Reklama

Reklama

Očista: Volební rok

  • Česko Očista 3: Volební rok (více)
Trailer 1

Senátorka Charlene Roanová (Elizabeth Mitchell) má k odporu vůči očistě pádný důvod, před lety jí padla za oběť celá její rodina. Od té doby je snaha o její zrušení hlavním motorem jejího tažení do Bílého domu. Ambiciózní soupeři vědí, že k její porážce vede jediná cesta, „legální" zabití během očisty. Senátorku naštěstí jistí šéf její ochranky (Frank Grillo), hrdina z druhého dílu Očisty, kterému tohle každoroční běsnění už taky pěkně leze krkem. Teď už je ale čas trhnout oponou, krvavé představení začíná. Perfektně zabezpečený dům, početná a skvěle vybavená ochranka, co by se tak mohlo stát, aby senátorka tuhle noc nepřežila? Asi byste se divili, alarmy ohlašující začátek očisty ještě nedozněly a už musí Roanová jen se svým strážcem po boku prchat nočními ulicemi ve snaze najít nějaké bezpečnější útočiště. Příštích dvanáct hodin bude velmi dlouhých. A krvavých. (Cinemart)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (388)

Pítrs85 odpad!

všechny recenze uživatele

Znáte ten pocit, kdy řeknete nějakej vtip a všichni se smějou... Pak ho řeknete podruhý, lidi už se moc nesmějou, spíš tak po sobě rozpačitě koukaj, ale ti méně chápaví se nakonec přeci jen zasmějou. Pak ho řeknete ještě potřetí, ale to už se nesměje ani poslední dement támhle v rohu a spíš by vám každej radši jednu fláknul... Tak to je přesně případ téhle série. "Joe by byl rád." ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

A zase je tu Očista, tentokrát už potřetí. Nic moc se nezměnilo, hlavní postava zůstává stejná, akorát lidem už dochází trpělivost. Senátorka Charlie Roan totiž kandiduje na prezidentku a chce očistu zrušit. Hraje ji stále pohledná Elizabeth Mitchell. To se samozřejmě Novým otcům zakladatelům nelíbí a chtějí se jí zbavit. Je tedy na Leu Barnesvi aby ji ochránil Zbytek už si asi dokážete představit. Opakuje se opět scénář plný honiček ulicemi Washingtonu atd. Občas je to až přehnané. Dokonce do Ameriky kvůli očistě jezdí i turisté. Snad už další díly nebudou... "Pojďme se očisti!" ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Jednička se - ač nejslabší - snažila alespoň o minimum hororových prvků. Ty ale v sérii s přibývajícími minutami mizí čím dál rychleji, no a čtyřka už snad na úkor neustálého střílení bude pouhopouhým čistokrevným akčňákem! Pro mě zápor. Chce to zpátky do jednoho velkýho domu a nesnažit se o epiku v ulicích. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tematika tohoto filmu už je vyklepana jak řízky z předchozích dílů, i když jsem podle toho hodnocení čekal s čím přijdou tentokrát a vlastně se to jen opakuje ze dvojky a to už mě tak nebralo. Ten konec byl debilni a to ze začátku nabiralo nějaký tempo a v zápětí to bylo hned zase v prdeli, díky nudný ukecany blonce z Lostů do který se náš hlavní hrdina spasitel zabouch. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Tak nie, už ani sympaťák Grillo trojke bohvieako nepomáha, bol to len chvíľkový svieži závan v dvojke, ktorý sa v trojke premenil na tichý šum. Trojke ubližuje ako nechcená smiešnosť(„Nebudem sa pred Očistou schovávať. Ľudia by ma pokladali za zazobanú kravu,“ prehlási sebavedomo senátorka a obkolesí sa desiatimi po zuby ozbrojenými zabijakmi, snajpermi a ochrankármi v špičkovo zabezpečenom dome), tak práve sklamanie, ktoré mi po zábavnej dvojke poskytol Grillo. Chcelo by to zasa hereckú výmenu. Stvárnenie „šialenej, nekoordinovanej a anarchistickej“ Očisty uveriteľné a vcelku intenzívne. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Každý díl Očisty v době uvedení tohoto filmu celosvětově vydělal víc než jeho předchůdce. To je v tomto žánru velmi vzácné. (Dr Lizal)
  • Jediným hercom, ktorý sa objavil vo všetkých prvých troch častiach, je Edwin Hodge (Dante Bishop). (beso74)
  • Leo Barnes (Frank Grillo) při závěrečné přestřelce odešel předními dveřmi a po střelbě kněze se vrátil zadními. Ty však neměly být přístupné. (TonoM)

Související novinky

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Reklama

Reklama