Reklama

Reklama

Příběh o hledání vlastního stylu zasazený do světa elektronické hudby a hollywoodského nočního života, ve kterém ctižádostivý 23letý DJ Cole (Efron) tráví dny tím, že kuje pikle se svými přáteli z dětství, a po nocích pracuje na skladbě, se kterou udělá díru do světa. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se seznámí s charizmatickým, ale poněkud pošramoceným postarším DJ Jamesem (Bentley), který si ho vezme pod svá křídla. Věci se však zkomplikují, když se Cole zamiluje do Jamesovy mnohem mladší přítelkyně Sophie (Ratajkowski). S tím, jak zapovězený vztah nabývá na intenzitě a rozpadá se jeho přátelství s Jamesem, musí si Cole vybrat mezi láskou, loajalitou a budoucností, pro kterou je předurčen. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (161)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Sexy kozatice Emily Ratajkowski tu polovinu filmu nosí hříšně uplý kraťásky a tancuje s dost možná nejvyzývavějším výstřihem na planetě. Anebo taky ještě miluju Zaca Efrona. Anebo ujíždim na break-beatu. Anebo mi to prostě jenom hrozně moc sedlo. Anebo... sakra, není to jedno?! Nepřiznaný pokračování Projectu X je tady, lidi, přestaňte řešit chujoviny a jde se pařit! ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Ve feedech na facebooku jsem se od mnoha producentů dočetl, jaký mají strach z tohoto filmu, jak se mu už dopředu všichni vysmívali, že to bude krávovina a hrozně neupřímný film. A teď, když jsem se to viděl, mi nepřipadá, že by na tom bylo něco neosobního. Jistě tam není veškerá ta omáčka která Colea musela provázet kolem toho všeho u produkování muziky, ale tak i bez toho se to obešlo. Místo toho tam byl nový barák, dělání střechy, umrlec a veškerá omáčka, která do toho kupodivu sedla. Film rozhodně nestojí na Efronovi. Frajer nepoužívá moc obličejů a téměř celý film se tváří pořád stejně... Film je hlavně o muzice a ta to vede. Nejsem nějaký velký nadšenec housu, sem tam si ho poslechnu, ale spíš když na něj narazím náhodou, ale tady to byl pořádný nářez. Hlavně si dát takovou muziku na velkým fesťáku.. to musí být velká sranda... za mě hezkých 6/10 ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

We Are Your Boring Friends. S najväčšou pravdepodobnosťou ten najzbytočnejší film aký za minulý rok vznikol a išiel do kín. Zvyčajne píšem k filmom dlhšie komentáre, ale k tomuto skutočne nemám čo. V tom filme sa totiž nič, ale absolútne nič za celú dobu neudeje! Nie je to ani dráma, ani komédia, ani romantika, ani ... no NIČ! Jediným hnacím motorom tu od polovice je totálne nezáživný milostný trojuholník, ale inak prázdnota. A to podotýkam, že nemám nič proti DJom, elektronickej hudbe, ani Zacovi Efronovi (napríklad v Neighbors bol značne cool), ale toto zbytočnosť. Tie zdrvujúce kritike a totálny prepad v kinách úplne zaslúžene. CELKOVO: 1,5* (3/10) ()

Dimo 

všechny recenze uživatele

We are your friends nemá z nějakého důvodu český název a tak tedy sledujeme partu amerických párty fetek, se Zacem Efronem v čele, kterak se chce velkoDJem státi. Filmů z DJ prostředí je jako šafránu a proto jsem se na tento těšil. Není špatný, ale žel příliš nevyniká. Hlavní hrdina se snaží, dívčí prvek, či jak bych partnerku protřelého opileckého DJe nazval, je fakticky hezký, onen opilecký DJ, co se z nějakého důvodu rozhodne zaškolit Zaca jáchcibýtDJavypadnoutzLA Efrona je též snaživý, byť jeho chování mi moc logiky nedává, a pak nám tu přicmrndují Zakovi dementní kámoši a je už rozebírat raději nebudu. Kdo má rád EDM, bude spokojen, komu taková hudba nic neříká, možná neusne. ()

Morzael 

všechny recenze uživatele

Filmy se Zacem Efronem mají tu sympatickou vlastnost, že dostanete přesně to, na co vás navnadí trailer. Ani o píď míň nebo víc. Pokud si trailer pustíte, můžete se zcela zdravě rozhodnout, jestli je pro vás, nebo ne. Já dostal parádní elektronickou hudbou (a to ji jinak zrovna nemusím) nadupaný snímek, vyzdobený kočandou Emily a mně sympatickým Efronem. Dokonce jsem si i říkal, že má u mě film plusové body za to, jak tam všichni sem tam zobnou nějakou drogu a baví se, a nikdo se z toho nepodělá. No, nakonec to museli zkazit dalším morálně poučným zvratem, který v mých očích film o kus srazil, škoda. Každopádně, pokud vám tato hudba něco říká, určitě si to jděte užít do kina, protože zvuk to má parádní. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (12)

  • Originální název filmu We Are Your Friends vychází z názvu skladby hudebního dua Justice, která zazněla i v traileru. (vteco)
  • Kvôli katastrofálnym tržbám filmu Warner Bros. zrušilo vydanie Blu-ray a namiesto toho vydalo film na štandardnom DVD. (Arsenal83)
  • Známa scéna vo filme zahŕňa animáciu zobrazujúcu Coleove (Zac Efron) PCP halucinácie v luxusnej galérii umenia v LA. Na dosiahnutie tohto efektu sa použil rotoskop. (Arsenal83)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama