Reklama

Reklama

Malý Pán

  • Slovensko Malý Pán (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Malý Pán si žije spokojeně ve svém domečku v Duté hoře. Jeho poklidný život skončí ve chvíli, kdy se mu zdá sen o tajemném domě, ve kterém najde, co mu schází. Protože sám nemá pocit, že by mu něco scházelo, rozhodne se přijít té záhadě na kloub. Vydá se za Prázdnou hlavou, aby mu poradila, kde ten záhadný dům najde. Prázdná hlava však potřebuje napít jiskřivé vody z jezerního ostrova, bez ní mu nedokáže poradit. A tady začíná dlouhá cesta Malého Pána, která je místy zábavná, místy nebezpečná a strašidelná a hlavně zdánlivě nekonečná. Potká na ní spoustu přátel a pomocníků, ale také nepřátel, kteří mu v dosažení cíle chtějí za každou cenu zabránit. Nakonec se mu podaří překonat i Velkou tíseň, která si zabrala pramen jiskřivé vody jen pro sebe. Pak už si Prázdná hlava vzpomene a poradí. Malý Pán s údivem zjistí, že to, co mu scházelo a co celou dobu hledal, měl od začátku skoro před nosem. A tak zbývá jen uspořádat závěrečnou oslavu, protože dobrá věc se podařila. (A-Company CZ)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Koukám, že to spousta lidí neskousla. Prej drátky. Vidím že digitální animace už lezou kdekomu na mozek. Jakoby byl zločin natočit něco jednoduchýho, krásnýho, poetickýho a s "drátkama". Příběh je primitivní, to je koneckonců perníková chaloupka taky. Tohle bylo skvělý, Milan udělal výtečnou hudbu a já dávám plnej počet. ;)

GarfieldM

GarfieldM (hodnocení, recenze)

No ty vole - co to je?Lepší by byla 2d animace..Fakt nechápu kdo tohle točí a dostane to vysoký hodnocení.V dnešní době drátky a bez výrazu v ksichtech hmm.To se radši saša měl namaskovat a udělat hraný film..

Příspěvek byl smazán administrátorem.

gumbo

gumbo (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Prosím o vysvětlení, co má dřevo společnýho s tím, že tam jsou všude vidět drátky. Pochybuju, že "pravý dřevo" může za to, že někdo kašle na postprodukci.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Flexaret

Flexaret (hodnocení, recenze)

Z nějakého důvodu mi to připomíná Kukyho. Nicméně mi to připomíná slova Jiřího Trnky, když měl točit Hurvínka, že nemá smysl točit mechanický záznam loutek s drátky. 

gumbo

gumbo (hodnocení, recenze)

WTF , to je opravdu film? Když sem náhodou viděl trailer, tak sem nejdříve nevěřil, že to je trailer a pak ani, že to je film. Úlet. A ty drátky tam, to jako vážně??

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Související novinky

Startuje letní přehlídka BEST FILM FEST

Startuje letní přehlídka BEST FILM FEST

09.07.2015

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 9. do 15. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

28. filmový festival Finále Plzeň

28. filmový festival Finále Plzeň

19.04.2015

Premiéra nové české loutkové pohádky Malý Pán, projekce v unikátních zrekonstruovaných Loosových interiérech, soutěže o Zlaté ledňáčky, první uvedení zdigitalizované klasiky Jiřího Trnky Staré… (více)

Reklama

Reklama