Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Serge Buren (Jean Reno) je legendární polda, noční můra všech kriminálníků. On a jeho policejní tým mladých kolegů vyznávají trochu nevšední vyšetřovací postupy. Mezi jejich osvědčené a oblíbené metody patří přepadovky a výslechy zadržených s použitím baseballových pálek. S oblibou ignorují pravidla v průběhu velkolepých zatčení. Jejich práce je více než efektivní a výsledky jsou brilantní. Jenže jejich nadřízení začínají mít dojem, že kovbojové nemají u policie co dělat a jako supi čekají na jakoukoli chybu. Na pařížské scéně se objevuje gang lupičů, kteří neuvěřitelnou rychlostí vykrádají banky a klenotnictví. Bohužel jsou po zuby ozbrojeni automatickými zbraněmi a na jejich konto během loupeží přibývá brutálních vražd. Buren a jeho jednotka musejí použít veškerou vynalézavost a všechny své metody, aby se pokusili šílené zločince zastavit... (Bioscop)

(více)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Boha tý akce tu je 20 minut zbytek zabalenej do mariňáckých keců o ničem Adkins úplně k hovnu. Já nechápu tebe :-))) Close range byl ok protože je to intenzivní akčňák od začátku do konce stejně jako Marine 4 tak má podobný béčko vypadat. však za 20 minut těch kvalitních přestřelek jsou ty 2* zbytek filmu je totální shit.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Ty si niekedy divny. Kvalitna akcia od Florentina alebo Emmericha ti nevonia a tak zjebes cely film.

Podobne to vidim aj u Jarhead. Kvalita ale tebe proste nesadla ako Mikovi nesadol Close Range.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Nevkus? No nevím poslední dobou jsme se celkem shodovali, ale jak dáš Jarhead 3 víc jak 2*, tak se budu divit. Je to totálně tuctový nezáživný béčko z nezáživnýma postavama a dobrý přestřelky to nevytrhnou. SPOILER navrch ještě z Adkinsem kterej je totálně nevyužitej a po půlce filmu trapně chcípne. děkuju pěkně za takovou pecku :-)

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Toto je poctiva vykradacka a naviac nie prilis dobra.

Jedna dobra bitka a jedna priemerna prestrelka a do toho machrovanie totalne vypatlanych postav na cele so starym Renom, ktoremu som drsniaka a zvodcu neveril ani sekundu.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Yoshitsune

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Víš co? pusť si Jarheada 3 nebo jinou pásovou výrobu a vzdychej u skvělých přestřelek v totálně nezajímavým filmu. Tohle je poctivá oldscholovka made in French. Jsem zvědavej kdy na to koukne Majk. Na jeho názor jsem zvědavej. Ve Francouzských filmech se hodně shodujeme.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp, Lacike

Příspěvek byl smazán administrátorem.

ruzmim

ruzmim (hodnocení, recenze)

Výborný film. Sledoval jsem včera v Lucerně a je to dokonalý. Do 90-ti minut nacpali vše. Jean fantastickej. Z něho to charisma prostě cáká a k tomu nenásilný humor. 90% povídám....

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Chcel som napisat, ze nieco medzi Kuriérom a Taxi. Takze si vlastne trafil, Wasabi :)) Problem je, ze uz ma akosi tieto filmy neberu. Skor by som chcel vidiet Rena v niecom oldschool ako Ronin.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

No neviem. Mne to pripada ako Bessonovka spred 10-15 rokov. A Reno s tou velkou bradou vyzera skor ako Dedo Mraz, nez ako drsnak.

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Vau Reno po dlhej dobe v dobrom filme? Vyzera to dost dobre. Len skoda, ze to nepôsobi prilis drsne ale je to skôr moderne videoklipovo zabavne.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Další nekompromisní Francouzská kriminálka? Tak to si dám líbit. Ani jsem nevěděl, že se něco takovýho letos chystá do kin. Trailer velmi slibnej.

Reklama

Reklama