Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (348)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Přisprostlá, ofenzivní a hodně sexistická komedie, která je ovšem pro toho, komu tenhle typ humoru nevadí, hodně vtipná. De Niro hláškuje o sto šest, jeho hlášky mají hodně vydařený timing a s jistotou mohu říct, že jsem se u letošních komedií mockrát takhle nenasmál. Dějově je to klasická šabblona s jasně daným průběhem i koncem a být příběh ještě o trošičku originálnější, neměl bych problém přihodit i pátou hvězdu. Takhle je to "jen" velice solidní Rková komediální jednohubka. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Komédie nie sú práve žánrom, ktorý by som vyhľadával, pretože v posledných rokoch nestoja za nič a ja sa len tak nerozosmejem, no u tejto komédie ma doslova bolelo brucho od smiechu. Najlepšie a nezabudnuteľná je asi 5 sekundová scéna s Alfom. Nebudem preháňať keď poviem, že je to po dlhšej dobe naozaj vtipný film, navyše od začiatku až dokonca nabitý sexom - v kumulácii s De Nirovou postavou - proste skvelé. Bonusmi sú rýchle a svižné tempo, sympatické vedľajšie postavy, vychytané scénky a opäť neprekvapivo nulový odpor k Zacovi Efronovi. Asi aj preto, lebo si vo filme často z neho strieľajú, že je lezba. Určite sú lepšie a inovatívnejšie komédie, každopádne Dirty Grandpa chytí tiež za bránicu. Prekvapivo často sa budete smiať a výborne si oddýchnete. Ideálna snímka po ťažkom dni v práci, kedy si chcete pustiť odľahčenú komédiu. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Nie som moc schopný povedať k filmu, že by bol absolútnou stratou času, lebo mám pocit, že amíci už predviedli, že vedia natočiť aj oveľa, oveľa horšie filmy, ktoré nás majú pobaviť (ako minuloročná monstróznosť s názvom Vacation). Myslím si ale úprimne, že keby sa do hlavnej role dostal niekto iný ako De Niro a Zac Efron, asi by to bolo oveľa horšie. Lebo obaja medzi sebou vedia fungovať ako dobrí hereckí kolegovia a komédia im ide. Neviem ani čo viac by som k tomu mal povedať. Občas film vie prestreliť scénkou, ktorá možno niekoho naštve, alebo má scénky, ktoré sú iba jediné, a to trápne. Ale zase sú tu aj momentky, kde som sa otvorene zasmial a myslím si, že na jedno pozretie to pohodlne stačilo. Hodnotenie: C+ ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Nenadělil jsem 4 hvězdičky jenom proto,že tu rozjetou záležitost v závěru zbytečně přibrzdili předimenzovanou romantikou,která sem pasovala asi jako pěst na oko.Přestože šlo hlavně o prvoplánový humor,kde se až příliš často používalo slovo na f,velice dobře to na mě fungovalo.Připouštím,že v žádném případě nejde o intelektuální snímek,nad jehož odkazem by se měl člověk dlouhodobě zamýšlet,ale jde o oddechovou komedii,u které může člověk vypnout a v klidu se odreagovat.A k tomu i došlo. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem větší prúser a road movie prolezlá oplzlými vtípky celkem šlape . Sice místy za hranou, zvlášť v podání De Nira, kterého již v podobné roli doufám neuvidím. Především mi vadila Aubrey Plaza, které by dal člověk přes tlamu při každé příležitosti. Je tam více světlých momentů, než těch trapných a zpívající Efron? Na pána !!!! ......5/10 ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Zac Efron (Jason Kelly) počas propagácie filmu potvrdil, že scénu, v ktorej robí stojku na chrbte Roberta De Nira (Dick Kelly) zvládli obaja herci bez záskoku kaskadérov či dodatočných CGI trikov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama