Reklama

Reklama

Prázdniny v Provence

  • Slovensko Prázdniny v Provence
Trailer

Obsahy(1)

Léto neskončilo, zábava trvá. Vojta Kotek, Jakub Prachař a Kryštof Hádek se po zimní komedii Padesátka vrací na plátna kin s letní atmosférou a s francouzskou vůní v komedii Prázdniny v Provence. Režisér Vladimír Michálek je obsadil do rolí tří kamarádů a členů hudební skupiny, kteří utečou před svojí manažerkou až do slunné Francie k tetě jednoho z nich. Trochu se poflakují, hodně si užívají a taky potkají krásnou a sympatickou dívku, která umí lámat srdce. Každý z velké trojky kámošů je jiný, společně pak vrství více či méně šílené situace. Zavilý hulič marihuany, hláškující filosof a nesmělý basák dělají všechno ve větším, než malém množství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

asi bych potřeboval vysvětlit,jak z kombinace dobrého režiséra (Michálek) a celkem solidních herců (nevadí mi ani Prachař ,ani Kotek a ani Hádek) dokáže vzniknout něco tak amatérské,nudného,hloupého a trapného a ještě se to dokáže vydávat za film.Všechno navíc podtrženo naprosto příšernou hudbou Romana Holého,kterého normálně také považuji za schopného a dobrého hudebníka.Mít k dispozici něco horšího než odpad,tak v tomhle případě bych neváhal ani minutu.Chtít za tohle peníze je výsměch všemu a všem a pro mě suveréně nejhorší a nejodpornější film co jsem v poslední době viděl...0% ()

malylada odpad!

všechny recenze uživatele

Nebyl jsem v kině na ničem horším. To je opravdu film? Nechápu tu pointu a ani co měl být příběhj. Ale vlastně tam žádný děj nebyla, v pořádku.... dobře, tak se mohu smířit s tím, že to bude slepenec nahodilých, nesmyslných scének, které budou aspoň vtipné. Bohužel ukrutná bída, kde nebyl jediný okamžik, aby mi ucukly koutky. Správné slovo pro tuto slátaninu je Pane Bože proč?.......0/10 ()

Reklama

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Doteď vůbec nechápu, co mě proboha vedlo k tomu, abych při výběru večerního programu upoutal svou pozornost na nabídku nejmenovaného filmového kanálu, tedy konkrétně na letní komedii Prázdniny v Provance, u které mě zaujalo především herecké obsazení a slibovaná odlehčená letní atmosféra. Jak já byl pošetilý. Hned na začátku jsem si uvědomil, že tady se na žádný kvalitní humor, dialogy, chování a logický děj hrát nebude. Celý film se nese v takovém přihlouplém duchu, kdy se herci sice snaží seč můžou, avšak stupidní scénář jim nedovolí podat nic víc, než jen zcela průměrné herecké výkony. Trapný humor a křečovité vtipy rovněž velký špatný. Atmosféra naprosto promarněná, návaznost jednotlivých scén a chování postav doslova tragické. Děs a hrůza, docela obdivuji tvůrce za jejich odvahu něco takového vůbec vypustit ven. 0/10. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

A zrovna u tohohle je sekce "zajímavosti" prázdná, ach jo. Utratilo se víc za honorář Šantal, za drogy pro Hádka, nebo za to, že někdo bude předstírat existenci scénáře? První půlku bych si s upřímnou absurdní láskou pustila podruhý poprvý, střízlivění, mělnění a ňahňání v druhý půlce už spíš ne. A to jen piju. Medvěd staví döm je to nejnádhernější, co Prachař lidstvu mohl dát. ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Nebudu se pohoršovat nad tím, že si štáb udělal placenou dovolenou ve Francii. Nebudu nadávat, že zpátky místo vína přivezl špatnej film. Ten největší idiot jsem tady totiž já, protože jsem si to pustil. No ale zas mě dneska nikdo nemůže vypucovat za to, že jsem nevynesl smetí; Prázdniny v Provence jsou totiž jako ten velkej černej kontejner na smíšenej odpad. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (9)

  • „Vždycky jsem chtěl být pořádně pokérovanej. A když už jsme měli hrát rockery na útěku, byla to ideální příležitost,“ vzpomíná herec Vojta Kotek na svůj nápad udělat si tetování, kvůli němuž musel být každý den na place o tři hodiny dřív než jeho parťáci Jakub PrachařKryštof Hádek. (SONY_)
  • Ve 12. minutě chlapci nakládají náklad vína do auta a přijde Petr Dražinský (Igor Bareš). Dostane flašku vína a sklenici. Začne si do sklenice nalévat a láhev drží v levé ruce. Následně přijde velmi rychlý a krátký střih a láhev drží v pravé ruce. Po prostřihu je opět v levé. (Mydlivoj)
  • „Je to taková road movie na jednom místě bez auta,“ uvedl producent filmu Vojtěch Frič. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno