Reklama

Reklama

Stejně tak jiný jako já

  • USA Same Kind of Different as Me (více)
Trailer 2

Inspirativní skutečný příběh na motivy bestselleru New York Times pojednává o kráse lidské duše. Úspěšný obchodník s uměním Ron Hall (Greg Kinnear) a jeho žena Debbie (Renée Zellweger) vedou zdánlivě dokonalý život. Když jsou však jejich víra a rodina podrobeny zkoušce, nečekané pouto s bezdomovcem (Djimon Hounsou) je zavede na pozoruhodnou cestu, na níž se zrodí přátelství na celý život. Snímek, který je kritiky veleben jako “silný a podnětný,” ukazuje, jak prostá laskavost dokáže všechno změnit. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (25)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Během sledování filmu jsem si říkal, že Renée Zellweger je tu vysloveně k nepoznání. Den na to mi internet inteligentně nadhodil bulvární článek o Renée, kde jsem zjistil, že po plastikách je v podstatě opravdu k nepoznání. Je to ale jediný bod, který mi během filmu utkvěl v paměti. Lidská dramata se dají totiž natočit dvěma způsoby. Upřímně a lidsky nebo s církevní agitkou. No a tenhle je ten druhý případě. A odpustit si to opravdu mohli... ()

mirkath1 

všechny recenze uživatele

No nevím, co si mám myslet-tenhle film rozhodně stojí za to vidět.Má to sice jen 55%, ale podle mě je to silně podhodnoceno. Nikdo nechce slyšet příběh, jak se nějaký bezdomovec dostal na ulici. Málokdo si uvědomuje, že nějaký 60ti letý muž tam nespadl z nebe. Měl nějaký život a práci a historii-ne to nás vlastně ani nezajímá-vidíme jen špinavého a někdy násilného ,,týpka,, tak alou pryč. tenhle film, je podle skutečné události a s výbornými hereckými projevy. Pomalá stopáž, je tu plusem a ne mínusem ()

Reklama

majo0007 

všechny recenze uživatele

Ehm... Renée Zellweger... Kebyže nie je uvedená v titulkách, ani neviete, že tam hrá hlavnú úlohu. Panebože, niekdajšia prirodzená kráska sa zmenila na umelú atrapu a odporúčam jej zažalovať plastických chirurgov za sfušovanú robotu. Tá jej nenormálna vizáž ma po celý čas maximálne iritovala a skazila celý film, v ktorom nájdete všetky možné súčasné klišé (nevera, rasizmus, rakovina), a ktorý nesklame hlavne naše nežné polovičky a predajcov kapesníkov. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

To poselství je celkem pěkné, ten příběh není vyloženě nezajímavý, ale mám pocit, že se s těmi křesťanskými agitacemi trochu moc roztrhl pytel... I když se to snaží skrýt za lásku, pořád je v tom křesťanský bůh... A pak je tu Renée Zellweger, z které se stal prostě někdo jiný a je neskutečně nezajímavá. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Dať manželstvu druhú šancu je obdivuhodné. Pomáhať bezdomovcom je pekné. Zdolávať chorobu a tráviť posledné chvíle života v kruhu rodiny a priateľov je fajn. Vytvoriť si priateľský vzťah s bezdomovcom a upevňovať ho celý život je skvelé. Napísať o tom knihu a chodiť o všetkom kade-tade rozprávať .. no nech sa páči. Len film bol nemastný-neslaný a totálne bez iskry .. akejkoľvek. Katastrofálne dialógy. A prečo tam nehrala tá Renée? ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Združenie amerických hudobníkov zažalovalo filmovú spoločnosť Paramount Pictures za to, že hudbu k filmu nechalo nahrať na Slovensku. Štúdio tak údajne porušilo ustanovenie kolektívnej zmluvy, podľa ktorej hudbu k filmom produkovaným v USA alebo v Kanade, musí Paramount nahrať v týchto štátoch. (Demigod)

Reklama

Reklama