Reklama

Reklama

Tajemství jejich očí

  • USA Secret in Their Eyes (více)
Trailer 5

Vyšetřovatelé FBI Jess a Ray jsou sehraní, jsou si blízcí a jejich společná kariéra je na vzestupu. Nový případ s nimi ale pořádně zamává a do duší jim nesmazatelně vypálí cejch bolesti. Dostanou za úkol vyšetřit nález brutálně zavražděné mrtvoly pohozené v popelnici a na místě zjišťují, že mrtvá dívka je Jessinou nezletilou dcerou. Další zděšení následuje. Přestože se podaří najít a zadržet podezřelého, případ se zhroutí, údajný vrah zůstává na svobodě a mizí neznámo kam. Po třinácti letech posedlého pátrání na vlastní pěst objeví Ray nové vodítko, jež by mohlo přinést vyřešení případu. Do objevené stopy se zakousne a zároveň vyvíjí nátlak na státní návladní (Nicole Kidman), aby mu pomohla dotáhnout vyšetřování do konce. Někteří jsou při tom ochotní zajít dál než ostatní. Nikdo však není připravený na šokující tajemství, které se nakonec objeví. (Bontonfilm)

(více)

Videa (21)

Trailer 5

Recenze (201)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Napriek neustálemu prelínaniu dvoch časových období, musím uviesť, že žiadny chaos divákovi počas sledovania tohto thrilleru nehrozí. Samotný príbeh pomerne uveriteľný, avšak od tohto žánru očakávam omnoho viac, ako len nápadité rozuzlenie. Atmosféra nulová pričom akcie bolo taktiež pomenej. Každopádne, pozerať sa to dalo a vyslovená nuda nehrozí. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Originál jsem neviděl, takže srovnání nemám. Nicméně to působilo hlavně ze začátku jako slušnej krimi-thriller, záhadou mně je, proč je tady ještě napsáno mysteriózní. Nic takovýho jsem tam neviděl. Casting je povedenej, nacpali tam známých ksichtů dostatek, takže se na to celkem dobře dívá, i když teda musím říct, že J. Roberts tady vypadá příšerně (ale to byl nejspíš maskérskej záměr). Zápletka je víc než slušná, ovšem celý to tak nějak pluje a kroutí se až do konce. No a když pak zjistíte, jak to vlastně dopadlo, řeknete si jenom "aha, tak jo". Teda aspoň takovej efekt to mělo na mě. Wow efekt se nedostavil. Takovej obyčejnej průměr, kterej stál asi jenom hodně peněz kvůli obsazení. Toť vše. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $19,5miliónaTržby USA $20,180,155Tržby Celosvetovo $32,189,727Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,150,847Tržby za predaj DVD v USA $1,877,676║ na také zaujímavé obsadenie až príliš nevýrazní všedný thriller s vyblednutou starenou Juliou Roberts /50%/ ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Vážně nepovedený thriller, odehrávající se ve dvou časových rovinách, což většině filmů pomáhá, zde se to nicméně nepotvrdilo, s podivně kostrbatou zápletkou, kdy se divák velmi brzy dozví o pachateli, což také nepřineslo nic dobrého, neboť se tím jednak okamžitě vytratilo napětí a jednak to následné vyšetřování zcela ztratilo jiskru, intenzitu, a vlastně se tam toho po celou dobu pak už ani moc neudálo, no a samotná pointa pak sice v jistém smyslu přinesla jedno nečekané odhalení, ale ve výsledku jako celek působí vážně slabounce. Zásadní výtka jinak musí směřovat ale i k naprosto nulové atmosféře, kdy u podobně žánrových filmů s podobným tématem hraje právě atmosféra jednu z nejvýraznějších a nejdůležitějších rolí, zde ale není vůbec cítit, a filmu to hodně ubližuje, respektive ještě jen přidává na prázdnotě. Celá ta podívaná pak navíc postrádá i tempo, nevyskytuje se zde žádná výraznější, či zajímavější scéna a bohužel i poměrně hvězdný casting nemá prakticky žádný přínos, ba dokonce naopak, a to především kvůli dalšímu zrůdnému výkonu Julie Roberts, která by se minimálně ve filmech, kde musí vystupovat v nějakých dramatických, či emočně vypjatých scénách, neměla raději vůbec objevovat, ta ženská je prostě fakt peklo. Závěrem bych tu chtěl tedy zmínit ale i nějaká ty pozitiva, nicméně žádná mě nenapadají, z čehož vychází jednoduché konstatování, že Tajemství jejích očí rozhodně nestojí za pozornost, neboť se jedná o mdlý, nudný a nezáživný thriller, kde téměř nic nefunguje. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Jako jediné negativum, jinak velmi dobře napsaného, mrazivého a ve finále i překvapivého námětu, považuju táhlost děje. I když to nemá ani dvě hoďky, tak to díky tichým a někdy i zbytečným dialogům a dlouhým záběrům působí velmi místy pomalým tempem. Jinak je to velmi napínavé, atmosférické a tak trošku to mimo hlavní linku (velmi reální námět) odkrývá praktiky federálních úřadů, které někdy, pro větší dobro, mohou být proti srsti. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (9)

  • Při výrobě filmu zemřela matka herečky Julie Roberts, která se vrátila k natáčení 5 dní po její ztrátě. (Spidey3)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno