Reklama

Reklama

Čtyři mladíci se pustí do riskantní investice, kvůli níž budou mít potíže s mafií. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (58)

verbal 

všechny recenze uživatele

Drazí školáci! Sémantika rozkošného a hravého slovíčka „pičovina“ je poněkud v rozporu s jeho běžným územ. Jelikož tento bývá vesměs hanlivý a pohrdavý, patrně už asi ti sečtělejší z vás vidí zjevný paradox, jež je vytvářen reálným vztahem mluvčího k piči samotné. Je tedy nasnadě, že 96 procent holčiček a 4 procenta řiťopichů užívají „pičovinu“ bezkonfliktně, avšak my ostatní si evidentně nevidíme do huby! Pokud vás má nepochybně zajímavá přednáška zaujala, napište panu HOMOvi, že chcete přídavek a ať přestane dělat pičoviny. Nebojte se, on tohle slovíčko vyslovuje naprosto patřičně! *** Hnusák Džeký se konečně raději schoval za kameru a uplácal hloupou, unylou, kompletně vykradenou, neslanou a nemastnou pičovinu se čtyřmi homopoleny, oslizlým černouškem a Travoltou, který na stará kolena začíná vypadat jako oběť ožralého plastického chirurga a zfetovaného maskéra transvestitů. U takto vizuálně hustého mafiána se pak ani tak nebojíte, že vás zalije do betonu, jako toho, aby vám náhodou nepožvýkal ucho a následně nerozdráždil hemoroidy. Jen jsem čekal, kdy mu teplota vyleze na Sobotních 38, prohrábne tupé Jahodovým gelem, pokrčí kolena, až kam mu to artritida dovolí, vpálí si dlaň do rozkroku a začne na ty bezradně se potácející pupuše dělat to své „u-u-ú!“. ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Tu sa takmer s krištáľovou čistotou čerpá z Tarantina (príbeh o jazve) a Ritchieho (flashback recognition). A nebyť slabučkého "režiséra" na stoličke, bolo by viac pôžitku osoleného o vhodne zvolené vzruchy. Film má úplne inú pointu ako sa kdekoľvek prezentuje. So mnou zamietol, to uznávam, ale forma nestíha, navyše ten zvrat drží celý film v rovine aspoň krátkeho úžasu. E.A.P. má poviedku "sud Amontillada". Jej moderná verzia v štádiu prototypnej filmovej formy. (videné 22.02.2016,BDrip) ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tesil som sa na lacnu ale snad zabavnu napodobneninu starych dobrych Tarantinoviek a Ritchieoviek. Dostal som film v ktorom musite vytrpiet 80 minut totalnej nudy so stvoricou nezaujimavych postav v jednom byte, aby vas na konci mohla akoze sokovat totalne z prstu vycucana 10 minutova vysvetlovacka o tom, ze vsetko bolo uplne inak. V konecnom dôsledku je uplne jedno aku to malo pointu, kedze scenar je nezazivny a rezia sterilna. Ani Travolta to nezachrani. Radsej si po miliontykrat znova pozriem, ked nie rovno Pulp Fiction, tak aspon Get Shorty a zabavim sa stokrat lepsie. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sympatická blbina o čtyřech pitomcích, kteří si neuváženě půjčí prachy a ty pak musí vrátit protislužbou, se kterou nemají absolutně žádné zkušenosti. Nejedná se sice o nic objevného, ale má to celkem tempo, lehký nádech černého humoru a nakonec i sympatické obsazení s Travoltou coby elegantním mafiánem a Haleym, který sám sebe obsadil do role rozvážného hitmana. Závěrečný zvrat byl sice překombinovaný a přitažený za vlasy, ale nějaký smysl to dávalo, takže se daly přivřít oči. Ideální oddychovka. 70% ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Rorschach si odbil svoj debut na režisérskej stoličke. Názov vyznieva akoby šlo o dáku paródiu, na je to ešte horšie. Kriminálne aktivity je lacná nemastná-neslaná kriminálka s nejakým tým twistom nakoniec, aby sa nepovedalo. Pomerná nuda, ktorú nezachraňuje ani Travolta, ktorému v úloha capo di tutti capo skrátka nesedí. Jediný komu veríte úlohu je práve Jackie, ktorý si opätovne zahral mlčanlivého drsňáka. Viditeľná snaha vyrovnať sa štýlu ako má napr. Ritchie, Scorsese, či Tarantino ostáva bohužiaľ len snahou. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen v Clevelandu ve státě Ohio. (BloodMax)
  • Herec Jackie Earle Haley (vo filme Gerry) si týmto filmom odbil režijný debut. Medzi hercami sa objavil aj jeho syn Chris, ktorý stvárnil Matthewa. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama