Reklama

Reklama

Listopadoví vrazi

  • USA November Criminals (více)
Trailer

Dvojice čerstvých vysokoškoláků (Ansel Elgort a Chloë Grace Moretz) si užívá čerstvé milostné vzplanutí, po tajemné vraždě jejich spolužáka ale musí odhalit pravdu o jeho smrti na vlastní pěst. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

Figu 

všechny recenze uživatele

Extra přehlídka top nudy! Nevěřil bych, že mě filmek o 85ti minutách dokáže dostat do stavu, kdy si budu říkat "kolik ještě zbývá do konce?".... To se mi snad stalo prvně... Nicméně pan Elgort po velmi solidním Baby Drive padá opět do říše mého zapomnění a slečnu Moretz jsem snad ještě neviděl víc odpočatou... Ano, Chloe naprosto zbytečná a nevyužitá a je trochu na škodu, že holka s takovým patenciálem ztrácí talent v této kokotině... Zklamání! 35% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

V bistru je zastřelen student a policie jeho smrt označí za součást vyřizování si účtů mezi gangy. S tím se nechce smířit jeho kamarád a začne pátrat po vrahovi na vlastní pěst. Z mého pohledu zápletka plavala na vodě a hlavní hrdina mi svým umanutým chováním lezl neskutečně na nervy. A neomlouvala ho ani dokolečka omílaná smrt jeho matky.Jeho nesnesitelnost částečně vyvažovala Chloe Grace Moretz, ale nepodařilo se jí to úplně. Dalším negativem je tempo, které je nulové a chybělo mi i alespoň minimální napětí. Zklamání. 30% ()

Reklama

alienemo 

všechny recenze uživatele

Celkom katastrofa. Scénar neexistuje, dej tiež nie. Nie je to dráma, krimi, thriler, detektívka ani romanticky. Snaží sa to kombinovať všetko dokopy ale je to naťahaná nuda a to je pri 85tich minútach čo povedať. A pritom po hereckej stránke to bolo výborne obsadene. Chloe a Elgort mali chémiu a herecky na tom nie su zle ale kde nič nie je ani kura nehrabe. ()

drake31 

všechny recenze uživatele

80 minútový film bez tempa, energie a emócií, ktorý je sterilne natočený, a s neodpustiteľne nevýraznými postavami. Sledovať sílene otravne emotívneho Ansela by bolo fajn vidieť v lepšom filme, a roztomilosť Chloë nepozná hraníc, takže aspoň tá obmäkčila moje srdce. Inak vcelku strata času, a to má ten film 80 minút! ()

johnnie78 

všechny recenze uživatele

Námět není úplně špatný, milostné scény cudně roztomilé, bohužel se z toho vyklubala hrozná nuda, navíc hlavní hrdina je příšerně nesympatický a jeho "vyšetřování" k ničemu nevede. Film rozhodně není ani detektivka, ani krimi, je to spíš takové teen drama, kde je jakási kriminální zápletka spíš omylem, nemá to ani žádné rozuzlení, ani se z toho vlastně nedá moc pochopit, kdo byl nakonec vrahem. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se ve státě Rhode Island v USA. (BMW12)
  • Natočeno podle knihy „The November Criminals“ od spisovatele Sama Munsona. (BMW12)

Reklama

Reklama