Reklama

Reklama

Scream Queens

(seriál)
Trailer 2
Komedie / Horor / Mysteriózní
USA, (2015–2016), 16 h 38 min (Minutáž: 41–46 min)

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Emma Roberts, Jamie Lee Curtis, Keke Palmer, Skyler Samuels, Abigail Breslin, Billie Lourd, Diego Boneta, Lea Michele, Glen Powell, John Stamos (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(23)

Obsahy(1)

Seriál se zaměřuje na sesterství Kappa na Wallacské univerzitě, které vede Chanel Oberin (Emma Roberts). Sesterství však ohrožuje děkanka Cathy Munsch (Jamie Lee Curtis), která jej chce zrušit. Nastávající události zavedou postavy o 20 let zpět k tajemné vraždě na univerzitě a spolu s odhalením tajemství o vraždě se vrací i Červený ďábel. (hansel97)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (93)

Sokka_ 

všechny recenze uživatele

Tyjo to je taková blbost. Úplná hovadina!:D Ale baví mě to, hodně. Je to oddechovka, na kterou bych se nejradši díval každý den po škole. Herci jsou skvělí, až na Jamie a Arianu. Musim říct, že mě překvapilo, jak špatná Ariana byla:DD Brad, Ryan a Ian udělali z Jamie Lee Curtis druhou Sue Sylvester. Celkem mě to štve, protože těch dlouhých a nudných monologů už bylo dost. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Proč jsem se rozhodla pro Scream Queens? Protože Ryan Murphy, Emma Roberts a Jamie Lee Curtis (scéna ve sprše s nože á la její matka patří k nezapomenutelným). Dostala jsem parádní parodii na horor, který je nevulgární, nefekální, bez odhalených prs, zadků a kdovíčeho ještě. Navíc si myslím, že humor zůstává pro diváky zcela srozumitelný, příběh je napínavý a do poslední chvíle nevíte, kdo Red Devil, vraždící stvůra v kampusu university, vlastně je. Kappa Kappa Tau forever :) ()

Reklama

Wade 

všechny recenze uživatele

Wooow opravdu lituji že jsem se na zhlédnutí SQ těšil,protože mě vůbec nebavili postavy a nakonec ani celý příběh. Celé mi to přišlo prostě nudné a jsem rád že mám 1.sérii za sebou a na druhou se nikdy nepodívám. SQ je pro mě jedno velké zklamání proto nemůžu dát lepší hodnocení než slabé 2*. 1.série 2/5 --- IMDb - 3/10 ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Po prvních dvou epizodách jsem nadšený! Nedokážu se rozhnout, zda je lepší tohle nebo Scream od MTV. Komediální stránka tomuhle dodává naprosto jiný rozměr, po horové to za Screamem zaostává, ale je to výborné. Ryan Murphy nezklamal, obsazení je na jedničku a smrti jsou naprosto skvěle vymyšlené, většina z nich velmi hravá a i ty jsou dělané vtvipně, což je prostě super. O zvraty a tajemství jako v PLL taky není nouze už po 2 dílech. Líbí se mi, že více zabíjejí a těším se neuvěřitelně, co přijde dál. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Seriál, kde hlavními postavami jsou rozmalený krávy s kýblem paštiky na xichtě. "That closet is the most pleasures in my life!!! It's like second vagina to me... " Skvělý, fakt super. Nechci se zamýšlet nad tím, kdo je cílovkou takové břečky, ale já to teda nejsem. Jsou dvě hvězdičky, kvůli kterým má smysl se na to aspoň kouknout. První je Emma Roberts, jež je neskutečně hot i přes to, že její postavě chybí už jen dialogy typu "búúúúúú". Druhým důvodem jsou sice řídce vysázené, ale docela dobré gagy. PS: Je docela výkon, že jsem vydržel 4 díly, pochybuju o tom, že to někdy dokoukám. 40% ()

Galerie (625)

Zajímavosti (22)

  • První série seriálu se odehrává na vysoké škole. Stejně tak tomu bylo i v hororu Halloween (1978), ve kterém se zhostila hlavní role tehdy devatenáctiletá Jamie Lee Curtis. Druhá série seriálu se naopak odehrává v nemocnici. Stejně tomu je i v pokračování slavné hororové klasiky od režiséra Johna Carpentera. V tomto seriálu Jamie hraje děkanku Munchovou. (Kacitr)
  • Nikdo z herců netuší, kdo je vrahem a odhalení je plánováno, až při natáčení scény, kdy bude vrah odhalen. (hansel97)
  • V 1. epizodě 1. série "Pilot" bylo pět hereček pohřbeno po krk v zemi. V reálu všechny stály ve skleněných válcích vytvořených na míru a hlínu měly pouze kolem hlavy. (hansel97)

Související novinky

Nový terminátor si našel hlavní hrdinku

Nový terminátor si našel hlavní hrdinku

15.04.2018

Premiéra šestého Terminátora, jímž Tim Miller (Deadpool) naváže přímo na Terminátora 2, se nedávno odsunula z července 2019 na listopad 2019. Film tak uhnul spin-offu Rychle a zběsile s Rockem a… (více)

Reklama

Reklama