Reklama

Reklama

Novinářka Kim Baker (Tina Fey) už má dost své rutinní práce, a tak se rozhodne opustit newyorskou redakci a coby válečná zpravodajka se vydává na nebezpečnou misi do Afghánistánu. Ocitá se daleko od domova i známého pohodlí a zažívá kulturní šok. Zároveň nachází přátele, kteří jí pomáhají se v novém prostředí zorientovat: dobrodružnou australskou korespondentkou (Margot Robbie), pragmatického plukovníka (Billy Bob Thornton) a okouzlujícího skotského fotografa (Martin Freeman). Uprostřed chaosu odhaluje Kim svou skutečnou sílu a riskuje vše, aby přišla s dobrou reportáží - v tomto „chytrém a absurdně vtipném filmu." (Pete Hammond, Deadline) (Magic Box)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (152)

laik_60 

všechny recenze uživatele

vo filme ma skôr zaujala atmosféra mesta, krajina, stret dvoch kultúr .... ako sa musí nemoslim správať moslimsky aby po ňom nehodili kameň. Jediný úsmev na tvári mi vyvolala veta Rusi sú teraz čierny. Komediálnych prvkov bolo vo filme pomenej a zdali sa mi tak trochu nasilu "vtláčané" do deja. U mňa len priemer. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem čekal, že tam Margot Robbie dostane mnohem víc prostoru, ačkoli pravda je taková, že ve filmu mi moc sympatická nebyla. Ten příběh je především o jiný zpravodajce a to Tině Fey alias Kim, která se snaží posunout někam dál v životě. Osud si pro ní přichystá 3-letou cestu do Afghánistánu, kde se i přes těžký podmínky nežije úplně špatně, když se tomu přizpůsobíte. Takže to není vyloženě tvrdý válečný drama, ale taková pohodka, která má rychlej spád a dobře se na to kouká. Proč se to jmenuje Whiskey Tango Foxtrot, to netuším. ()

Reklama

Script 

všechny recenze uživatele

Děj filmu je plochej, hrozně nezáživnej a krom toho bez pointy. Když uvidíte film s názvem Americká reportérka, tak čekáte od toho že děj se bude točit okolo jedné reportérky, která buď nahraje to co neměla, nebo odvysílala záležitost, která by na veřejnosti neměla co dělat. Kromě toho věci, ke kterým dělá hlavní postava reportáž, tak nemají vůbec žádné souvislosti. Bohužel mám pocit, že tvůrci ani vůbec nevěděli co točili, protože z filmu nevyústilo nic. Půlka věcí, která byla ve filmu vůbec být nemusela. Zbytečná ztráta času. Jediný moment, který byl na filmu OK byl moment kdy Margot Robbie seděla v autě a před ní došlo na útok dronu, který nahrála se svým týmem. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mne bavilo. čekal jsem nějakou americkou angažovanou kravinu, která bude velebit nebo proklínat americký angažování v Afganistánu, nebo upozornění na nějaký palčivý problém v tý zemi ale dostala se mi svěží, vtipná, skvěle plynule vyprávěná paráda která má hlavní gro ve střetu holky z amerického velkoměsta se špinavou metropolí, mužským afgánským světem, mužským vojenským světem, haštaření s kolegy a celá tahle zábavná mozaika má v meziřádcích refleksy vážných věcí spojených s konfliktem v Afganistánu. Komedie, životopis, romantika ( bohužel americká - plno keců o sexu erotika nula). Dávám čtyři hvězdy i za Margot Robbie. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Fantastický cynismus první části vystřídá velmi vážná nota druhá části. Skvěle to do sebe zapadá, film ani chvilku nenudí. Hlavní hrdinka sympťanda od začátku do konce, mrzí mně, že postava Margot nemá více prostoru hlavně v počátku, kdy tam ze sebe sype sexismy jak na běžícím pásu. Ne, ne v tomhle případě se nebudu držet v hodnocení při zdi, protože mně nenapadá nic co bych filmu vyčetl. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (4)

  • Název filmu Whiskey Tango Foxtrot zamená ve fonetické abecedě WTF. (KRYSIOPICE)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v USA, v Maroku a v Indii. (MikaelSVK)

Související novinky

Margot Robbie bude bruslit

Margot Robbie bude bruslit

27.03.2016

Blonďaté krásce z Vlka z Wall Street momentálně leží u nohou celý Hollywood. A rozhodně potěší vědět, že neusíná na vavřínech. Margot Robbie snad brzy uvidíme v komedii Whiskey Tango Foxtrot, která… (více)

Reklama

Reklama