Reklama

Reklama

Prázdniny v Provence

  • Slovensko Prázdniny v Provence
Trailer

Obsahy(1)

Léto neskončilo, zábava trvá. Vojta Kotek, Jakub Prachař a Kryštof Hádek se po zimní komedii Padesátka vrací na plátna kin s letní atmosférou a s francouzskou vůní v komedii Prázdniny v Provence. Režisér Vladimír Michálek je obsadil do rolí tří kamarádů a členů hudební skupiny, kteří utečou před svojí manažerkou až do slunné Francie k tetě jednoho z nich. Trochu se poflakují, hodně si užívají a taky potkají krásnou a sympatickou dívku, která umí lámat srdce. Každý z velké trojky kámošů je jiný, společně pak vrství více či méně šílené situace. Zavilý hulič marihuany, hláškující filosof a nesmělý basák dělají všechno ve větším, než malém množství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

novoten odpad!

všechny recenze uživatele

Tvůrčí zhroucení v přímém přenosu. Vážně by mě zajímalo, co by na tuhle podívanou říkal Michálek před takovými dvaceti lety, toho času tvůrce, který dokázal vyseknout tři zásadní filmy během pěti let. Je jedno, jestli jde o velký podvod na platícího diváka nebo o natáčení, kdy nevyšlo vůbec nic. Tak jako tak si výsledek zasloužil spálit a ne být hozen na plátno. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za obsazení, Francii a sluníčko ( a asi i za Denisu ), ale jinak film o ničem doslova a do písmene a ani jednou jsem se nezasmál. Nesmyslné dialogy, hulení, chlastání, sprostá slova, melancholické vzpomínání Krausové, nulový děj, nulová myšlenka - nuda o naprosto ničem. Taková sračka nepatří do kin. ()

Reklama

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Myslím, že jsme Prázdniny v Provence všichni jenom špatně pochopili. Tvůrci se totiž trochu zapomněli zmínit, že před shlédnutím filmu musíme vyhulit kilo trávy, několik lanýžů a vypít několik sedmiček vína, aby nám film pak přišel vtipný ;) ... Ze začátku se mi Prázdniny v Provence docela líbily ... A to až do chvíle, kdy se na obrazovce objevila Sofie. Scéna s jejím pronásledováním po domě byla absolutně zbytečná, stupidní a nekonečná, a bohužel po ní následovala ještě hromada takových. Z devadesáti procent jsem se vyloženě nudila, těch zbylých deset zachránila hrstka dobrých vtipů a hlavně Kryštof Hádek, který je opravdu jedním jediným důvodem, proč jsem se na film podívala a dokonce se na něj s velkým přemáháním i dodívala. Závěrečná polovina filmu byla vyloženě otřesná, záběry ze zhuleneckého pohledu spíše otravovaly a opilecké kecy, které v normálním životě nemůžu ani vystát se mi "dobrovolně" opravdu poslouchat teda nechtělo. Další, pro mě vyloženě osobní, urážkou jako metalisty, bylo nazývání toho příšerného vytí "hard rockem" ... Milí páni tvůrci, slyšeli jste někdy rock?! ... Myslela jsem si, že budou Prázdniny v Provence zklamáním, ale přiznám se, že jsem se občas přece jenom trošičku pobavila. Za to jedna hvězdička, tu druhou dávám za Kryštofa. Neříkám to často, obzvlášť, když se jedná o filmy s Kryštofem, ale tentokrát jsem opravdu moc ráda, že jsem v době promítání tohoto filmu byla za hranicema, protože jít na toto do kina, asi by mě peněženka spáchala sebevraždu. ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv je tenhle film jasným béčkovým a možná i céčkovým počinem party mladých herců, kteří asi chtěli zahrát na jinou strunu a očividně na strunu mladší generace, což se moc nepovedlo, nemůžu upřít filmu jakousi originalitu a zábavnost. Kdo nemáte rád Kotka jako já, vadit vám tu asi moc nebude. Pokud nemusíte ani Prachaře, tak tady je celkem fajn...no a pokud máte rádi Hádka, jako já, pak tady je opět bezvadnej :-) Příběh? Příběh prostě berte s obrovskou rezervou. Připravte se na alkoholickou, zhulenou a praštěně nesmyslnou podívanou :-D ()

Khamsin odpad!

všechny recenze uživatele

Nedokoukáno. Už to, že jsem tomu věnoval cca hodinu, bylo asi až moc. Dalších 25 minut by již bylo nad mé síly. Původně jsem i tak chtěl dát alespoň jednu hvězdičku, ale když jsem asi tři minuty přemýšlel, za co vlastně, a na nic jsem nepřišel, tak bohužel musím dát odpad. A to dávám vážně zřídka. >| ()

Galerie (28)

Zajímavosti (9)

  • „Je to taková road movie na jednom místě bez auta,“ uvedl producent filmu Vojtěch Frič. (SONY_)
  • Ve 12. minutě chlapci nakládají náklad vína do auta a přijde Petr Dražinský (Igor Bareš). Dostane flašku vína a sklenici. Začne si do sklenice nalévat a láhev drží v levé ruce. Následně přijde velmi rychlý a krátký střih a láhev drží v pravé ruce. Po prostřihu je opět v levé. (Mydlivoj)
  • „Vždycky jsem chtěl být pořádně pokérovanej. A když už jsme měli hrát rockery na útěku, byla to ideální příležitost,“ vzpomíná herec Vojta Kotek na svůj nápad udělat si tetování, kvůli němuž musel být každý den na place o tři hodiny dřív než jeho parťáci Jakub PrachařKryštof Hádek. (SONY_)

Reklama

Reklama