Reklama

Reklama

Příběh o hledání vlastního stylu zasazený do světa elektronické hudby a hollywoodského nočního života, ve kterém ctižádostivý 23letý DJ Cole (Efron) tráví dny tím, že kuje pikle se svými přáteli z dětství, a po nocích pracuje na skladbě, se kterou udělá díru do světa. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se seznámí s charizmatickým, ale poněkud pošramoceným postarším DJ Jamesem (Bentley), který si ho vezme pod svá křídla. Věci se však zkomplikují, když se Cole zamiluje do Jamesovy mnohem mladší přítelkyně Sophie (Ratajkowski). S tím, jak zapovězený vztah nabývá na intenzitě a rozpadá se jeho přátelství s Jamesem, musí si Cole vybrat mezi láskou, loajalitou a budoucností, pro kterou je předurčen. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (161)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Pubertální pohádka o snaživém DJovi, který po hodině a půl neustálého kalení a nic nedělání konečně složí svůj vysněný hit a nabrnkne si sexy top modelku svého srdce. Moc se tu toho neděje, muzika je příšerná a charaktery děsně nesympatické. I přesto se na to díky svižné, vizuálně hravé režii a fajn castu vlastně docela příjemně kouká. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Sotva; neselhalo publikum, nýbrž sám film. Chtěl by být Horečkou sobotní noci pro „generaci duc duc“, tedy rytmu, jejž prchající rodiče nepřesně shrnují pod pojem techno. Jenže legendu 70. let opisuje mechanicky, bez poezie a takřka bez humoru, včetně party výrostků bez vzdělání a perspektivy, jejichž kápo namísto tančícího Travolty oslňuje jako dýdžej a chce kráčet za svým snem, načež uprostřed parketu nočního klubu spatří tu jedinou. Leč ona studuje, nepije a navíc žije s již uznávaným dýdžejem, jenž si mladíka vezme do učení.Milostný trojúhelník mistra, tovaryše a společné krásky, vroubený laserovými světly a barevnou animací drogových vizí, bohužel nemá osobitosti ani za mák. Navíc zhýralý Wes Bentley známý už z Americké krásy je v roli hrdinova soka zjevně přitažlivější než umně cuchaný Efron, takže se dívce těžko věří její citová rozpolcenost, ale hlavně se vůbec nic neděje, jenom se káže svatá láska k muzice.Paradoxně nejzajímavější část snímku We Are Your Friends tvoří znalecky zaměřená pasáž, v níž se názorně vysvětlují bezmála vědecké dýdžejské metody, jak dostat lidi do varu, které části jejich těl rozpohybovat a při jaké tepové frekvenci tanečníky držet. Ne že by to snad člověk k životu potřeboval, ale pořád je to zábavnější informace než poučka, že „písně mají duši“. Prý i ty bezduché. ()

epicek 

všechny recenze uživatele

Luxusní oddychová jízda s ještě skvělejším soundtrackem. Já se bavil skvěle a dostal jsem přesně to co jsem chtěl. Zac kupodivu nebyl vůbec otravný či teplý , prostě tam zapadl suprovně. A Emily byla neskutečná a proto jedna hvězda jen za ní ! Are we ever going to be better than this? ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„KDYŽ JSTE DJ, MUSÍTE ZAČÍT S JEDNÍM SONGEM. A POKUD JE DOSTATEČNĚ VĚROHODNÝ, UPŘÍMNÝ A POKUD JSTE DO NĚHO VLOŽILI TO, KÝM JSTE, PAK MÁTE ŠANCI ZASÁHNOUT I OSTATNÍ. A TO JE MOŽNÁ VAŠE VSTUPENKA KE VŠEMU…“ /// Tak tý hudby je tady fakt hodně. Dost mě prudí, ale to je můj problém… Cílovka je někde 30let vodemně (dopředu dědku!), takže nezbejvá než koukat na kroutící se roštěnky (je jich tady naštěstí víc než hudby) a snažit se pobrat příběh, kterej je prej (hlavně) vo hledání DJ rukopisu. Všude samá hudba (to už si říkal vole, taky ženský…), mládež, která potřebuje povzbudit fetem (kolikrát ti mám říkat, že extáze není fet, ale taneční droga! Děti, lentilky…), neustálá pařba (jasan, takovej je přece život!) a kluk se snem. Když to shrnu, je to na mě dost dlouhý. Navíc nemám dojem, že bych jim to (všechno) záviděl (snad jen to L.A.). Ale beru, že je to uvolněný, mládežnický drama ze světa, kterej není pro starý. Nebo pro ty bez intuice a talentu. Taky uznávám, že z toho Efrona by něco mohlo jednou bejt! 2a½! ale dávám (z lítosti) 3*. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu vidět, jak vypadá reklama na PCP (nebo jinej fet). 2.) Hledám návod, jak rozjet párty. 3.) Často šlapu vodu u pódia. 4.) Thx za titule „richja“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Galerie (76)

Zajímavosti (12)

  • Film je námetom pre tretiu sériu podcastu The Worst Idea of All Time, v ktorom dvaja novozélandskí komici každý týždeň po celý rok pozerajú ten istý film a každý týždeň o ňom diskutujú. (Arsenal83)
  • Zac Efron se musel kvůli roli Colea naučit dělat DJe. Pomáhal mu s tím švédský DJ Alesso. (romajz15)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama