Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Pizza Boy nemá rád problémy. Chce jenom včas dovézt objednávku a dostat slušný dýško. Jenže Praha je plná magorů. (StreamCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

Lordkolol 

všechny recenze uživatele

Tak seriál dokoukán celý a přes pár slabších momentů jako třeba díl druhý, musím hodnotit víceméně kladně. Sin-city styl tomu dodává šmrnc, malé roličky velkých herců jako "kauza Boris" patří k tomu nejlepšímu co seriál přináší. Škultéty se vyloženě baví. Zasloužené 4* a jsem zvědav, zda bude pokračování... ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku slabšie, navyše som mal problém to časovo zaradiť, ľudia volali cez pevnú linku namiesto mobilom, poslíček nosil pizzu až do bytu, dílerský kamarát mal šiltovku Kelly Family a podobné retro. Potom sa to našťastie rozbehlo a časti so samovrahom, žiarlivým liliputom, politikom, matkou aj testovanie vernosti boli miestami viac než slušné. V ostatných ma humor trochu míňal, bo hulenie a hiphop sú mi ukradnuté. Herecké výkony ušli, čierno-bielo-miestami-farebný vizuál ma nerušil a plusom je sympaticky krátka stopáž jednotlivých epizód. Myslel som, že to bude horšie. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Ano, takhle. Tohle je internet. Krátké, stručné, punkové, nekličkující, mířící přímo na komoru. Nezaujal Vás tento díl? Nevadí, za pár minut skončí a bude další pizza na doručení. Žádný velký originál, ale kdo jiný už může na toulkách svým životem poznat prapodivnější existence, než trávě holdující flákačský poslíček s pizzou? Navíc visuelně jako by právě utekl z města hříchu a měl v plánu se tam ještě v budoucnosti vrátit. Mimochodem, Vladimír Škultéty byl na zem seslán právě pro podobné role. Tohle je přesně ten formát pro dnešní uspěchanou dobu....Adame Hobziku a co dál? ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Jako pozitivum se dá určitě říct, že tvůrce Adam Hobzik má talent, a časem, až se trošku víc zaučí, bude moct dělat opravdu kvalitní věci. Tady je bohužel jeho kreativita díl od dílu značně nekonzistentní, což je podpořeno na první pohled malým rozpočtem. Ale budoucnost tvůrce vidím vážně růžově. Nebo alespoň víc barevně, než jak je natočen Pizza boy.Potenciál na svěží komediální tvorbu režisér skutečně má. Tak uvidíme, jak nás ještě překvapí. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Pizza boy kombinuje hodně dobrý námět a extravagantní práci s kamerou. V tom ohledu, že příběh na jednostránkovým papíře vypadá hodně dobře jako nápad. A práce s barvičkama v celém seriálu vás nenechá spát a musíte už jenom tohle obdivovat z principu. Mezitím, co některé díly dokáží přijít s něčím originálním a zajímavým, další jsou bohužel jen hloupé klišé a nebo i něco lehce irelevantního. Na papíře hodně dobrý, ve výsledku bohužel drsně průměrný. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Ani v jednej epizóde sa dej neodohráva cez deň, v každom príbehu je vždy noc. (nolitimere)

Reklama

Reklama