Reklama

Reklama

Tajemství jejich očí

  • USA Secret in Their Eyes (více)
Trailer 5

Vyšetřovatelé FBI Jess a Ray jsou sehraní, jsou si blízcí a jejich společná kariéra je na vzestupu. Nový případ s nimi ale pořádně zamává a do duší jim nesmazatelně vypálí cejch bolesti. Dostanou za úkol vyšetřit nález brutálně zavražděné mrtvoly pohozené v popelnici a na místě zjišťují, že mrtvá dívka je Jessinou nezletilou dcerou. Další zděšení následuje. Přestože se podaří najít a zadržet podezřelého, případ se zhroutí, údajný vrah zůstává na svobodě a mizí neznámo kam. Po třinácti letech posedlého pátrání na vlastní pěst objeví Ray nové vodítko, jež by mohlo přinést vyřešení případu. Do objevené stopy se zakousne a zároveň vyvíjí nátlak na státní návladní (Nicole Kidman), aby mu pomohla dotáhnout vyšetřování do konce. Někteří jsou při tom ochotní zajít dál než ostatní. Nikdo však není připravený na šokující tajemství, které se nakonec objeví. (Bontonfilm)

(více)

Videa (21)

Trailer 5

Recenze (201)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Argentinský originál jsem měl kdysi v TOP 10. Amerického remaku jsem se obával a dlouho jsem ho odkládal. Obavy byly na místě. Argentinu si musím pustit ještě jednou. Vznikla před sedmi lety, viděl jsem ji někdy v té době, pamatuju si z ní jen ten celkový výborný dojem a v podstatě žádné jednotlivosti. Verze made in USA mi nesedla zejména proto, že: 1. jsem těžce nesl pohled na ikony ženské krásy z dob mého mládí v této jejich podobě. Z obou jsou starý báby, Julia je doslova strašidelná. 2. nevěřím na náhody typu hledáme kluka, kterej má rád koně- zajdeme k první stáji a ejhle- je tam. Zabodujeme i v případě baseballu- najdeme ho mezi odhadem sto tisíci lidmi. A přijde i do hospody, o které jsme si mysleli, že by do ní měl přijít. 3. pletly se mi ty 2 časové roviny. Tím spíš, že se mi třeba současná, o 13 let starší Nicole líbila víc než ta její rádoby omlazená verze. 4. nevěřím na kulhající policajty v uniformě, nebo na chlapy, co si při kopání hrobu nesundají vlněný sako. Nevěřím na ilegální domovní prohlídky, ze kterých vzejde krádež komiksu. Nevěřím na to, že by v sobě měl ten komiks ukrývat závažná poselství. Nevěřím tomuhle filmu a nevěřím, že by měl být dobrý. Pro mě tedy nebyl. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Podhodte to Akademikom, oni to určite zožerú. Vo vzduchu sú už cítiť Oskari, preto sa začínajú vynárať takéto filmy. Prechod medzi dvoma dejovými líniami podobný ako u Otcov a dcér, ale tam to dokázalo držať v napätí a zároveň baviť podstatne dlhšie ako tu. ďalší mínus sú jarmolantné dialógy medzi tým škaredým negrom, na ktorého som sa musel zase dve hodiny pozerať a Kidman ( ktorá tam ma jednu jedinú fakt dobrú scénu!), ktoré mi liezli na nervy prakticky už od začiatku. Spomínal som už toho Afričana, ktorý sa oslobodil spod biča otrokára a začal hrať?? Tak ten tam má pre zmenu asi tak tri dobre zahraté scény, aj s emóciami a tak. A hviezdne obsadenie uzatvára "nikdy nestarnúca" Roberts, ktorá nemala čo hrať, chodila nenamaľovaná a jej jediná dobrá scéna bola hneď na začiatku. Spraviť z toho devedesiatku, zostrihať, zrýchliť, spraviť akciu akčnejšou, mohol to byť mladší súrodenec Zmizením. Ale to by nesmel natáčať Ray, lebo on proste toho Oskara chce. Má to aj svetlé chvílky, má to aj desné chvíky, pri trochu rozmýšľania Vás scenár neprekvapí. Neviem, čo ešte by som k tomuto viac dal. Proste ďalší film, ktorý vieme prečo vznikol a v ktorom sa určitá skupina ľudí nájde, ale pre bežné diváka mierne utrpenie. A bradatého nominujte, veď sa snažil. 3 z 5 ( Kino Dukla Svidník ) ()

Reklama

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Tak, jako se neskutečně plouží vyšetřování, tak i "jede" film. Ale konec mě když se nad tím zamyslím, celkem rozsekal. Jo a ještě dík, chlapi všimněte si, jakej je rozdíl, když si ženská na ksicht namaluje obličej a nebo ne. Oběma je 49. Jinak systém je nastaven a už si sedá. Tedy díky kouzelné formulce v zájmu bezpečnosti a v boji proti terorismu, budete všichni v prdeli a musíte ustoupit dalším nesmyslným byrokratickým nesmyslům. Jo boj s terorismem je výhodnej byznys. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Nesnášim filmy,kdy od začátku filmu znáte pachatele.Většinou pak přijde nějaký překvápko,a pokud je dost překvapivý,a šokující,tak to alespoň částečně zlepší můj pocit z filmu.Herecky poměrně dobrý,zejména Ejiofor hraje výborně,jenom mě serou ty tvůrci s neustále vraženou nohou na brzdě.Množství pomalejch scén v tomhle filmu je až neuvěřitelně vysoký.Naopak akce nikde,ani maličkej náznak.Jenom taková jednohubka,a do popisku bych spíš než thriller napsal drama.Bavilo,ale jít pod voknem Blake Lively,už stojim na parapetu.50%. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

až kdesi v druhej polovici ma niektoré sekvencie upozorňovali ze som niečo také videl, najprv som chcel "obviňovať" režiséra a scenáristu že je to kradnutý námet ale v závere a v diskusiách a komentároch som zistil ze tento film je "rimejk". Vyber hercov ešte nemusí poznamenať že bude lepší .U mňa to platilo. Pôvodný film bol predsa len troska exotickejší. :( ()

Galerie (101)

Zajímavosti (9)

  • Kvôli časovému harmonogramu hlavných aktérov sa natáčanie filmu presunulo z mesta Boston do Kalifornie. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama