Reklama

Reklama

Listopadoví vrazi

  • USA November Criminals (více)
Trailer

Dvojice čerstvých vysokoškoláků (Ansel Elgort a Chloë Grace Moretz) si užívá čerstvé milostné vzplanutí, po tajemné vraždě jejich spolužáka ale musí odhalit pravdu o jeho smrti na vlastní pěst. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

drake31 

všechny recenze uživatele

80 minútový film bez tempa, energie a emócií, ktorý je sterilne natočený, a s neodpustiteľne nevýraznými postavami. Sledovať sílene otravne emotívneho Ansela by bolo fajn vidieť v lepšom filme, a roztomilosť Chloë nepozná hraníc, takže aspoň tá obmäkčila moje srdce. Inak vcelku strata času, a to má ten film 80 minút! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

teen indie detektivka?proč ne,v případě že by to byla zábava...není.Chápu,že ve chvíli kdy člověku zabijou kamaráda,tak se nemusí chovat úplně standardně,ale Elgortův Addison se chová absolutní většinu času jako totální idiot a je to právě on,kdo mi dokázal zkazit celý film,ačkoliv bych mu asi s klidem i lecos odpustil.Chloe Grace Moertz,která není moc vidět poslední dobou to nezachrání,protože je tu zoufale málo...40% ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím komu je takový film určen. Je pro ty, kterým se líbí teen love story? Možná, ale nadšeni určitě nebudou. Nebo pro ty, kteří mají rádi krimi - trillery? To sotva, je tu všechno tak jalové a nepřesvědčivé. No a to je vše, co je tady k vidění. Romantické krimi - drama, jak je to tu prezentováno je neuvěřitelná nuda s rádoby krimi zápletkou, ve které Addison bere spravedlnost do svých rukou a na vlastní pěst pátrá po vrahovi svého kamaráda. Ještě, že se na tu Chloë celkem dobře dívá, ale v Kick-ass jsem ji měl raději. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Extra přehlídka top nudy! Nevěřil bych, že mě filmek o 85ti minutách dokáže dostat do stavu, kdy si budu říkat "kolik ještě zbývá do konce?".... To se mi snad stalo prvně... Nicméně pan Elgort po velmi solidním Baby Drive padá opět do říše mého zapomnění a slečnu Moretz jsem snad ještě neviděl víc odpočatou... Ano, Chloe naprosto zbytečná a nevyužitá a je trochu na škodu, že holka s takovým patenciálem ztrácí talent v této kokotině... Zklamání! 35% ()

alienemo 

všechny recenze uživatele

Celkom katastrofa. Scénar neexistuje, dej tiež nie. Nie je to dráma, krimi, thriler, detektívka ani romanticky. Snaží sa to kombinovať všetko dokopy ale je to naťahaná nuda a to je pri 85tich minútach čo povedať. A pritom po hereckej stránke to bolo výborne obsadene. Chloe a Elgort mali chémiu a herecky na tom nie su zle ale kde nič nie je ani kura nehrabe. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se ve státě Rhode Island v USA. (BMW12)
  • Natočeno podle knihy „The November Criminals“ od spisovatele Sama Munsona. (BMW12)

Reklama

Reklama