Reklama

Reklama

VOD (1)

Patnáctileté dívky Colleen Collette (Lily-Rose Depp) a Colleen McKenzie (Harley Quinn Smith) jsou posedlé jógou, milují své smartphony a nenávidí svou brigádu v obchodě se smíšeným zbožím Eh-2-Zed v Manitobanu. Ale když pradávné zlo povstane zpod kůry Kanady a ohrozí jejich vytoužené pozvání na velkou párty, děvčata spojí síly s legendárním lovcem lidí Guyem Lapointem (Johnny Depp), aby společně bojovali o své životy. (noelcoward73)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (66)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Omnoho viac ako druh subžánru, by ma ako neznalého žánru (netvrdím, že ním som) zaujímalo, o aký film sa vlastne jedná, keď ako laik kliknem na "Yoga Hosers" a vidím striedať odpad so 4 ☆ ako čupka vodičov kamiónov. Som naozaj zvedavý čo k tomuto filmu napíšu podaktorí hororo znalci, ktorých vek hraničí s tým mojim, lebo toto je podľa mňa jedna teen sračka určená najmä pre násť ročných (ak nie nižšiu vekovú kategóriu). Rozmýšľal som či tomu šmarím "odpad" ako väčšina (ktorým to v tomto prípade nezazlievam), no napriek tomu že je to na hrane, tú jednu z ľútosti k nápadu spackať niečo originálne nakoniec udelím - 25% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

to je tak blbý až je to vlastně docela dobrý.Smith se rozhodl jít proti všem a evidentně se rozhodl vybírat si ty největší bejkárny na který narazí.Po Tuskovi jsou každopádně Yoga Hosers krokem kupředu,protože narozdíl od něj jsou celkem vtipné a něketré nápady hodně dobré...minimálně Klobáckové by asi nenapadli hned tak někoho.škoda že nebylo víc Osmenta,jinak jsem se ale docela bavil.Samozřejmě nesmím opomenout,že Guy Lapointe is back a tahle figura mísící Colomba a Jacka Sparrowa se mi prostě líbí...60% ()

Reklama

H34D odpad!

všechny recenze uživatele

Šíleně nezajímavý a po všech stránkách špatný film, který neumí být vtipný, hororový, neumí vytvořit funkční parodii, oslovit nějakým příběhem, prostě nic. Kevin Smith klesl opravdu hluboko, tohle nezakecá tím, že chtěl vytvořit něco nenáročného, záměrně béčkového, ujetého apod. Yoga Hosers nenabízí ani průměrné charaktery, neoplývá smysluplnými dialogy, takže prostě nic než ztráta času... 1/10 ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kevin Smith se pomátl už před několika lety, nyní to bohužel jen potvrzuje. Tvůrce, který kdysi pozurážel všechny okolo a ničil bránice diváků, momentálně jen zoufale přešlapuje na místě, dávno není tím drzým chlapíkem a dávno zmizel z námi milovaného New Jersey, kde mu i jeho hrdinům bylo o poznání lépe. Tím, že tyhle dvě trubky pracují v obchodě, chtěl možná připomenout milované losery, kteří se kopali do zadku a štvali své zákazníky, jenže tehdy se mluvilo o docela důležitých věcech, dialogy byly vypointované, rychle nás přetáhly na svou stranu a stejnou vlnu. A byl z toho ďábelsky vtipný kult. Naše závislačky na mobilech a józe jen melou kraviny, těží z toho, že jednu obsadil otec režisér (a scénárista) a druhá má slavné rodiče rovnou oba a oba se na plátně ztrapňují. Dcerky nicméně nejsou úplná dřeva, Lily-Rose Melody Depp obzvlášť ne, jen by potřebovaly méně unavený a méně zbytečný kus. Potápíme se a přerostlý teenager Smith je zatraceně mizerným kapitánem. Navíc ty dvě hvězdy jsou dost velkorysé. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Wunderbar!“ Kokoooos, to čo bolo??? Ale nie, teraz vážne. Kevin Smith sa síce preslávil ako režisér konverzačných komédií, v ktorých sa postavám nezavrie pusa, ale mne sa viac páčia jeho hororové pokusy. Po vynikajúcom Krvavom štáte, ktorý bol smrteľne vážny a temný, sa Kevin vrhol na Mrožieho muža. Ktorý už až taký extra temný nebol. Ponúkol viacero nezabudnuteľných, hnusných výjavov a niektorí diváci, vrátane mňa, ho prirovnávali k beštiálnej Ľudskej stonožke od Toma Sixa. Pár vecí mi vadilo (najmä humorné vsuvky). Reakcie boli správne búrlivé, škandalózne a kontroverzné, čo bolo zrejme presne to, čo chcel a tak sa vrhol na rip-off. Film s „jednotkou“ spája nielen postava absurdného súkromného detektíva (Johnny Depp v jednom z najhorších výkonov svojej kariéry), ale i postavy dvoch kamošiek, mladých trubiek, ktoré sa v Mrožom mužovi mihli ako predavačky vo večierke. „Dvojka“ je komplet o nich, okrajovo sa spomenú udalosti ohľadom Justina Longa a hor sa na nový prípad, do ktorého znova strká svoj nechutný nos obskúrny Depp. Tento film sa na horor ani len nehrá, je to čisto WTF komediálna záležitosť s pár krvavými nápadmi. Chápem, čo sa divákom na tejto snímke nepáči, ale mne sa práveže TO na „Jógových blbkách“ páčilo. Bizarný scenár je plný neuveriteľne hovadských nápadov. Veľa tomu dáva i ústredné babské duo (dospievajúce dcéry Johnnyho Deppa a Kevina Smitha!), ktoré sú presne také bláznivé a pojašené, aké mali byť a kým iných to možno iritovalo, ja som sa v ich spoločnosti cítil dobre. Veľakrát mi to pripadalo až tak, že sa v niektorej scéne mali tváriť vážne, no proste im to nedalo a uprostred scény vybuchli do smiechu (a režisér to tam nechal). Yoga Hosers je typická smithovská konverzačka (do ktorej sa ešte ako bonus pridala Deppova bývalka a matka jeho dcéry) s tomu odpovedajúcimi silnými hláškami a dialógmi („Vy ešte máte menštruáciu?!“ alebo „Vypadni odtiaľto. Rozmazávaš mi tu svoju perverznú energiu.“). Každopádne ma mrzí, že sa Smith rozhodol nenakrúcať čisté horory a radšej nakrúca hororové čudá s humorom. Ak by sa totiž úplne zbavil humoru, možno by ho z toho bolelo srdce, ale myslím si, že by potom bol schopný nakrútiť budúcu hororovú klasiku. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 24. ledna 2016 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)
  • Natáčení skončilo 12. 1. 2015, poslední natáčecí den se dělaly převážně efekty. (kellne)

Reklama

Reklama