Reklama

Reklama

Listopadoví vrazi

  • USA November Criminals (více)
Trailer

Dvojice čerstvých vysokoškoláků (Ansel Elgort a Chloë Grace Moretz) si užívá čerstvé milostné vzplanutí, po tajemné vraždě jejich spolužáka ale musí odhalit pravdu o jeho smrti na vlastní pěst. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

alienemo 

všechny recenze uživatele

Celkom katastrofa. Scénar neexistuje, dej tiež nie. Nie je to dráma, krimi, thriler, detektívka ani romanticky. Snaží sa to kombinovať všetko dokopy ale je to naťahaná nuda a to je pri 85tich minútach čo povedať. A pritom po hereckej stránke to bolo výborne obsadene. Chloe a Elgort mali chémiu a herecky na tom nie su zle ale kde nič nie je ani kura nehrabe. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Zajímalo mě, jak to bude klapat dvojici Chloë / Ansel a docela jim to spolu sedělo. Trochu mi to připomínalo dějem film "I Don't Feel at Home in This World Anymore", ve kterém se také dva parťáci snaží vypátrat zloděje na vlastní pěst. Tohle už taková komedie nebyla, bylo to už větší drama, ale že by film měl nějaké originální rozzuzlení to se říci nedá. V tomhle směru to bylo spíš podprůměrný. Bez snahy o nějakou zákrutu v ději. Prostě nic, co bychom už v jiném filmu neviděli. ()

Reklama

johnnie78 

všechny recenze uživatele

Námět není úplně špatný, milostné scény cudně roztomilé, bohužel se z toho vyklubala hrozná nuda, navíc hlavní hrdina je příšerně nesympatický a jeho "vyšetřování" k ničemu nevede. Film rozhodně není ani detektivka, ani krimi, je to spíš takové teen drama, kde je jakási kriminální zápletka spíš omylem, nemá to ani žádné rozuzlení, ani se z toho vlastně nedá moc pochopit, kdo byl nakonec vrahem. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Někdo by měl něco udělat." Zabili Kevina, parchanti. A nikdo nechce, aby to jouda Addison vyšetřil? Nechce to policie, Kevinovi rodiče, ředitel školy, drogoví dealeři a hlavně to nechci já. Trapnější a nudnější pátrání jsem totiž asi ještě neviděl a dost se divím tomu, že jsem to dokoukal. Stejně jsem to patrně udělal jenom proto, že jsem doufal v přítomnost alespoň jedné další slušné scény, jakou byl první sex Addisona s Phoebe. Jenže nic takového se nestalo a já jsem si přitom nudou ukousal nehty na nohou. ()

drake31 

všechny recenze uživatele

80 minútový film bez tempa, energie a emócií, ktorý je sterilne natočený, a s neodpustiteľne nevýraznými postavami. Sledovať sílene otravne emotívneho Ansela by bolo fajn vidieť v lepšom filme, a roztomilosť Chloë nepozná hraníc, takže aspoň tá obmäkčila moje srdce. Inak vcelku strata času, a to má ten film 80 minút! ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Natočeno podle knihy „The November Criminals“ od spisovatele Sama Munsona. (BMW12)
  • Natáčelo se ve státě Rhode Island v USA. (BMW12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno