Reklama

Reklama

Westworld - Dveře

(série)
Trailer
Sci-Fi / Thriller / Western / Drama / Mysteriózní
USA, 2018, 10 h 35 min (Minutáž: 58–91 min)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, James Marsden, Talulah Riley, Katja Herbers, Ed Harris, Jonathan Tucker, Jeffrey Wright, Neil Jackson, Brian Ames (více)
(další profese)

Epizody(10)

Videa (16)

Trailer

Recenze (111)

Motinski 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. séria začala s výrazne odvážnejším tempom. V tej prvej sme boli svedkami ako krásne sa dá spojiť pomalé rozprávanie, epickosť a dôraz na postavy. Druhá odkrýva tajomstvá ktoré sme zatiaľ ako diváci netušili, no na druhej strane dostávame viac ďalších otázok ako odpovedí. Príbeh je občas mätúci ale stále ma to baví. Všetko začína byť akčnejšie, pri postavách viac povrchné, no svojské čaro aké Westworld má zatiaľ nezmizlo.  7/10 ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečně narvaná série plná nečekaných zvratů, jen ten závěr je možná zbytečně překombinovaný. Stále zkoumáme lidskou psýché a nevycházíme z toho zrovna lichotivě. Všechny postavy mají linky, které z nich mačkají maximum (skvělý Teddyho přerod) a zpětné vyprávění je zvládnuté fantasticky. Pomrknutí na Temnou věž v závěru i na původní Westworld jsou třešničkami na dortu. Doufám, že si i třetí řada udrží kvalitu a že konečně navštívíme tři zbývající parky. ()

Reklama

Mafiapau 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do poloviny série jsem se bavil a seriál měl to stejné tempo jaké si udržoval až do konce první série.. ale od poloviny druhé série, se do HBO asi vloupali SJW a různí levicisti a zkurvily celej seriál.. fillerová epizoda "Kiksuya" to vyjadřuje fakt krásně.. filler a ve Westworldu? To je vtip? A nejvíc mě dorazila scéna (teď už přesně nevím kde to bylo ale předpokládám že tak v za polovinou dílu "The Passenger") kde vyjdou složky "Delos Extraction Team" a jeden týpek co je v polovině celého snímku, má P90-ku z nějakého fyzicky nemožného důvodu se zásobníkem pro M4-ku, flash-hiderem, ACOGem (4x scope) na picatinny railu a k tomu na ACOGu má ještě kolimátor (snad ten nejlevnější a nejmenší co jde koupit).. BLEEEHHH TPČ.. když jsem takovou píčovinu viděl, bylo mi už kříšťálově jasný, že svůj příběh a technický scénář totálně splachujou do hajzlu.. Konec mi jaksi nedával smysl.. doslova přesrání časových linek způsobí že se v tom pomalu ale jistě ztratíte (což se u jedničky rozhodně nestalo protože to bylo vykompenzované dobře zpracovaným plot-twistem) a pak vám díky tomu už ani nepřipadá že to na co právě koukáte je důležité.. takže musím dát pět hvězdiček první polovině této série, druhé polovině by se mi možná ani moc nepříčilo dát odpad.. jenže to bych musel vypustit sound-design, soundtrack a zase excelentní kameru. Po polovině druhé série kdy jsem si začal uvědomovat na co se to dívám, tak mě u monitoru držel jen Ed Harris a Shannon Woodward.. + Hirojuki Sanada opět jako Samurai, co si přát víc.. no snad jen přetočení druhé poloviny série.. 5/10 kvůli celku série. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Potěšilo mě, že Dolores téhle sérii dominuje, protože se ukázalo, že Evan Rachel na to má vést celou show. Příběhově je to ale bohužel slabší oproti 1.sérii, která byla zajímavá a originální. Vůbec mě nebavila část s indiány, přišlo mi to až moc ukecané a zbytečné. Naopak scény s Edem Harrisem byly nejlepší a ten konec? Wow, už jen za to jedna hvězdička navíc. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto budu rozumět všem, kteří s druhou řadou nebudou spokojený. Chápu to, a rozumím tomu. Na druhou stranu opravdu oceňuji snahu HBO a tvůrců, udělat, takhle velkou podívanou jinak. Rozhodně nelze říci, že by to divákovi šlo naproti(to že mu začnou dávat odpovědi, neznamená, že mu to jde naproti). Je to natočeno zajímavě. Jako diváci musíme přemýšlet nad tím co vidíme, jakou to bude hrát roli, a nebo jestli to není jen skrytá odbočka ve velkém labyrintu. Tvůrci s námi hrají tuhle hru a pak nám začnou házet drobečky a představovat nové poselství a myšlenky. Někdy je to trochu samoúčelné a zbytečně překombinované, protože to tak tvůrci potřebuji, přesto je to udělané kvalitně. Příběh je zajímavý a karty jsou krásně rozložené. Bohužel největším problém se pak ukáže práce s postavy. Hodně těžko se jim fandí. A tohle mě hodně zklamalo. Prakticky mě pak nezáleželo na většině postav, a jejich cíl pro mě neměl takovou váhu. Chápal jsem proč to dělají, ale nelíbilo se mi jak to tvůrci prezentuji. Světlou vyjímkou je postava Williama/Muže v černém, jehož příběh je zajímavý, dojemný a z mého pohledu nejzábavnější. Westworld je ve druhé sérii hodně jinou podívanou, a já tento risk celkem obdivuji a dost se těším na třetí řadu. 8/10 ()

Galerie (318)

Zajímavosti (14)

  • V úvodu epizody zazní skladba „Seven Nation Army“ od kapely White Stripes. (Epistemolog)
  • V epizodě zazní úryvek klavírní skladby „Auguries of Innocence“ od Williama Blakea. (Epistemolog)
  • Navzdory faktu, že se pan Ford (Anthony Hopkins) objeví v závěrečné scéně, kde hraje na klavír, není v závěrečných titulcích uveden. (Epistemolog)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno