depp by se měla poohlédnout po serióznějších rolích. Nadání i krásu svých rodičů zdědila, tak proč se zahazovat v podobných bracích. 30% ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Kevin Smith se radši baví a směřuje ke dnu prázdných filmů úplně o hovně, než aby dělal dobrý komedie jako tenkrát. Už RED STATE a TUSK mi přišel vedle, ale počkejte jestli uvidíte tohle... Jeho "Tweens movie" s nazi kanadskou bratwurstí omáčkou zní možná jako prdel někde ve zhulenym podcastu, je hezký obsadit si dcerku svou a Johnny Deppa (a samotnýho Johnny Deppa) do hlavní role a nechat je kecat nesmysly, svoje čtrnáctiletý publikum si to možná najde, ale 99% lidí to nebude. Děj působí vyloženě nahodile a zbytek nijak zvlášť pracně. Hvězda za obtloustlýho Osmenta, yoga gangstera Justina Longa a Goalie Golema. Takhle se kope hrobeček. Na nějaký MOOSE JAWS se vůbec netěším, ale aspoň bude už ta wtf trilogie za náma. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 24. ledna 2016 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)
  • Natáčení skončilo 12. 1. 2015, poslední natáčecí den se dělaly převážně efekty. (kellne)

Reklama

Reklama