Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Serge Buren (Jean Reno) je legendární polda, noční můra všech kriminálníků. On a jeho policejní tým mladých kolegů vyznávají trochu nevšední vyšetřovací postupy. Mezi jejich osvědčené a oblíbené metody patří přepadovky a výslechy zadržených s použitím baseballových pálek. S oblibou ignorují pravidla v průběhu velkolepých zatčení. Jejich práce je více než efektivní a výsledky jsou brilantní. Jenže jejich nadřízení začínají mít dojem, že kovbojové nemají u policie co dělat a jako supi čekají na jakoukoli chybu. Na pařížské scéně se objevuje gang lupičů, kteří neuvěřitelnou rychlostí vykrádají banky a klenotnictví. Bohužel jsou po zuby ozbrojeni automatickými zbraněmi a na jejich konto během loupeží přibývá brutálních vražd. Buren a jeho jednotka musejí použít veškerou vynalézavost a všechny své metody, aby se pokusili šílené zločince zastavit... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer 5

Recenze (198)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Jean Reno byl, je a vždy bude frajer. Nemilosrdní jsou drsnej akční krimi film, kde není nouze o napětí, hlášky a i občasné vtipné situace (pokus odtáhnutí obrovského černocha v bezvědomí mě rozesmál nahlas) . Kromě překvapivého zjištění, že Jean Reno neviděl Avatar ve filmu překvápek moc není a ani nejsou potřeba. Šlape to totiž přesně tak, jak jsme u Jeana zvyklí - více než dobře. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Celkom slušná euro-akčná zábava, čo zhruba znamená, že ide o niečo drahšiu epizódu Kobry 11 s áčkovejším obsadením. Pozornosť púta najme Reno a popravde bez neho by sa filmu ani žiadnej pozornosti nedostalo. Ale neviem, či by to so Semirom nebolo lepšie. Tvorcovia sa neboja byť fakt drsní a prichystať aj nejaký ten zvrat, ktorý zabolí najmä mužov. Akčné scény sú podarené, celkovo ale cítiť , že by sa tu zišlo ešte viacej peňazí, pretože scenár nie je vážne žiaden zázrak, aby dokázal utiahnuť aj tie momenty, kde sa zrovna nestrieľa a hrdinovia sa netvária ako tie najdrsnejšie a najcool existencie na Zemi. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná oldschol záležitost, která jenom bohužel má tu smůlu, že netrefila dobu svého vzniku. Jenom považte : Natočit tohle před dvaceti lety v časech Leona, kdy byl Reno v o něco lepší formě než dneska... Byla by to jistě prvotřídní pecka která by plnila kina. Takhle naší distribucí jenom proletí jako relikt dávných časů který už dnešní generaci odkojené na superhrdinech ve slipech konajícími své činy mezi kráčejícími stromy, bohužel moc neřekne, ale čert to vem já si to užil. Reno se pravda v akci už moc nepředvede, holt roky nejde zastavit, navíc svou vizáží už nepřipomíná moc nekompromisního drsňáka, ale spíš dobráckého dědečka, ale jako mentor a stejně víceméně nejdůležitější postava filmu určitě obstojí. Celkově mi ten film přijde trochu ve stylu Sabotáže z Arnoldem tedy nekompromisní jednotka coby bič na extrémní zločince. Nějakej vybroušenej scénář nebo něco co tu ještě nebylo od toho určitě nečekejte, ale o tom to fakt není. Jediný co mě občas rušilo je někdy trochu zbytečně akční střih v přestřelkách a pár bitkách co se tu objeví. Celkově, ale spokojenost. O podobný filmy dneska už moc nezavadíte a já jsem i za to málo co se občas objeví upřímně rád.70% ()

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Prvních deset minut jsem si řikal, že Frantíci konečně upekli něco líp, než croissanty, ale nakonec mě úspěšně vyvedli z omylu. Jejich pokud o multikulturní žabomyší Expendables se totiž ani trochu nepovedl a ve výsledku to byla jedna velká trapárna. Celé to začalo, když jednoho deštivého dne vylezl Tristan z Francoisovy postele, nežně ho políbil na půlky a s lítostí si uvědomil, že do jejich vystěhování z bytu zbývá už jen měsíc. Kde budou pořádat mandingo party? Pak ho ale osvítil duch svatý a jeho napadlo, že by mohli splácat nějakou kokotinu pro nenáročného diváka, kterou obsadí aspoň jedným zvučným jménem. I tak se stalo, že povolali krále všech prostatiků, který by měl hrát už jen zdechliny v kriminálce Miami, a vtiskli mu chrakter Sláje, tedy nezničitelného kůl důchodce. Problém je ale v tom, že Stallone tráví ve fitku 5 hodin denně a stejný čas věnuje plastikám, tudíž se kýžený efekt prostě dostaví. narozdíl od Žána, který ten samý čas tráví pokoušením se o vytlačení těch pár kapek moči, co ho tak strašně pálí na šulínkovi a zbytek napojený na fastfoodovou stravu v tekutym stavu. Sice se domluvili, že záběr, kde by musel udělat pohyb rychlejší, než 2 km/hod by pro něj mohl být smrtelný a tudíž se omezili pouze na občasnou chůzi, ale zato zapomněli Rocherovi říct, že by Renoa neměl zabírat zrovna v době, když spěchá na hajzl, jelikož jeho chůze to přinejmenším připomínala. I splácali kuriózní bejkárnu s negříkem, vychrtlym rádoby hustym baseballistou, Turkem, Jamajčankou a Irem, ořezali jim dialogy a celý to natěsnali do něčeho, čemu chtěli řikat film. Film to sice byl, ale mě už ke konci jímala hrůza a při závěrečnym fajtu dvou bossů jsem se z pocitu trapnosti radši otočil. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

V mnoha ohledech průměrná akční podívaná, ale Jean Reno má stále charismatickou tvář (jinak to bohužel za moc nestojí, například velmi špatně chodí), scéna s přestřelkou se povedla (ačkoliv se v ní střílí výhradně digitálně a jiskří to jako prskavky o Vánocích) a rvačka v garáži také. Nebýt svižné režie, bylo by to dobré leda tak pro Stevena Seagala. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Zásahová jednotka má na zádech nápis GIPN, což znamená Groupes d´intervention de la Police Nationale. Jedná se o regionální zásahovou jednotku. První GIPN byla založena v roce 1972 v Marseille a to po atentátu na Olympijských hrách v Mnichově 1972. (JohnSmith)
  • Alternatívnym názvom snímky je aj názov The Squad. (MikaelSVK)
  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo vo francúzskej metropole Paríž. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama