Reklama

Reklama

V pasti

  • Francie Oppression (více)
Trailer 1

VOD (1)

Dětská psycholožka Mary Portman (Naomi Watts) přišla při tragické automobilové nehodě o manžela. Její syn Stephen sice nehodu přežil, ale zůstal ve vegetativním stavu upoutaný na lůžko. Pro Mary se život změnil v nepřetržitou péči o paralyzované dítě. V jejím velkém domě uprostřed lesů v ní narůstá pocit samoty a izolace. Vše změní příchod nového pacienta. Malý chlapec Tom se po smrti matky uzavřel do sebe. Mary se rozhodne vzít Toma v rámci léčby k sobě domů. Uprostřed zuřící sněhové bouře však hoch z domu zmizí. Šance, že přežil venku mrazivou noc, je nulová. Mary si je přesto jistá, že poté Toma ve svém domě několikrát zahlédla. Z místností se ozývají zvláštní zvuky, v domě se začínají dít děsivé věci. Někdo nebo něco je ohrožuje. Mary a Stephen už nejsou ve svém domově v bezpečí. S narůstající hrůzou nabývá Mary přesvědčení, že je pronásleduje duch mrtvého chlapce... (Bioscop)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (108)

Fr 

všechny recenze uživatele

“ZDÁ SE MI, JAKO BYCH ZTRÁCELA ROZUM...“ /// Naomi je psycholožka, co má na starost bejvalý roztomilý parchanty, procházející složitým obdobím. Ovšem chudák holka je na tom podobně. Navíc žije na vodlehlým místě… do toho se blíží ta bouře… Pár slušnejch lekaček navnadí. Co sere, je to budování atmosféry… takže se vlastně dlouho nic extra neděje, jen plká. Naomi je na hororovej žánr luxusní herečkou, tak nepřekvapí, že je na ní postavejnej celej film. Co mrzí, že z ní dělaj krávu. Ovšem za idiota tady má bejt někdo jinej… a mám dojem dojem, že to budu asi já! Po domě chodí magor a kdo se na něj koukne, toho kladivem bouchne... Tak rozhodně se nikdy nenechám zachraňovat cvokařema. To bych musel bejt blázen! A film? Snůška fungujících votřepanejch hororovejch propriet, namíchanejch do debilního celku. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Doma se mi válí tělo, který krmím, meju... 2.) Trošku mě trápí spánková parasomnie. 3.) Thx za titule „djsulo „. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Keď chce niekto natočiť kvalitný horrorový thriller, tak potrebuje zaujímavý scenár a predovšetkým charizmatického záporného hrdinu. V prípade snímku "V pasci" chýba aj jedno, aj druhé. Scenár je tak priehľadný, že už od začiatku som vedel ako to dopadne. No a ten sopľavý vraždiaci teenager s oidipovskym komplexom mal akože divákov presvedčiť o tom, že je nebezpečný psychopat? To snáď nie. Však by ho aj tá útla Naomi Watts hravo spacifikovala dvoma troma zauchami. Ten holobriadok mal byť hrôzu vzbudzujúci záporak? Ale no tak! * ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Stereotypné, unavené od prvých sekúnd, rutinne nakrútené. Pôsobí to dojmom, že všetci si už pár dní po prvej klapke uvedomili, že z tohto žiadny budúci klenot nevyrobia a tak len ospalo skladali jednu scénu za druhou a boli radi, že im v tom hrá Oliver Platt, ktorý im pri tom určite povedal plno dobrých vtipov. Naomi Watts v hororoch začínala (Výťah smrti, Kukuričné deti 4, Kruh) a keď jej kariéra začala uvädať, povedala si pomaly odkvitajúca kráska, že je načase horory znova požiadať o príchod na výslnie. To sa však nepodarilo, je to otravné béčko ako vyšité a nebyť pár scén, pár twistov a jedného Olivera Platta (mám toho týpka fakt rád), fakt neviem, ako by som to prežil. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se to tvářilo jako úplná hovadina,a stydim se za to že sem tu zápletku vůbec nečekal,asi sem to nesledoval dost soustředěnej.Po půlce filmu začla atmosféra houstnout,člověk si vzpomněl na všechny podobný thrilery z přelonu osmdesátejch a devadesátejch roků minulýho milénia.V tý době měl tenhle žánr žeń.Nakonec napínavý,se solidní Naomi Watts.60%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

První hodina v pohodě. Atmosféra fungovala, napětí také bylo a pro Naomi mám dlouhodobou slabost, takže mi ani nijak moc nevadilo, že se její postava občas chovala jako husa. Všechno klapalo jako na drátkách, dokud nepřišlo odhalení, po kterém nezbylo než obrátit otráveně oči v sloup a snažit se to nějak doklepat do konce. A to moc nešlo, protože záporák byl totální hovado, jeho motivace pochybná a jeho představitel to také dvakrát nezvládal. Pomyslnou červavou třešní na ne moc povedeném dortu byl samotný závěr, který by si zasloužil alespoň trochu rozvést. Bylo by lepší, kdyby to bylo špatné od začátku do konce, protože takhle to nas*re o to víc. 35% ()

Galerie (69)

Zajímavosti (2)

  • Film získal negatívne recenzie, pričom kritici ho nepriaznivo porovnávali s filmom The Shining (1980). (Scraffy)

Reklama

Reklama