Reklama

Reklama

Příběh o hledání vlastního stylu zasazený do světa elektronické hudby a hollywoodského nočního života, ve kterém ctižádostivý 23letý DJ Cole (Efron) tráví dny tím, že kuje pikle se svými přáteli z dětství, a po nocích pracuje na skladbě, se kterou udělá díru do světa. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se seznámí s charizmatickým, ale poněkud pošramoceným postarším DJ Jamesem (Bentley), který si ho vezme pod svá křídla. Věci se však zkomplikují, když se Cole zamiluje do Jamesovy mnohem mladší přítelkyně Sophie (Ratajkowski). S tím, jak zapovězený vztah nabývá na intenzitě a rozpadá se jeho přátelství s Jamesem, musí si Cole vybrat mezi láskou, loajalitou a budoucností, pro kterou je předurčen. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (161)

papushka 

všechny recenze uživatele

Průměrná oddechovka o Zacovi-Švandovi DJovi plná klišé a duc duc jamů, některých celkem dobrých. Wes perfektní, Emily překvapivě výborná a na zbytek osazenstva se leda tak pěkně kouká. Pokud od toho člověk moc neočekává nebo je fanošuk electro hudby, tak bude určitě spokojen nebo minimálně neuražen. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Asi už jsem na to starý, nebo co, ale tenhle film se mi prostě nelíbil. Zac Efron je fajn, ten mě docela baví. Emily mě nebaví vůbec, jako herečka nic, prostě se na ní jen chlapi mají koukat, to je celé. Hudba mi vůbec nic neříká, takže asi nebudu cílovka, ale mně tenhle film prostě nic neřekl. Mnohokrát omleté, nudné. ()

Reklama

hrudka 

všechny recenze uživatele

Možná to přeceňuju. Možná v tom vidím a slyším až moc hlubokej záměr. Možná tvůrci hledají v elektronické taneční hudbě hlubší smysl, který možná ani nemá, protože lidi se chtěj bavit a hlavně pařit. O nic víc přeci nejde. Ale chytlo mě to (za srdce, jako EDM). Lehký sociální rozměr nebo přátelství. Život v jinak mrtvé elektronické hudbě. Život a smysl v jinak vesměs povrchně prvoplánové elektronické taneční muzice. Líbilo se mi to, je to sympatický. Soundtrack obstojný. Proč ne. Ačkoli to třeba na Spring Breakers nemá... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Strašne rušivé boli hudobné vstupy. Decibely skákali nenormálne. Dialógy idú v pohode a zrazu strih a ide vám vyskočiť hypotalamus z ucha. Inak vytvorili milostný trojuholník, do toho electro hudba a z trojuholníka potom sympatický pár Ratajkowski + Efron, ktorí sú odsúdení len na svoj výzor, pretože herecké umenie nezdedili ani nenadobudli. Ale o hudbe samotnej sa až tak veľa nedozvieme. Len to, že sa pri nej dosť droguje. No to nie je tajomstvom. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Celovečerně debutující Max Joseph nezklamal. Zac Efron se znovu pokouší ukázat, že není jen hercem jedné limonádové muzikálové série, ale že mu to jde také ve vážnějších polohách. Už třeba loni v (Ne)zadaných vykládal věci, které měly docela hlavu a patu. Tady jsou životní moudra vycházející z nočních tanečních klubů lehce povrchní, přesto potěší slušnou atmosférou. Mladý DJ se teprve hledá, ač dokáže oslovit nakrucující se davy, ve stylu zatím trochu plave. Pomůže mu ostřílený snob Wes Bentley, který ze vší té slávy chlastá a pomalu ničí i lidi okolo sebe (včetně sličné Emily Ratajkowski v první ženské hlavní roli, která své přednosti prodává dokonale). Obsah je lehce vyprázdněný, žádnou generační výpověď nečekejme, ač aspoň ukazuje, že tihle chlapíci jen nepouští předem připravenou hudbu, ale pracují s davem a musí mít tak trochu „talent“. Nejvíc mi jde na jazyk slovo nedotažené. Mladí přátelé se nejen pracovně hledají, tvůrci otevírají víc zajímavých témat, ale vesměs vyšumí do prázdna. Hoši se poperou, rozejdou ve zlém, ale víc se nedozvíme. I s tragickou událostí se pracuje zjednodušeně. Vše nesmírně rychle zapadne. Takže tu nakonec máme spíš takovou příjemnou oddychovku, která nás přenese do animáku, obecně si ráda hraje s obrazem, všichni vypadají cool, Efron je sympaťák, Bentley nezapomněl hrát a Emily se navrch úžasně vrtí. Někdy to ke štěstí stačí. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (12)

  • Kvôli katastrofálnym tržbám filmu Warner Bros. zrušilo vydanie Blu-ray a namiesto toho vydalo film na štandardnom DVD. (Arsenal83)
  • Film je historicky štvrtý najhorší debut pre film, ktorý sa odvysielal vo viac ako 2000 kinách. Priemerná tržba na jedno kino bola len 758 dolárov. Najhorší výsledok drží Jem a Hologramy (2015) s priemerom 570 dolárov na kino. (Arsenal83)
  • Natáčanie odštartovalo 18. augusta 2014 v San Fernando Valley. (peiton)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama