Reklama

Reklama

Po bolestném rozchodu s dlouholetým přítelem (Morris Chestnut) se úspěšná lobistka Leah Vaughnová vrhne do vášnivého vztahu s okouzlujícím cizincem Carterem (Michael Ealy), který budí dojem dokonalého muže. Po krátké známosti založené na sexu ale Leah odhalí Carterovy násilnické sklony a ukončí jejich začínající vztah. Carter, kterého spaluje šílená touha po pomstě, jí v záchvatu žárlivosti obrátí život vzhůru nohama. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (26)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Siel som do toho nazhaveny z Rosenthalovho prechadzajuceho filmu Janie Jones. No a velka chyba sa stale. Zacina to dobre, to budovanie atmosfery, detektivna zapletka, vasnivy vztah on a ona ..... no len su tu hodne slabe herecke vykony, Rosenthal je tu len rutiner ... sa cudujem, ze sa to v USA zaplatilo. Da sa povedat, ze to zarobilo majland .... zas dalsi dovod preco je US mentalita tak vzdialena Europe : 65 % ()

TesterX 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobře natočené. Nicneříkající romance se přepne do mrazivého thrilleru - scena u benzinky slušný start. Co mě štvalo - ta naivita ženské postavy (hledat partnera na život v někom, kdo si to s ní rozdá ve špinavý putice na hajzlu?) a logické díry v ději (rozeslané video - původ). Jinak herci solidní, přes veškerou čitelnost událostí následujících dojde na jednu neočekávanou. Takže z nabídky snímků o psychopatických (ex)partnerech se jedná o solidní počin. ()

Reklama

esmoke 

všechny recenze uživatele

Úspěšná žena není spokojená s vývojem vztahu se svým dokonalým přítelem, tak mu dá kopačky a najde si nového dokonalého. Ale nic nebývá dokonalé ve všech směrech... Film není žádné překvapení, obyčejný podprůměr bez světlejších chvilek. (2D dabing) Rozpočet: $ 12 miliónů, Tržby: $ 60,273 miliónů. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $57,027,435Tržby Celosvetovo $60,185,587Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ zo začiatku pohoda ako u rodinného filmu, potom sa prepne výhybka a začne to mať grády, svoju ostrosť, dejovo sa to ťahá v dobrej detektívnej zápletke, ktorá nejak neodradí a nechá diváka pristúpiť na rozohranú hru, jedine záver príde dosť klasický, zbytočne predlžovaný, keď vieme k čomu to všetko nevyhnutne smeruje /60%/ ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Neskutečně nudný film, který se tváří tak blazeovaně a nakonec je prázdný a naprosto o hovnu. Taková rádoby drsná romantika, kde se vlastně nic opravdu hnusného neděje, jen pár scén má v divákovi vytvořit pocit, že to je hrozně napínavé. Není. Ti herci jsou příšerní a stejně tak i povrchní scénář s nudným vývojem. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Pri prvom sprchovaní hlavnej hrdinky na začiatku filmu si môžete všimnúť, že hlavica sprchy má okrúhly tvar. Ale už pri nasledujúcom sprchovaní je hlavica hranatá a bližšie pri stene. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama