Reklama

Reklama

Melissa McCarthy (Ženy sobě, Drsňačky) září v roli Michelle Darnell, obchodní magnátky, která se kvůli finančním podvodům ocitá ve vězení. Po propuštění chce ihned navázat na své předchozí podnikatelské úspěchy, někteří lidé ale tak rychle nezapomínají a neodpouští. Protože nemá kde bydlet, musí se nastěhovat ke své bývalé asistentce Claire (Kristen BellLedové království, Profesionální lháři) a její malé dceři Rachel. Michelle se ocitá na dně, přesto neztrácí čas a hned chystá plán, jak znovu vybudovat své impérium. Podaří se jí opět získat status jedničky mezi lumpy, nebo ji láska jedné rodiny konečně napraví? (Bontonfilm)

(více)

Videa (23)

Trailer 1

Recenze (67)

tron 

všechny recenze uživatele

"Boli to divoké roky. Naše telá stále boli jedno." Mám rád absurdný humor a Šéfka ho obsahuje veľa, takže som sa napriek klišé scenáru slušne bavil. Svoje určite vykonali aj producenti Adam McKay a Will Ferrell. Nielen pouličná bitka – film obsahuje viacero ďalších podobne kurióznych humorných pasáží, ktoré sú strelené a WTF presne do takej miery, ako zbožňujem (plán, ako sa dostať do budovy). Všetko ostatné je hrozné, vrátane morálneho ponaučenia, ktoré tvorcovia zrejme mysleli vážne. Trocha ako Výmena s Eddiem Murphym? ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se další TVŮRČÍ spolupráce manželského páru Falcone-McCarthy bál, přestože trailer sliboval výrazné zlepšení od jejich první trapné tragické Tammy. Je to celkem svěží a svižná komedie, která se nepřekvapivě celá motá kolem Melissy, ale tu já mám rád, takže mi to nevadí. Není to nic vyjímečného, ale upřímně jsem se bavil i zasmál a nebýt té klasické moralizující části možná je Boss ještě lepší. Každopádně vtipná dobře natočená komedie. ()

Reklama

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Včera jsem večer přišel z práce z divadla a jako obvykle jsem se podíval, zda není něco zajímavého v televizi, třeba by mi něco mohlo zmizet z dlouhého seznamu. To se sice nestalo, ale jakmile jsem zahlédl   Melissa McCarthy, tak volba byla jasná. Herečku mám celkem v oblibě, viděl jsem ji už v několika filmech a většinou se jednalo o povedené filmy (kromě příšerného počinu Ženy sobě a hodně slabého, nedávno zhlédnutého, Hele Muppete, kdo tady vraždí?). Tady se to nakonec dostalo na průměr, ale jen díky závěru a taky vtipným scénám (top je samozřejmě gauč). Vtipu mohlo být ale více. Potěšilo mě rovněž obsazení Kristen Bell, kterou mám ještě ve větší oblibě (zejména za role ve filmech Matky na tahu a Rande v Římě), budu se muset někdy podívat na Frozen v originále. Účes Melissy byl možná trochu zvláštní (v prvním záběru jsem ji zpočátku ani nepoznal). Mnohem více mi ale vadilo, že stále měla na krku jakýsi nepovedený rolák. Jsem zvědav, zda se někdy dočkáme filmu Drsňačky 2 (The Heat 2), který je zřejmě bohužel u ledu (IMDB uvádí poslední update v dubnu 2017). ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Melissa si ide to svoje a tentokrát naplno. Rozhodne to ale nie je dobrá správa pre diváka. Nemôžem povedať, že by vo mne vzbudzovala sympatie aj vo svojich najlepších momentoch, ale v tomto filme je naplno za citového kripla čo sa ku všetkým okolo seba chová ako zmrd a pritom ešte si zvoleným účesom a ohozom zaistila to, aby bola adekvátne odpudivá aj fyzicky. Jej slovník pritom pozostáva prevažne z nadávok a všemožných narážok na vagíny a kozy. Príbeh pri tomto všetkom nehrá žiadnu rolu a je tomu aj zodpovedajúco primitívne vystavaný. To najlepšie čo o tomto filme dokážem povedať je to, že to mohlo dopadnúť ešte horšie. 3/10 ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Nemám rád tyhle přehnaně vulgární rádoby komedie, ve kterých neomalená vyžraná kráva vykořisťuje svět a nedostane ani pořádně přes pomyslné koule. Nebylo to vtipné, nebylo to ani záživné. Nudil jsem se a jediné, co mne udrželo u obrazovky, bylo zranění levého kolene, které mne dost omezuje v pohybu. Pokoušel jsem se v jeden moment dosáhnout berlí na ovladač, doplazit se pro pomoc, nebo přežvýkat kabel, ale nakonec jsem vytrval, abych se dočkal srdceryvného finále, ze kterého by i Uwe Boll hodil řádnou šavli. Nevím, jestli mám blbý den, nebo v televizi dávají samá hovna, ale je to již druhý skoro odpad v řadě. Asi si pustím něco romantického, abych si spravil náladu, třeba Kameňák 4! 20% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Počas záverečných titulkov môžete sledovať nepodarené scény. (Johnny.ARN)
  • Natáčení probíhalo v Chicagu (Illinois) a v Georgii na místech Atlanta, Clayton State University v Morrow a na Agnes Scott College na 141 E. College Avenue v Decatur. Natáčet se začalo v březnu 2015. (noelcoward73)

Reklama

Reklama