Reklama

Reklama

The Fundamentals of Caring

  • USA The Revised Fundamentals of Caregiving
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Ben (Paul Rudd) prožil velkou osobní tragédii a ztrátu. Aby se z ní dostal, rozhodne se vydělávat si peníze jako pečovatel. Jeho prvním klientem se stane 18letý Trevor (Craig Roberts), kterému ani svalová dystrofie nebrání projevovat svoji hlučnou povahu. Máme tu dva hrdiny: jeden je paralyzován citově, druhý tělesně. Společně se vydávají na cestu, aby hledali přátelství i naději. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (59)

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Po první půlhodině jsem chtěl tenhle Netflixovskej pokus vypnout. Vyloženě mě štvalo, kam se to ubírá, utírání prdele invalidy s pomocí Paula Rudda a tak vůbec. Pak se snímek naštestí překlopí do velmi příjemné road movie se super Selenou Gomez (jo) a dobře hodinu se to snaží zařadit do tak vzácné kolonky s názvem "feel good klasika". To se filmu nakonec úplně nepodaří, ale opatrné doporučení a 7/10 si to ode mne přece jenom vyslouží... ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem utahané drama se špetkou černého humoru, ale nakonec mě to mile překvapilo. Humoru je tam až až, ale vážně to pobaví. Scény, kdy si navzájem dělají naschvály, ať už předstírání dušení nebo zápomenutí léků v hotelu mě vážně bavili. Nejdříve jsem si říkala, že ej to v haji, co se teď stane a pak se ukázalo, že to byl blbý prank a opravdu mě to pobavilo. Paul Rudd je navíc velký sympaťák a celý film dokáže táhnout jen on sám s pomocí Craiga. Selena Gomez je tam jako třešnička na dortu, její bad ass postava má super hlášky a skvěle se tam hodí. Porod dítěte byl na mě ale asi už moc přeplácaný. ()

Reklama

Antek 

všechny recenze uživatele

Když se v Americe vydáte na Road Trip, zákonitě musíte během cesty dojít k prozření, začít cítit lásku k veškerému člověčenstvu a taky uzdravit své nezahojené jizvy. To by se na cestě z Ostravy do Prahy mohlo stát asi jen opravdu těžko. „The Fundamentals of Caring“ jede na jistotu – moc by si přál být filmem z „Amerického nezávislého léta“, ale na to je příliš schématický a  cvrnknutý mainstreamem. Paul Rudd je tradičně výborný, dokáže prodat jakoukoliv hlášku a do toho ještě propašovat emoce, když je to třeba. Škoda jen, že tahle cesta za nejhlubší jámou v Americe jede tak nějak na neutrál a jen zřídka do toho více šlápne, takže i sebelepší herecký výkon to nedokáže úplně vytrhnout. Zřejmě bylo tvůrčím záměrem zahrát to trochu civilněji a netlačit na emoce, nicméně pocit již jednou viděného je tak silný, že k opětovnému zhlédnutí už jen těžko naláká. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Snímek je příjemný vtipný a přitom se smysluplným dějem. Všechno má spád a hezky se mi na to koukalo. Není to vyloženě komedie a není to vyloženě ani drsný a náročný film na shlédnutí. Hudba je fajn a herci taky ( a to dokonce i Selena, kterou moc ráda nemám, ale tady mi nevadila). Tři a půl hvězdičky. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle já říkám hutný emoční koktejl, který mně Rob nabídnul a já si ho vypila až do dna i když tam těch různých ingrediencí bylo možná až moc. Jistě, v reálu by se tohle všechno nemohlo stát ani omylem, ale já to tak brala a o tom to je. Kdo hledá dokonalost, tak to rovnou zabalte, tady jí nenajdete. Ještě jsem k tomu jako bonus dostala bezvadnou muziku a za to velký dík Ryanovi, který jí vybral. Všichni byli sympatičtí a to dělá strašně moc. ...........Ano, znám dva lidi, kteří mají tuhle nemoc a vím jak je to hrozné nejen pro toho postiženého, protože on ví, jak to bude pokračovat dál, ale je to nesmírně psychicky vyčerpávající i pro ty nejbližší, kteří jsou takovému člověku nablízku. Ten smutek v očích Trevora byl v mnoha chvílích všeříkající, nejvíc jsem to zaregistrovala při konfrontaci s tou velkou krávou (kdo viděl, tak ví) a pak si ještě někam do hlavy vryji těch pět péček, protože ty jsou obzvlášť v takových případech maximálně důležité. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (4)

  • Filmovalo sa na viacerých miestach v americkom štáte Georgia. (MikaelSVK)
  • Natáčanie filmu trvalo 26 dní. (nirvana91)

Reklama

Reklama