Reklama

Reklama

Listopadoví vrazi

  • USA November Criminals (více)
Trailer

Dvojice čerstvých vysokoškoláků (Ansel Elgort a Chloë Grace Moretz) si užívá čerstvé milostné vzplanutí, po tajemné vraždě jejich spolužáka ale musí odhalit pravdu o jeho smrti na vlastní pěst. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

teen indie detektivka?proč ne,v případě že by to byla zábava...není.Chápu,že ve chvíli kdy člověku zabijou kamaráda,tak se nemusí chovat úplně standardně,ale Elgortův Addison se chová absolutní většinu času jako totální idiot a je to právě on,kdo mi dokázal zkazit celý film,ačkoliv bych mu asi s klidem i lecos odpustil.Chloe Grace Moertz,která není moc vidět poslední dobou to nezachrání,protože je tu zoufale málo...40% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Extra přehlídka top nudy! Nevěřil bych, že mě filmek o 85ti minutách dokáže dostat do stavu, kdy si budu říkat "kolik ještě zbývá do konce?".... To se mi snad stalo prvně... Nicméně pan Elgort po velmi solidním Baby Drive padá opět do říše mého zapomnění a slečnu Moretz jsem snad ještě neviděl víc odpočatou... Ano, Chloe naprosto zbytečná a nevyužitá a je trochu na škodu, že holka s takovým patenciálem ztrácí talent v této kokotině... Zklamání! 35% ()

Reklama

johnnie78 

všechny recenze uživatele

Námět není úplně špatný, milostné scény cudně roztomilé, bohužel se z toho vyklubala hrozná nuda, navíc hlavní hrdina je příšerně nesympatický a jeho "vyšetřování" k ničemu nevede. Film rozhodně není ani detektivka, ani krimi, je to spíš takové teen drama, kde je jakási kriminální zápletka spíš omylem, nemá to ani žádné rozuzlení, ani se z toho vlastně nedá moc pochopit, kdo byl nakonec vrahem. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se díval v podstatě jen kvůli tomu, že můžu Chloë Grace Moretz, která podala jako obvykle solidní herecký výkon, ale z dalších herců mě zaujal jen David Strathairn. Příběh mi připadal tak nějak plochý a bez života, a abych řekl pravdu, dost jsem se nudil. Čím déle jsem se díval, tím víc mi bylo jedno, jak snímek skončí. A fakt by mě zajímalo, který "inteligent" přišel s českým názvem a proč. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Někdo by měl něco udělat." Zabili Kevina, parchanti. A nikdo nechce, aby to jouda Addison vyšetřil? Nechce to policie, Kevinovi rodiče, ředitel školy, drogoví dealeři a hlavně to nechci já. Trapnější a nudnější pátrání jsem totiž asi ještě neviděl a dost se divím tomu, že jsem to dokoukal. Stejně jsem to patrně udělal jenom proto, že jsem doufal v přítomnost alespoň jedné další slušné scény, jakou byl první sex Addisona s Phoebe. Jenže nic takového se nestalo a já jsem si přitom nudou ukousal nehty na nohou. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se ve státě Rhode Island v USA. (BMW12)
  • Natočeno podle knihy „The November Criminals“ od spisovatele Sama Munsona. (BMW12)

Reklama

Reklama